Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Makyta píše:nikita066 píše:Takovou svini bych vykastrovala..pardon holky ale ty lidi v tom pořadu jsou totální vymaštěný paka a zaloužili bysi aby je zato někdo potrestal a neměli by mít děti..
koukám, docela maazec věta matky: jsem těhotná – 8měsíc a od narození bude mít dítě svůj vlastní pokoj a kočka a pes bude spát s náma v pokoji a pokud bude dítě alergické, půjde z domu dítěNo ale taky znám jednu takovou z okolí!
![]()
takovou větu nemůžu z pusy vypustit normální a slušná máma. Ale jen a jen kravka co si nezaslouží ani jednou v životě to dítě mít ani toho psa a ani kočku ta by měla žít sama a trápit se…
![]()
trocha vtipu vám holky chybí… ![]()
Hama píše:RyBANA píše:Čím dýl na to koukám, musím naprosto souhlasit!!! Oni prostě mluví na daný téma. A řekla bych, že když si přečtete některý diskuze tady, ještě bysme je strčili do kapsy…akorát to neformulujeme tak drsně, chladně.
Ale ony ty děti milují…přeháníte
Prostě říkaj jak to je, ne vždy to je med…
No jako těžké to s dětma sice je ale v životě bych nepoužila takové věty a taková slova a nikdy bych neřekla že mi dítě zkazilo život. Promiňtě ale tohle nejde brát s nadhledem a proto jsem přepla a nou koment už. Tak dobrouky. ![]()
Nevim proc, ale nejak me to u matek v UK neprekvapuje, otce nevyjimaje… i kdyz v Cechach by se jiste takove nasly…
Teď se rozčiluje i moje kámoška na Facebooku, já na to koukám jedním okem, přepínám na Slunce seno, na celý bych asi žaludek neměla. Coby za to dítko jiné ženské daly…chudáci děti, doufám že až vyrostou, tak si tento pořad jednou pustí, aby věděly, jak o nich maminky mluvily a jak je milovaly. ![]()
RyBANA píše:Makyta píše:trocha vtipu vám holky chybí…nikita066 píše:Takovou svini bych vykastrovala..pardon holky ale ty lidi v tom pořadu jsou totální vymaštěný paka a zaloužili bysi aby je zato někdo potrestal a neměli by mít děti..
koukám, docela maazec věta matky: jsem těhotná – 8měsíc a od narození bude mít dítě svůj vlastní pokoj a kočka a pes bude spát s náma v pokoji a pokud bude dítě alergické, půjde z domu dítěNo ale taky znám jednu takovou z okolí!
![]()
takovou větu nemůžu z pusy vypustit normální a slušná máma. Ale jen a jen kravka co si nezaslouží ani jednou v životě to dítě mít ani toho psa a ani kočku ta by měla žít sama a trápit se…
![]()
Jestli ti přijde tento pořad vtipný tak pardon asi opravdu mi chybí vtip.
No asi bych teda měla všude říkat že mi dítě zničilo život a že jestli bude malá alergická tak jí vyženu spát ven pod stan a doma snáma ten fracek nebude: Radši budu spát s kočkou špinavou…DObrý no
tak to je fakt vtipné. Že jsem se vůbec zapojovala do této diskuze…
to je vtipnější že mě to vůbec napadlo. ![]()
Asi to chtělo dokoukat až do konce…na závěr se to hodně otočilo ![]()
Tak aspon na závěr něco pozitivního…a konečně z nich čišela lidskost
a lláska ke svým dětem ![]()
Hama píše:vykyna píše:To jsem tedy zrovna neviděla, ale pro mě těhotenství taky nebylo zrovna nejskvělejší období. Samozřejmě bych neřekla, že to byla strašná věc, na malýho jsem se moc těšila, užívali jsme si zařizování, nákupy, ultrazvuky, když začal kopat..... Ale pro mě, jako myslím pro moje tělo to bylo nic moc.
Já to přepla v momentě, kdy ta ženská řekla, že těhotenství je strašná věc, děkuji, to mi stačilo. Nechápu je, ale to je věc jiná..
já vím, že pro každého to není bezstarostné, ale ona tam ještě něco řekla, přišlo mi to taková ta pověstná kapka..
Vím, že spousta maminek má v těhu problémy, ale tahle na to fakt nevypadala, nechtěla jsem se nikoho dotknout, tak se omlouvám
. Já byla v těhu pěkná hysterka, jestli je prcek v pořádku, abysme to oba přežili a tak..Ale jinak jsem si těhotenství užila, na to nepříjemný člověk zapomene ![]()
xangel87 píše:Hama píše:Přesně tak, na Domíska se hrozně těším, ale těhotná už znova opravdu nebudu.Asi bude jinak mluvit mamina, co má těhu bezproblémové a bezbolestné, já mluvím takhle.vykyna píše:To jsem tedy zrovna neviděla, ale pro mě těhotenství taky nebylo zrovna nejskvělejší období. Samozřejmě bych neřekla, že to byla strašná věc, na malýho jsem se moc těšila, užívali jsme si zařizování, nákupy, ultrazvuky, když začal kopat..... Ale pro mě, jako myslím pro moje tělo to bylo nic moc.
Já to přepla v momentě, kdy ta ženská řekla, že těhotenství je strašná věc, děkuji, to mi stačilo. Nechápu je, ale to je věc jiná..
Já jsem si také žádné těhotenství neužívala ale děti jsou dar. A také jsme dětmi byli všichni bez vyjímky…a nechápu jak někdo může mít děti a pak jim ubližovat nebo o nich mluvit takhle…Toť můj názor a moje konečná řeč k tomuto pořadu. Jdu se radši věnovat dceři a manželovi Dobrou.
musela jsem to přepnout po prvních minutách … je mi líto těch dětí, jestli se tak o nich baví i před nimi a dávají jim to tak „sežrat“ ![]()
wape píše:
Asi to chtělo dokoukat až do konce…na závěr se to hodně otočilo
Jojo ale stejně prostě ty keci tam…takový hlášky to nemůže vypustit normální člověk.. ![]()
RyBANA píše:Makyta píše:trocha vtipu vám holky chybí…nikita066 píše:Takovou svini bych vykastrovala..pardon holky ale ty lidi v tom pořadu jsou totální vymaštěný paka a zaloužili bysi aby je zato někdo potrestal a neměli by mít děti..
![]()
![]()
Nevím co je na tom vtipného nebo v čem bych měla ten vtip hledat, je to spíš k pláči ![]()
Makyta píše:RyBANA píše:Jestli ti přijde tento pořad vtipný tak pardon asi opravdu mi chybí vtip.Makyta píše:trocha vtipu vám holky chybí…nikita066 píše:Takovou svini bych vykastrovala..pardon holky ale ty lidi v tom pořadu jsou totální vymaštěný paka a zaloužili bysi aby je zato někdo potrestal a neměli by mít děti..
![]()
![]()
No asi bych teda měla všude říkat že mi dítě zničilo život a že jestli bude malá alergická tak jí vyženu spát ven pod stan a doma snáma ten fracek nebude: Radši budu spát s kočkou špinavou…DObrý no
![]()
![]()
tak to je fakt vtipné. Že jsem se vůbec zapojovala do této diskuze…
![]()
to je vtipnější že mě to vůbec napadlo.
reaguji hlavně na hlášku o alergii dítěte…ono je jasný že dopředu nejde pochopit, že dítě bude totálně na prvním místě…a ta kočka to určitě nemyslela vážně ![]()
taky jsem tvrdila že našeho mopsa z postele nikdy nedám, no a teď tu vedle mě leží syn a pes je zavřenej za dveřma aby nebudil
![]()
ten dokument je udělanej schválně tak aby nadzvedával ze židle a vy se náramně chytáte ![]()
ale i tak mě některé hlášky opravdu pobavily, páč byly vysloveny tak, jak si to mylím že to je ale nedovolila bych si to říct..a jak tady koukám na ty reakce - můj pud sebezáchovy je opodstatněn
![]()
vykyna píše:Hama píše:vykyna píše:To jsem tedy zrovna neviděla, ale pro mě těhotenství taky nebylo zrovna nejskvělejší období. Samozřejmě bych neřekla, že to byla strašná věc, na malýho jsem se moc těšila, užívali jsme si zařizování, nákupy, ultrazvuky, když začal kopat..... Ale pro mě, jako myslím pro moje tělo to bylo nic moc.
já vím, že pro každého to není bezstarostné, ale ona tam ještě něco řekla, přišlo mi to taková ta pověstná kapka..
Vím, že spousta maminek má v těhu problémy, ale tahle na to fakt nevypadala, nechtěla jsem se nikoho dotknout, tak se omlouvám. Já byla v těhu pěkná hysterka, jestli je prcek v pořádku, abysme to oba přežili a tak..Ale jinak jsem si těhotenství užila, na to nepříjemný člověk zapomene
V pohodě, Vyky, já jsem ani žádný extra problémy neměla , prostě to nebyl fajn stav pro moje tělo
.
Tak mi to nedalo a přepla jsem zpět na ten pořad a nestačím zírat