Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nevadí.. samozřejmě pokud dr. výslovně nezakáže z nějakého důvodu (rizikové těhotenství)
Tak zatim nic nezakazal.Ja taky doufam,ze to nevadi.Ja jenom,ze me tak divne zacne potom pobolivat dole,takovej tlak-zadnej prijemnej
,tak prave se ptam!
me po sexu tvrdlo bricho jako hrom…pokud ale nemas zadny potize tak to nevadi…:)mala z toho rozhodne zadny ujmy nema
![]()
No ja jsem teprve 12 tyden tehu,a je mi potom tak divne!Ono jestli treba se potom nemuze potratit?
![]()
ahoj,
jak píšou holky pokud ti Dr. nezakáže milovat se nemáš se čeho bát.Když si šťastná mimčo je taky šťastné.
Já jsem vždy raději ležela nějakou dobu po .. taky mě sem tam dole bolelo,ale prcek je v pořádku ![]()
Obecně to není nic proti ničemu
pokud z toho nemáš nějaké větší nebo trvalejší potíže, tak je to v pořádku. Jen kdyby ti bylo výrazně hůř, tak bych sexík omezila či vypustila.
Možná bude lepší když se zeptáš Dr.,ale opravdu se nic stát nemůže…pokud nemáš rizikové těhu.
Buď v pohodě … jen si na to asi musíš zvyknout ![]()
Anonymní píše:
No ja jsem teprve 12 tyden tehu,a je mi potom tak divne!Ono jestli treba se potom nemuze potratit?![]()
Já věřím tomu, že pokud je vše v pořádku, tak prostě nepotratíš… a naopak, pokud dítku něco bude a tělo se rozhodne to ukončit, tak s tím nic nenaděláš.
j.a.n.i1 píše:Anonymní píše:Já věřím tomu, že pokud je vše v pořádku, tak prostě nepotratíš… a naopak, pokud dítku něco bude a tělo se rozhodne to ukončit, tak s tím nic nenaděláš.
No ja jsem teprve 12 tyden tehu,a je mi potom tak divne!Ono jestli treba se potom nemuze potratit?![]()
souhlasím … pokud se to má stát stane se a nic s tím neuděláš
Hlavně žádný stres vše bude v pořádku.
Díky holky,jste me uklidnili!Ja jsem taky toho nazoru,co se ma stat se stane a nejakym zpusobem to stejne neovlinime!
Pry dokonce naopak. Stahy delozni steny jsou udajne miminku prijemny. Jako by ho nekdo objimal… Takze si orgasmus neupirej! ![]()
Ahoj orgasmus neublíží,pokud těh. probíhá v pořádku.Mě doktor zakázal styk a to i orálně,nesmim na sex ani pomyslet
Ale jinak do 34tt se můžeš milovat normálně,potom už se doporučuje radši jiný způsob uspokojování
Měla jsem podobné bolesti po sexu,ale protože se mi rozjížděl zánět,taková nepříjemná bodavá bolest. ![]()
Ahoj,holky,predem se omlouvam,ze jsem napsala jako anonym,ale strasne se za tuhle hloupou otazku stydim
!Ale strasne me to zajima,muze ormazmus nejakym zpusobem ublizit miminku,ci z toho nemusim mit obavy?

Dekuji moc za nazory a odpovede