Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lluucckkaa píše:
když má člověk starýho doktora se starýma názorama tak je to těžký…ale hned jak budu mít po porodu náladu na jeho výměnu, tak nebudu váhat
A proc ho nezmenis jeste ted??? Ja menila taky v tehu. A to bylo nejlepsi rozhodnuti.
lennel píše:
já brala prášky 11 let, tak jsem se bála, že to hned nepůjde a ono to šlo.
Po vysazení pilulek se „pry otěhotní rychleji“. Ja je nestihla ani vysadit
A tak cekame 14.2. Danecka
Ahojky
To jsi otěhotněla, když si brala antikoncepci??? a jakou značku smím li se zeptat?
Přijde mi to skoro jako zázrak:-) nezapomínalas někdy náhodou na ně?:-DD ![]()
Verca-Judy píše:
Ahojky
To jsi otěhotněla, když si brala antikoncepci??? a jakou značku smím li se zeptat?
Přijde mi to skoro jako zázrak:-) nezapomínalas někdy náhodou na ně?:-DD
Budes se divit, ale nezapomela
. Peclivejsi zenskou v tomhle neznam ![]()
Prdolka vypada, ze je v poradku a ja ten sok taky celkem rychle rozdychala a tak se vsichni uz sesty mesic tesime na miminko.
Na to vsechno se miminko „nacasovalo“ dobre, sice samo, ale dobre.
Mela jsem Mirelle. Byly super, MS jsem mela naposledy nekdy v lonskem listopadu, pak uz ne. Podle MUDr. bylo vse O.K. tak jsem to neresila. Hold, asi fakt neni antikoncepce 100%.
Ale jak uz jsem psala, hlavne ze je vse v poradku.
nosanek píše:ahoj a nebrala si treba antibiotika…ty antikoncepci vyplavuji a narusuji tim jeji ucinek…no ale hlavne, ze je vse ok a uz se na prcka tesite:)Verca-Judy píše:
Ahojky
Přijde mi to skoro jako zázrak:-) nezapomínalas někdy náhodou na ně?:-DDBudes se divit, ale nezapomela
Prdolka vypada, ze je v poradku a ja ten sok taky celkem rychle rozdychala a tak se vsichni uz sesty mesic tesime na miminko.![]()
![]()
. Peclivejsi zenskou v tomhle neznam
![]()
![]()
Na to vsechno se miminko „nacasovalo“ dobre, sice samo, ale dobre.
Mela jsem Mirelle. Byly super, MS jsem mela naposledy nekdy v lonskem listopadu, pak uz ne. Podle MUDr. bylo vse O.K. tak jsem to neresila. Hold, asi fakt neni antikoncepce 100%.![]()
![]()
Ale jak uz jsem psala, hlavne ze je vse v poradku.
Ahojte holky, kde jste všechny?
Nějak to tu utichlo. Jak se máte a co je u vás nového? Už se nám to blíží, únor je už za rohem ![]()
Ahojda koukám že to tu je nějaký mrtvý
jinak já už jsem doma od 1.12 a užívám volna ale musim říct že se mi nechce nic dělat jen bych se válela
a vánoce za rohem
jak se těšíš madellaine ? příští týden jdu naposledy na gyndu a pak už budu chodit jen do porodky se těším ale zároveň se začínám trochu bát ![]()
Baru…jsem na tom stejně…termín mám sice 25.1., ale myslím, že to přijde dřív, nevím proč…smíšené pocity…těším se, ale mám strach. ![]()
Ahojky sice se přidávám až ted, termín porodu mám 23.1.2011. Doma se na něj moc těšíme jak já, manžel, tak dcera Terezka tak syn Jiřík
Ahoj holky,
já mám termín 15. 1., ale podle ultrazvuku je holka o devět dní mladší, takže to může přijít téměř kdykoliv, což mě trochu znervózňuje, ale co se dá dělat ![]()
Chci se zeptat, jestli má někdo podobnou zkušenost, co by to mohlo být. Už pár týdnů mě občas jakoby pálí a bolí pod pravým prsem. Nejdřív jsem to neřešila, ale v pátek mě to začalo bolet fakt hodně a častěji přes den a dokonce mě to i v noci vzbudilo.
V úterý jdu do poradny, tak se na to chci doktorky zeptat, ale říkám si, jestli to nejsou třeba jenom naražený žebra z toho, jak mě tam furt malá kope.
Co myslíte?
Mě teda taky prcek pěkně kope a ty žebra mě dost bolí, snad nejvíce u tohodle posledního ,ale nepálí to. Bude asi lepší se na to zeptat doktora. Mě ted poslední dobou bolí hlava, tak nevím jestli to je z té honičky okolo vánoc nebo od tlaku, už aby to bylo venku
no doufám, že to bude už brzy, klidně bych rodila už zítra (aspoň bych dostala porodný
). Jinak už se na malou hrozně těšim a pořád si řikám, co jsem ještě zapomněla koupit ![]()
Lin…taky bych šla do porodky třeba dneska. Připadá mi, že sem od včerejška snad zase větší kule a víc neohrabaná! Navíc mě dneska hrozně pne břicho…jinak je malý asi kliďas (doufám), protože u mě se naražená žebra ani nic podobnýho zatím neobjevuje.
A to pálení…nepálí tě spíš prs? A co teplota? Mě takhle u prvního začínal zánět prsu a to nebylo nic moc!!! To bych ti opravdu nepřála. Zkus studený obklad. Mě pak vyléčil obklad se studeným tvarohem. ![]()
Taky by mě to nevadilo porodit už ted aby jsme dostali porodný, ale raději mět zdravé a donošené miminko. Snad už mám taky vše vyprané a vyžehlené, ale ještě něco mi chybí. Bud to stihnu nebo to připravý manžel