Termín porodu – leden, únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9199
3.11.10 15:19
lluucckkaa píše:
když má člověk starýho doktora se starýma názorama tak je to těžký… :roll: ale hned jak budu mít po porodu náladu na jeho výměnu, tak nebudu váhat :-)

A proc ho nezmenis jeste ted??? Ja menila taky v tehu. A to bylo nejlepsi rozhodnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
3.11.10 15:27
lennel píše:
já brala prášky 11 let, tak jsem se bála, že to hned nepůjde a ono to šlo.

Po vysazení pilulek se „pry otěhotní rychleji“. Ja je nestihla ani vysadit :oops: A tak cekame 14.2. Danecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
4.11.10 08:40

Ahojky
To jsi otěhotněla, když si brala antikoncepci??? a jakou značku smím li se zeptat?
Přijde mi to skoro jako zázrak:-) nezapomínalas někdy náhodou na ně?:-DD :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
4.11.10 14:50
Verca-Judy píše:
Ahojky
To jsi otěhotněla, když si brala antikoncepci??? a jakou značku smím li se zeptat?
Přijde mi to skoro jako zázrak:-) nezapomínalas někdy náhodou na ně?:-DD :dance:

Budes se divit, ale nezapomela :lol: :lol: :lol: . Peclivejsi zenskou v tomhle neznam :oops:

Prdolka vypada, ze je v poradku a ja ten sok taky celkem rychle rozdychala a tak se vsichni uz sesty mesic tesime na miminko. :lol: :lol: :lol: Na to vsechno se miminko „nacasovalo“ dobre, sice samo, ale dobre.
Mela jsem Mirelle. Byly super, MS jsem mela naposledy nekdy v lonskem listopadu, pak uz ne. Podle MUDr. bylo vse O.K. tak jsem to neresila. Hold, asi fakt neni antikoncepce 100%. :lol: :lol: :lol: Ale jak uz jsem psala, hlavne ze je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.11.10 20:55

přijmete mezi sebe nováčka s TP 24.2 2011 :-D ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
25.11.10 21:00
nosanek píše:
Verca-Judy píše:
Ahojky
Přijde mi to skoro jako zázrak:-) nezapomínalas někdy náhodou na ně?:-DD :dance:

Budes se divit, ale nezapomela :lol: :lol: :lol: . Peclivejsi zenskou v tomhle neznam :oops:

Prdolka vypada, ze je v poradku a ja ten sok taky celkem rychle rozdychala a tak se vsichni uz sesty mesic tesime na miminko. :lol: :lol: :lol: Na to vsechno se miminko „nacasovalo“ dobre, sice samo, ale dobre.
Mela jsem Mirelle. Byly super, MS jsem mela naposledy nekdy v lonskem listopadu, pak uz ne. Podle MUDr. bylo vse O.K. tak jsem to neresila. Hold, asi fakt neni antikoncepce 100%. :lol: :lol: :lol: Ale jak uz jsem psala, hlavne ze je vse v poradku.
ahoj a nebrala si treba antibiotika…ty antikoncepci vyplavuji a narusuji tim jeji ucinek…no ale hlavne, ze je vse ok a uz se na prcka tesite:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
11.12.10 20:55

Ahojte holky, kde jste všechny? :nevim: Nějak to tu utichlo. Jak se máte a co je u vás nového? Už se nám to blíží, únor je už za rohem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
17.12.10 14:21

Ahojda koukám že to tu je nějaký mrtvý :-) jinak já už jsem doma od 1.12 a užívám volna ale musim říct že se mi nechce nic dělat jen bych se válela :-D a vánoce za rohem :-) jak se těšíš madellaine ? příští týden jdu naposledy na gyndu a pak už budu chodit jen do porodky se těším ale zároveň se začínám trochu bát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
17.12.10 17:13

Baru…jsem na tom stejně…termín mám sice 25.1., ale myslím, že to přijde dřív, nevím proč…smíšené pocity…těším se, ale mám strach. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
18.12.10 21:12

Ahojky sice se přidávám až ted, termín porodu mám 23.1.2011. Doma se na něj moc těšíme jak já, manžel, tak dcera Terezka tak syn Jiřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
26.12.10 09:55

Ahoj holky,
já mám termín 15. 1., ale podle ultrazvuku je holka o devět dní mladší, takže to může přijít téměř kdykoliv, což mě trochu znervózňuje, ale co se dá dělat :-?
Chci se zeptat, jestli má někdo podobnou zkušenost, co by to mohlo být. Už pár týdnů mě občas jakoby pálí a bolí pod pravým prsem. Nejdřív jsem to neřešila, ale v pátek mě to začalo bolet fakt hodně a častěji přes den a dokonce mě to i v noci vzbudilo.
V úterý jdu do poradny, tak se na to chci doktorky zeptat, ale říkám si, jestli to nejsou třeba jenom naražený žebra z toho, jak mě tam furt malá kope.
Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
26.12.10 10:24

Mě teda taky prcek pěkně kope a ty žebra mě dost bolí, snad nejvíce u tohodle posledního ,ale nepálí to. Bude asi lepší se na to zeptat doktora. Mě ted poslední dobou bolí hlava, tak nevím jestli to je z té honičky okolo vánoc nebo od tlaku, už aby to bylo venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
26.12.10 16:49

no doufám, že to bude už brzy, klidně bych rodila už zítra (aspoň bych dostala porodný 8-) ). Jinak už se na malou hrozně těšim a pořád si řikám, co jsem ještě zapomněla koupit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
26.12.10 17:18

Lin…taky bych šla do porodky třeba dneska. Připadá mi, že sem od včerejška snad zase větší kule a víc neohrabaná! Navíc mě dneska hrozně pne břicho…jinak je malý asi kliďas (doufám), protože u mě se naražená žebra ani nic podobnýho zatím neobjevuje.
A to pálení…nepálí tě spíš prs? A co teplota? Mě takhle u prvního začínal zánět prsu a to nebylo nic moc!!! To bych ti opravdu nepřála. Zkus studený obklad. Mě pak vyléčil obklad se studeným tvarohem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
26.12.10 18:52

Taky by mě to nevadilo porodit už ted aby jsme dostali porodný, ale raději mět zdravé a donošené miminko. Snad už mám taky vše vyprané a vyžehlené, ale ještě něco mi chybí. Bud to stihnu nebo to připravý manžel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí