Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě pomáhají taky kompoty a hodně ovoce. Z počátku těhu jsem měla se zácpou problém, ale jak jsem začala baštit ovoce, tak se to spravilo.
Ahojky, já měla se zácpou problém na začátku těhotenství a vždycky jsem se na WC trápila. Vyřešila sem to tak, že to tzv. „nechám uzrát“
, trošku si…teď mi to promiňte
zaprdím a jak to jde tak jdu. A pomáhá mi mlíko (to mě vždycky trochu prohánělo) - přímo z krabice, převařené už nefunguje a aspoň hrnek, případně dostatek mléčných výrobků a taky docela často jím různé ovoce. No a v dopolednních hodinách spolehlivě zabírá káva. Jeden šálek denně se může, dělám si rozpustné a do hoďky jdu.
Tak se zacpou to mam to sami taky asi tak od 30 tydne me to dost trapi ,kolikrat sem se taky bala abych si ji nak nevitlačila protože ji mam dost nizko ale to se asi stat nemuže.No ale taky me pak divne boli vpodbřišku ale to i když du na malou jako kdyby se sunula niž a niž
No já jsem to měla tak na střídačku,chvíli průjem,pak zase zácpu,teď se mi to od nějakého 32týdne ustálilo a mám spíš tekutou stolici třeba dvakrát denně,ale je pravda že hodně piju.Jen mě děsí ten porod,když si představím že to tam ze mě někde poteče
kolikrát prý nestihnou dát ani klystýr ![]()
Tak to ja doufam že ten klistir mi stihnou dat,protože ja se citim pořad dost nevyprazdnena a to by bylo blbi no
Ale taky sem mivala občas prujmi ale doktorka řikala že to bylo z magnezka taky sem ho brala třikrat dene dve tablety uf…sem rada že už to brat nemusim
Ahoj, tak mě teď taky dost trápí zácpa. Jsem v 33. tt a dneska jsem na záchodě asi půl hodiny tlačila a pak jsem měla dost nepříjemný pocity - překrvený spodek. Nemůže takové tlačení způsobovat zkrácení čípku nebo otvírání hrdla? Docela mě to vyděsilo a teď se úplně bojím jít na toaletu
.