Orgasmus v těhotenství - nevadí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3701
12.9.14 14:00

Ahoj, vůbec se neboj ;) Já byla celé těhu nadržená a manžel povídal, že tolikrát v týdnu sex snad neměl za celou dobu, co jsme spolu :mrgreen:a orgasmy byly pokaždý a obě děti jsou v pořádku. Takže neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
12.9.14 14:44
@Anonymní píše:
Ahoj,holky,predem se omlouvam,ze jsem napsala jako anonym,ale strasne se za tuhle hloupou otazku stydim :oops: !Ale strasne me to zajima,muze ormazmus nejakym zpusobem ublizit miminku,ci z toho nemusim mit obavy? :oops: :nevim:
Dekuji moc za nazory a odpovede

pr normalnim fyziologickem tehotenstvi naopak prospiva deloze…

• Citovat
  • Upravit
Kalbe
19.9.17 09:46

Zdravím :mavam: chtěla bych se zeptat :oops: jsem 31 tt, občas mi tvrdne břicho, beru magnesium, někdy pichani, někdy krece, bolest, hlavně při delším stani a chůzi (četla jsem ze jsou to bezne tehotenske problemy),zajímá me ale zdá mužů mít orgasmus,? Mohu mit sex i přes tyto problémy, nemůžu rozjet kontrakce? Jsem prvorodicka :oops: a ty chutě jsou hrozne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.21 07:40

Sex v těhotenství

Milé maminky mám takový dotaz jsem 26tt, nemohu s mužem dosáhnout orgszmu když se to povede trvá to strašně dlouho. A potom mě bolí svaly a bříško. Před tím žádný problém nebyl. Děkuji. A mám stále chuť se milovat je to normální??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.7.23 18:45

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli máte nějaká zkušenosti s krvácením po orgasmu :( jsem v 6tt a trochu se bojím :( už jste to některá zažila? krev mám jen na papíru když se utřu ale i tak. Jednou sem už potratila a bojím se že by se to mohlo stát znova. :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky