Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky přečetla jsem si celou diskuzi a zakladatelce držím palečky.Hlavně buď v klidu a nestresuj se.Pak dej určo vědět jak ti to dopadlo.
Ahoj,taky držím palečky ať je vše v pořádku,koukám že jsou tu samé pozitivní odpovědi,to je dobře,já jsem bohužel takové štěstí neměla a to hned dvakrát posobě,ale ve třetím těh.jsem taky začala špinit,někdy v 10tt a táhlo se to až do čtvrtého měsíce a dnes jsem 32tt,
tak hlavičku vzhůru,držim pěsti a určo písni
jojo odpovedi sou moc pekny a pozitivni ale hlavou se mi honi cerny myslenky.tesila sem se jak to o vikendu reknu rodicum,tak snad to vyjde.
asi za hodku a pul pujdu na to vysetreni a budu doufat v nejlepsi.
ale je tu na diskuzich tolik nepovedenych tehu ze myslet pozitivne je cim dal tezsi.
urco pisnu..
já myslím, že to nemusí nic být, někdy je překrvený čípek, někdy to může být jakoby ms i když těhotenství jde normálně dál. Taky jsem zažila potrat, zamlklý a neměla jsem absolutně žádné problémy,žádná bolest, žádné špinění. Teď špiním od devátého týdne a všechno vypadá vpořádku (asi právě překrvený čípek) A ten ascorutin můžu kdyžtak jen doporučit, mě zabral skvěle.
ja myslim ze je to cim dal horsi,kousky sliznice sou tam porad,a vetsina holek spinila jen chvilku.
No,aspon budu vedet na cem jsem..
vypada to ze u kazdy je to jinak..
jinak preju at je vse v poradku s mimcem ![]()
lyra tak vidím, že asi pofrčíš na Obilnák na ulz?Nebo jed do Bohunic do porodnice tam jsou moc prima kolikrát ja jsem tam byla
Jsem taky z Brna držím ti moc palce ![]()
Jinak přesně jak holky radili já dostala 2 injekce a hned se to zastavilo krvácela jsem jasně červenou krvi - a dali mně accurtin a duphaston…toto sem brala nevím ti jak dlouho a byla jsem týden v nemocnici. Jak jsem přijela sanitkou jsem nevěřila že prdolka tam ještě je když měl tak max 5 cm…A byla tam a ted leží vedle mně v postýlce a hajá
Držím ti moc moc palce ![]()
tak pani doktorka na ultrazvuku nic nevidela,jen vysokou sliznici.tak mi vzala krev a zitra zjistim ortel.ale myslim ze je to jasny.i krvaceni se zhorsilo.
moc vam vsem dekuju a at sou miminka zdravy narozeny i jeste nenarozeny.
lyra chjo to je blbé no zítra budeš vědět víc a kdy jsi měla poslední ms?
Tak držim pěsti ať je to v poho
a jestli ne a miminko chcete,tak neházej flintu do žita. ![]()
Lyro, věřím, že v hodně případech to dopadá dobře. U mně to bylo v tom 6tt po injekci dobrý ale ve 13tt jsem se silně rozkrvácela a pak to stejně dopadlo špatně. Teď v dalším těhu jsem taky v 6tt začala špinit, já byla na mrtvici, hned jsem běžela k dr. Ten mi dal Utrogestan, zabral výborně, do dvou dnů bylo po špinění a ťuk ťuk, už jsem vě 22tt. Tak přeju silné nervy, pokud to nedopadne, nevěš hlavu a můžete hned zkusit znovu. A třeba to bude všechno dobrý
.
Posledni MS byla 28.6.
no nevidela prej je to moc maly aby neco videla a nebo jsem potratila.ale to je mi divny ze by to muj doktor videl a ona ne.
ono tohle mimi bylo neplanovany a pritel ted mimi nechce,takze si asi na dalsi pockam.
taky by me zajimalo,to se da tak rychle poznat z krve jestli sem potratila hned ten den?
nebo muzu zas zitra cekat 50 na 50?