Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ted mam hnedy vytok ale je s kousky sliznice,bojim se aby to nebyl plod.
sem z Brna tak zkusim asi Obilni trh(porodnice) tak tam by snad meli delat takovy vysetreni.
Ascorutin si poridim,dekuji ta tip.
ja doufam ze se taky udrzi,uz sme se na nej zacli tesit i kdyz je vse nejisty a na zacatku.zacli sme i planovat a ted tohle..
plod není pokud byl videt jen váček bez srdeční akce tak to nemusi znamenat nic..plod je od 13 týdne…zustan v klidu fakt na to nemysli já vim lehce se to řekne a hur dela ,ale já kdyz se stresuju byt jen trošku zaspinim..takze klid
je fakt ze vystresla sem od zacatku podezreni na tehu a nelepsi se to.spis naopak.
zkusim se nestresovat,poridim si ten Ascorutin kdyby to byl hematom snad to zatim pomuze a budu doma v klidu.
pristi tyden se co nejdriv to pujde objednam ke svymu lekari,coz je asi az ve stredu.pokud se to zhorsi poletim do nejaky nemocnice a budu trvat na vysetreni
Lyro, na Obilňáku mají pohotovost tuším od 17hod do 19 hod., pak je pohotovost na porodním - vchod z Údolní. Přístup tam není nic moc, nejhůře se chovají na evidenci ( od hlavního vchodu ), tam se mě slečna ptala nahlas, aby všichni v čekárně slyšeli, co mi je, já byla na mrtvici. Ale pokud pořád špiníš, určo tam zaběhni, píchnou Ti injekci na udržení a udělají UZ a řeknou, jak to vypadá. Držím palce.
Měla by si na tu pohotovost zajet. Já začala krvácet v 10tt a myslela jsem si,že je konec,strašně mě to vystrašilo.Jely jsme okamžitě na pohotovost a mimi bylo v pořádku,prý krevní sraženina. Dostala jsem dvě injekce, prášky a klid na lůžku,nic nedělat. Pak jsem ještě asi dvakrát špinila,taky takové kousky sliznice,ale to přestalo. Teď jsem ve 14tt a mám klid,teda doufám,že až do konce.Mimi je zdravé a dobře prospívá. V kolikátém si týdnu? mě bylo vidět srdíčko už v 6týdnu. Jo na pohotovosti jsem platila 90korun.
jestli jsi z Brna, tak si zajdi hned na Obilnak, mozna tam nebudou uplne prijemni, ale vysetri te, udelaji utz, napisou zpravu tve dr., byla jsem tam se spinenim asi dvakrat, nadseni ze me nebyli, ale vysetrili a posleze vzdy uklidnili a za to to stoji, nez se nervovat cely vikend.
a maji na obilnaku takovej ten ultrazvuk jak se vysetruje vnitrne pres vaginu?
ja myslim ze pres normalni(pres bricho) ze by nebylo nic videt jeste.
dekuju vsem za rady
to vis ze maji a taky ti ho udelaji, pokud tam prijdes se spinenim, tak te proste vysetri normalne vaginalne, jestli se neotviras apod a pak ti udelaji i vaginalni utz, aby vedeli, jak na tom mimco je, jestli nemas hematom atd. Lepsi tam byt za hysterku nez neco zanedbat, takze fakt bez.A kde jsi vubec byla, ze te tam nechteli vzit?
no ja prave nevim v kolikatym ale je to asi hodne cerstvy,mimi tam asi jeste neni.doktor videl jen vacek.ale je to asi 8 tydnu od posledni MS.proto prave nevim jestli to ma cenu nekam litat nebo to nechat osudu.
vytok mam porad s kousky sliznice.ja uz si myslim to nejhorsi.
jj pujdu sem domluvena s pritelem ze me tam doprovodi pozdeji dnes.
byla sem v Sanatoriu Helios,nejsou tam ted doktori ,jen jeden a byl na sale.a ja byla tak vyplasena ze sem se ani nehadala.pak sem zkousela Vojenskou nemocnici(tam pry tohle nedelaj)a polikliniku na Vinicni,tam to taky nedelaj.
no, tak uvidis co ti reknou, nemusi to nic byt, ale asi je lepsi kdyz se na to podivaji a reknou ti co a jak. Tak preju at to dobre dopadne ![]()
dekuju.no budu doufat ze to ustane.a ze mi nereknou to nejhorsi.
Ano, jsou na Obilňáku vybavení dobře. Já tam byla taky cca v 6tt a bylo něco vidět ale ještě ne srdíčko. Taky jsem špinila, vyšetřili mě, pak píchli injekci a poslali domů. Určitě tam zajdi ať máš klid a čisté svědomí, že jsi to nehodila za hlavu.Pokud to je hematom, snaž se nic moc nedělat a hodně polehávat. Pak dej vědět jak jsi dopadla, držím moc palce, už bych tyto nervy nechtěla zažít.
ja to prave zazivam poprvy a uz se to takhle kazi..
vubec nic o tehotenstvi nevim,ani zadnou tehulku ted v okoli nemam.ale ze to budou takovy nervy sem si nemyslela.
fyzicky se setrim ale psychicky je to horsi.
uz aby to bylo za mnou a vedela sem na cem sem.
jj dam vedet.vsem dekuju za podporu