Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jak píše Marry - dle toho, kdy jsi otěhotněla. A hodně záleží na kvalitě UZ.6tt by už měl být dobře vidět. Uvidíš z krve.
Já jsem vf prvním těh,měla ms jěště v druhém měsíci,každá to má jinak,ale souhlasím v 6tt už bylo vidět srdíčko ![]()
jj to uz sem si taky pocitala ale myslim ze zbytecne.
v 6 asi nebudu,jinak by doktor urcite videl vic nez jen vacek.
zitra sem si mela delat teh. test ale asi pri krvaceni je to zbytecny.
chtela sem mit jistotu uz dnes ,no ale musim pockat do zitra.nejhorsi je nevedet.ale mam takovej pocit ze mrnousek uz tam neni. ![]()
dekuju za vysvetleni
no zitra snad bude jasno ,tak sem pisnu vysledek.
lyra držím palce na telefonát
napiš jaká byla noc zda se to rozjelo ještě více.
ja tam musim osobne.kez by stacil telefonat,aspon bych se nemusela plahocit salinou v tomhle stavu a v takovym horku.a nejhorsi je byt na to sama,pritel ted musi byvat dlouho v praci.ani vcera me nakonec nemohl doprovodit.
ale ted uz fakt myslim ze je to zbytecny,krvacim ted silne jako pri normalni menstruaci.a boli me bricho.takze si akorat pujdu poslechnout to co uz vim.
Lyro to je mi moc líto,ale třeba to tak mělo být,nebyl ten správný čas a určitě se brzy povede
vcera sem to celej den obrecela.dnes uz je to trochu lepsi.co me drzi je fakt ze jednou se toho mimi dockam,i kdyz ne hned.
asi sem se nemela tolik tesit predcasne,mozna by to pak nebylo tak tezky.
jen doufam ze to bude bez komplikaci a nebudu muset na revizi ale myslim ze ne kdyz to bylo tak maly.
Lyro,je mi to taky moc líto,aspoň, že to bylo takhle brzy, později to bolí ještě více. Neboj, na revizi na 99,9% nebudeš muset a další cyklus můžete pokračovat. Vybreč se, ono to přejde,přeju rychlé „uzdravení“ . Já na Obilňáku byla taky 2× sama, manžel byl vždycky někde pryč, vím jaké to je ale to zvládneš, neboj.
Ahoj Lyro,je mi líto co se stalo,asi něco nebylo v pořádku,vím jak je to těžký,já byla poprvé v 10tt a po druhé v 15tt
nemohla jsem tomu uvěřit a teď je na cestě druhý dítko
.-Tak držím palce ať se vám to brzy podaří znovu ![]()
moc dekuju holky ![]()
tohle bylo neplanovany a nesnazili sme se o ne ,tak to neni tak hrozny jako kdyby sme se o ne uz nejakou dobu snazili.tak budu verit ze az zapracujem cilene ze vse bude v poradku a mimi bude zdravy.taky pro to muzu udelat vic nez ted kdyz jsem to necekala.
ted si pujdu pro ty vysledky, at to mam za sebou.
pak sem pisnu..
muzu se zeptat kolik vam bylo let kdyz ste cekali prvni ditka?jen by me to zajimalo ![]()
Lyro,je mi moc líto,co prožíváš. Přišly jsme o syna,když jsem byla v 6měsící a bylo mi 20,přítely 24.Podruhé sem na to také nepovedlo ve 13tt zamlklé těhu. A teď je mi 23 a po třech letech se nám to konečně povedlo a snad nás v únoru čeká velké štěstí a my budseme konečně šťastní ve třech.
Moc ti držím palce ať se vám to příště povede.
Lyro, mrzí mě, že miminko nevyšlo. Nicméně tedy tady dosti valím oči
, jak ti mohli říc v nemocnici, že tohle prostě nedělají ???? Ikdyž teď bolí ztráta miminka, tohle bych jim dala sežrat pěkně. Vyšetření sice nedělají, ale upřímně, při krvácení v těhu ti mohli napsat aspon utrogestan teda. Ten se dává na podporu těhu. Držím palečky s dalším mimískem.
Poprvé jsem potratila ve 20,pak v jednadvaceti,pak nám to dlouho nešlo.Vpětadvaceti se nám narodila dcera,teď je mi třicet a budeme mít další holčičku.
prvn dera se narodila v mých 23 syn 26 a teď v 31 to budou dvojčátka
Předpokládaný termín porodu: 4. dubna 2011
Týden těhotenství: 6. týden tak toto mně vyjela kalkulačka ale mohla si otěhotnět klidně později tak si třeba teprve 5 tt těhotná…Podle hcg se pozná zda je odpovídají na počet týdnů co máš. Když bude moc nizké tak je to vlastně zamlký těhu zda to chápu a kdyby bylo takový napul udělali znovu odběr držím palce na zítřek to už budeš vědět s jistotou co tam mrnousek vyvádí