Termín porodu – leden, únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ka2
376
30.9.10 14:50

Jinak na velkým ultrazvuku mi vše ukázali a vysvětlili,dokonce i řekli,že to bude kluk,aniž bych si o to řekla… chtěla jsem být překvapená,i když rodina na mě tlačila,že to chtějí vědět. Tak ted aspon vím co kupovat a přítel je štastný,kluka si přál. Odnesla jsem si video s prckem,který na nás neustále vystrkoval zadek na obrazovce a dvě fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.10 00:10

termín 20.1.2011

Ahojky..tak termín mám 20.1. a rodit budu Na Bulovce. Doma už máme jednu 2,5 letou dcerku. Nyní to bude asi znovu holčička…Docela jsem si přála toho chlapečka..no jo no, každému páreček není přán, ale na druhou stranu - hlavní je zdraví!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
4.10.10 10:57

Ahojky, přidávám se k vám. Termín máme 22.1 a čekáme holčičku :-D Na velkém ultrazvuku jsme byli ve 21tt a bylo to super. Vše nám vysvěltili, malá je zdravá, v té době měla 26cm a 460g. Kočárek máme vybraný Danny sport 2010, protože má dlouhou korbičku. Jaký máte vybraný jména? My Nelinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.10.10 11:55

ahojky jsem tu nová můžu se k vám přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
4.10.10 12:54

Já se k vám taktéž přidávám. Čekám první dítě, malého chlapečka a termín máme 19. 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.10.10 14:33

Ahoj holky, tak na velkým ultrazvuku bylo všechno dobrý a čekáme holčičku:-) Asi to bude ta Gabrielka:-)

Lennel: ten kočárek mě taky zaujal, ale nevím jak vypadá naživo. Líbí se mi, že sporťák jde dát i proti směru, ale na xlanderu se mi líbí, že se dá prodloužit boudička, takže na mimčo nesvítí, nebo netáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.10.10 15:20

taky čekáme holčičku termín máme 6.2.2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.10.10 17:08

Jéé, my máme termín 5.2.2011 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.10.10 17:31

tak to je super :D a kde budeš rodit?všimla jsem si že jsi z Holešova tak se třeba potkáme v porodnici :D jo a jak se prosím tě zobrazují další příspěvky když si s tebou píši ? musela jsem z toho vyjet a pak uzase najet abych to viděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
4.10.10 18:16

taky se přidávám

Ahoj holky.
Termín podle prvních pohybů máme 14.1. Čekáme chlapečka - to víme 100% po amniocentéze. Původně jsem taky chtěla kočárek Dorjan, ale nejde na něj nasadit kvalitní autosedačka, takže bude Britax B-Smart 3 (pro i proti směru jízdy, lehčí, autosedačka Roemer). Jinak pro mimi ještě nic nemám :cry: , ale doufám, že to všechno úspěšně stihnu dokoupit a dozařídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
4.10.10 19:17

my tu originál autosedačku k Danny Sportu kupovat nebudem, zdá se mi nekvalitní. Nevadí, že jinou nemůžeme dát na ten podvozek, protože by jsme to stejně nevyužili. Když půjdu nakupovat sama, tak si dám sedačku do nákupního vozíku.Takhle bych musela tlačit vozík a ještě podvozek s autosedačku. Jinak se budu snažit dávat malou co nejvíc do kočárku, ať je na rovným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
4.10.10 19:38

Lennel, přesně tak mi ta autosedačka taky přijde. Se sedačkou to máš evidentně srovnaný. Já vím, že bych už cca 3měsíční mimi v sedačce skoro neunesla, takže podvozek potřebuju i na přesuny k dr. Tu polohu na rovným ti jenom schvaluju. Taky nepočítám s tím, že by malej byl denně několik hodin ve vajíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.10 21:04

Ahojky. Tak my zatím jméno vybrané nemáme. Mně se totiž spíše líbí zahraniční jména a manžel je spíše pro české, takže jsem zvědavá, jak se nakonec domluvíme.
Koukám, že se bavíte o kočárkách, my máme po první holčičce Mutsy Urban Rider, byl skvělý, takže použijeme i pro druhé mimi, ale každopádně si myslím, že jsme nemuseli dávat takové peníze za kočár, všechno tak strašně uteče a třeba těch pár měsíců v korbičce obzvlášť.
Jinak mám pocit, že se rodí pořád hrozně holčiček, mám 2,5letou dcerku a všude, kam chodíme s malou, je to babinec. Já bych si přála také chlapečka, kdyby to bylo jen o přání, ale nyní, když čekáme s velkou pravděpodobností druhou holčičku, tak si hlavně přeji, aby byla zdravá a já abych měla bez problémů konec těhotenství a i porod - to první těhu jsem měla ke konci s poruchou jater (těhotenská cholestáza) - začlo to děsným svěděním..pak následovalo vyvolání porodu, komplikace s hojením po porodu..mazec…no ale nakonec to dopadlo dobře. Holka je zdravá, toť hlavní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.10.10 22:00

Lapčice: Já ještě nevím kde budu rodit. Přikláním se ke Kroměříži, ale spousta holek mě spíš tlačí do Zlína, ještě uvidím :think:

Zatím jsem nepřišla na to, jak se to tu zobrazuje, aby mi šlo vidět, že jsi hned odpověděla.

Taky nepotřebujeme autosedačku, takže vybírám spíš podle sporťáku, tam bude mimi nejdýl. Ten danny sport se mi líbí, tak ho jedeme v pátek obhlídnout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lluucckkaa
5.10.10 11:07

Zdravím všechny maminky, přidám se také. Máme termín 19.1. a čekáme chlapečka :dance: juchů
teď mě čeká OGTT tak jsem zvědavá, jinak těhotenství už prožívám docela v klidu :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky