Možný potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
759
12.8.10 14:44

Ahojky přečetla jsem si celou diskuzi a zakladatelce držím palečky.Hlavně buď v klidu a nestresuj se.Pak dej určo vědět jak ti to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
12.8.10 15:30

Ahoj,taky držím palečky ať je vše v pořádku,koukám že jsou tu samé pozitivní odpovědi,to je dobře,já jsem bohužel takové štěstí neměla a to hned dvakrát posobě,ale ve třetím těh.jsem taky začala špinit,někdy v 10tt a táhlo se to až do čtvrtého měsíce a dnes jsem 32tt, :mavam: tak hlavičku vzhůru,držim pěsti a určo písni

• Citovat
  • Upravit
24
12.8.10 15:39

jojo odpovedi sou moc pekny a pozitivni ale hlavou se mi honi cerny myslenky.tesila sem se jak to o vikendu reknu rodicum,tak snad to vyjde.
asi za hodku a pul pujdu na to vysetreni a budu doufat v nejlepsi.
ale je tu na diskuzich tolik nepovedenych tehu ze myslet pozitivne je cim dal tezsi.
urco pisnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
12.8.10 15:39

já myslím, že to nemusí nic být, někdy je překrvený čípek, někdy to může být jakoby ms i když těhotenství jde normálně dál. Taky jsem zažila potrat, zamlklý a neměla jsem absolutně žádné problémy,žádná bolest, žádné špinění. Teď špiním od devátého týdne a všechno vypadá vpořádku (asi právě překrvený čípek) A ten ascorutin můžu kdyžtak jen doporučit, mě zabral skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
12.8.10 15:50

Mě na to doktor napsal utrogestan,drž se

• Citovat
  • Upravit
24
12.8.10 15:51

ja myslim ze je to cim dal horsi,kousky sliznice sou tam porad,a vetsina holek spinila jen chvilku.
No,aspon budu vedet na cem jsem..
vypada to ze u kazdy je to jinak..
jinak preju at je vse v poradku s mimcem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
12.8.10 16:53

lyra tak vidím, že asi pofrčíš na Obilnák na ulz?Nebo jed do Bohunic do porodnice tam jsou moc prima kolikrát ja jsem tam byla :lol: Jsem taky z Brna držím ti moc palce :-P

• Citovat
  • Upravit
Marry11
12.8.10 16:55

Jinak přesně jak holky radili já dostala 2 injekce a hned se to zastavilo krvácela jsem jasně červenou krvi - a dali mně accurtin a duphaston…toto sem brala nevím ti jak dlouho a byla jsem týden v nemocnici. Jak jsem přijela sanitkou jsem nevěřila že prdolka tam ještě je když měl tak max 5 cm…A byla tam a ted leží vedle mně v postýlce a hajá :lol: Držím ti moc moc palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
12.8.10 17:24
8-o :?:
  • Citovat
  • Upravit
24
12.8.10 18:41

tak pani doktorka na ultrazvuku nic nevidela,jen vysokou sliznici.tak mi vzala krev a zitra zjistim ortel.ale myslim ze je to jasny.i krvaceni se zhorsilo.
moc vam vsem dekuju a at sou miminka zdravy narozeny i jeste nenarozeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
12.8.10 18:57

lyra chjo to je blbé no zítra budeš vědět víc a kdy jsi měla poslední ms?

• Citovat
  • Upravit
rozmary
12.8.10 18:59

Tak držim pěsti ať je to v poho :wink: a jestli ne a miminko chcete,tak neházej flintu do žita. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
12.8.10 19:01

No a taky je mi divný že nic nepoznala z ultrazvuku :?: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
377
12.8.10 20:16

Lyro, věřím, že v hodně případech to dopadá dobře. U mně to bylo v tom 6tt po injekci dobrý ale ve 13tt jsem se silně rozkrvácela a pak to stejně dopadlo špatně. Teď v dalším těhu jsem taky v 6tt začala špinit, já byla na mrtvici, hned jsem běžela k dr. Ten mi dal Utrogestan, zabral výborně, do dvou dnů bylo po špinění a ťuk ťuk, už jsem vě 22tt. Tak přeju silné nervy, pokud to nedopadne, nevěš hlavu a můžete hned zkusit znovu. A třeba to bude všechno dobrý :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
12.8.10 20:29

Posledni MS byla 28.6.
no nevidela prej je to moc maly aby neco videla a nebo jsem potratila.ale to je mi divny ze by to muj doktor videl a ona ne.
ono tohle mimi bylo neplanovany a pritel ted mimi nechce,takze si asi na dalsi pockam.
taky by me zajimalo,to se da tak rychle poznat z krve jestli sem potratila hned ten den?
nebo muzu zas zitra cekat 50 na 50?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky