Tlačení na záchodě - obava z porodu

rozmary
11.8.10 19:28

Tlačení na záchodě

Čau holky,omlouvám se za tenhle dotaz,ale leží mi to v hlavě :oops: .Jak týdny přibívají,začínám mít pomalu problém se zácpou :mrgreen: ,jsem ve 32tt ještě to není uplně nejhorší,ale hrozí mi předčasný porod,otvírám se a bojím se pořádně zatlačit,abych nespustila porod,někdy mě při tlačení tak strašně začne bolet břicho,že vážně nevím od čeho ta bolest je :roll: .Znáte to taky?Nemůže se nic stát? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
11.8.10 19:35

Doporučuji olej z lněného semínka. Upraví se stolice, promaže se všechno co má a doporučovali nám to v předporodním kurzu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.10 19:36

zkus čaj ze sény, osobní zkušenost nemám, ale prý hodně pomáhá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.10 19:37

jo, zapomněla jsem napsat, že se ale nesmí užívat moc často - je to napsané na krabičce čaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.8.10 19:51

Ahoj,já měla to samé. Doporučuju švestkový kompot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.8.10 20:24

Ja jsem brala 1 denne rozpustny sacek Magnosolv, prave proti predcasnemu porodu (horcik je proti tvrdnuti bricha) a pusobil vyborne projimave, v tehu jsem pak nevedela, co je zacpa, jsem mela primo rychly spalovani :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
11.8.10 20:28

Taky mám magnosolv,dva sáčky denně a ještě před dvěma týdny jsem měla opačný problém a musela jsem k tomu dlabat ještě živočišný uhlí :mrgreen:To lněné semínko nepomáhá uvolnit porodní cesty?To bych teď moc nepotřebovala :think:

• Citovat
  • Upravit
3627
11.8.10 20:32

Neuvolňuje porodní cesty, jen jsou při porodu kluzké (představ si to jako promazanou sliznici, není prostě suchá, ale otvírání porodních cest opravdu neovlivní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
11.8.10 21:17

a co obyčejný glycerínový čípek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
11.8.10 21:47

Ta Sena opravdu funguje ale nepoužívat v těhotenství je agresivní a mohla by způsobit kontrakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
11.8.10 22:02

Rozmary, lněné semínko jsem před porodem taky užívala. Je to jak píše Ewule. Na uvolnění porodních cest je maliník :wink:
A napadl mě švestkový kompot, ten jsem pro změnu jedla po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
11.8.10 23:06

Mě śe zácpou pomohl Actimel. Ráno na lačno někdy jsem si dala druhý v proběhu dne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
11.8.10 23:15

Zkus Activiu ta taky zabírá.Musíš jen přijít nna to co zabere tobě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
12.8.10 18:34

Tak mně na zácpu v těhu nepomáhá absolutně nic, ani semínko, ani jogurty, ani tuny ovoce, hodně pít, prostě zkusila jsem vše a taky mám občas pocit, že na WC porodím. Zkus se zaměřit na posilování pánevního dna, je v těhu hodně namáhaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.8.10 18:41

Mně na zácpu většinou pomohly sušené meruňky a hodně je zapít vodou. Jinak jsem si hlídala, abych aspoň jednou denně snědla Activii nebo Actimel. Jak jsem zapomněla nebo si ho prostě nedala, tak to bylo druhý den znát. A nejdůležitější na zácpu je dostatek tekutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí