Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zákládám a doufám, že se přidáte
…dle názvu je jasné, o co jde
. Termín porodu leden a unor 2011…pišteeee
Ahoj, já mám termín v lednu. Už doma jednu cácorku mám, v lednu jí budou zrovna 2. Tak doufám, že to nebude moc záhul ![]()
ahojda holky tak podle PM mám termín 21.1. podle UZ mám 27.1.
a budeme mít holčičku jupííí ![]()
Ahojky, já mám termín 15. ledna. Odkuď všechny jste? Já jsem z Prahy, ale v listopadu se budu stěhovat k příteli (teda v té době už k manželovi, v září se berem
) do Českýho brodu.
Jé Báro, tak to hrozně závidim !!! Taky bych moc chtěla holčičku. Ve středu jdeme na velký ultrazvuk, tak se už hrozně těšim, ale i když mi řeknou, že to holčička bude, tak to vůbec neni jistota, protože takhle to tvrdili kamarádce celý těhotenství a pak jí vyndali kluka (měla císaře) a i doktor čuměl ![]()
Lin25 jéé děkuji jinak jsem taky z Prahy
no já to vím na 100% protože jsem byla na odběru placenty(choria) kvůli dědičné nemoci tak jsem ráda že to bude holčička už jako malá sem chtěla holčičku
na velký ultrazvuk jdu příští středu tak se těšíme přítel jde semnou ![]()
madellaine ahojda to víš že můžeš všchni tu jsou vítaní
tak co holky ? už máte něco nakoupeno ? já chci začít až po UZ ve 20.týdnu neni na to brzy ? ![]()
Ahoj Baro. Já ještě moc nenakupuju. Chci taky začít až po tom UZ. Zatím nevíme co čekáme, tak nechci všechno žlutý, nebo neutrální.
madellaine no jedinné co už máme tak je kočárek
ale od budoucí babičky máme už pár oblečků a flaštčku a dudlíka z časopisu maminka
to chápu taky bych to nevydržela to nevědět a nakupovat jen neutrální barvičky ještě že už to vím ![]()
My už máme taky pár věcí, ale všechno neutrální, žlutý, nebo bílý, nebo barevný, ale už se těším jak se zaměřím třeba na růžovou
. Ten dudlík z časopisu máme taky, modrý ![]()
ahoj,
přidávám se mezi vás, termín mám 29.1. tak uvidíme
co čekáme už víme přes 2 týdny kdy se nám malý ukázal v plné parádě
je to naše první mimčo, a bylo nám jedno co to bude, hlavně že bude.
jak snášíte tuto změnu?
madellaine tak ten máme růžovej
no já se už těším až budu moci nakupovat se těšim jen sem taková bezradná v tom tím že to bude ledňáček tak se bojim jak malou budu oblíkat a do čeho a abych zbytečně nekupovala blbosti ![]()