Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já mám termín taky 21. ale asi se toho nedočkám:-)Poslíčky mám pořád a stavy, že už kolikrát myslím že už pojedem:-D
Jinak holky myslím, že se ten přesný den porodu určit nedá… ![]()
no někde jsem četla když vím přesní den oplodnění tak se připočítává 267 dní k datu poslední menstruace, ale nevím jestli to je pravda. Myslím si že si miminko řekne samo kdy chce ven
Holky taky si myslím, že moc neovlivníme den, kdy se bude chtít prťatům na svět ven…záležet to na mě, tak bych mu řekla, ať vyleze hned
![]()
petronel: aha a co s tím má společného ten datum oplodnění, když se to bere stejně od poslední MS ![]()
jinak se prý připočítává 280dní od poslední menstuace ale jak říkám moc tomu nevěřím četla jsem to z knížky: Radostné očekávání od Fixies, mám už ji když jsem čekala své první dítko a to je 9let
holky a máte tady některá těhu cukrovku? Mě nedávno říkali v porodnici - v rizikové poradně, když jsem se ptala, jestli budu muset být hospitalizována dříve, tak ne, ale že mě nenechají přenášet. Takže 18.1. mám termín. Jak to máte vy, které máte taky těhu cukrovku? díky moc A.
těhotenskou cukrovku naštěstí nemám, ale švagrová ji taky měla a taky ji nenechali přenášet a vyvolávali jí to. Dnes jsem byla na prohlídce a nic se nezměnilo, vše stejné jako minule a miminku se daří dobře, tak to je hlavní
Tak dneska mám za sebou třetí monitor a nic..žádná změna
…pořád jsem na prst…nic mě nebolí, cítím se úplně v pohodě…malýmu se ven nechce, sice máme do termínu ještě devět dní, ale já bych ho už chtěla doma holkyyyyyyyyyyyyyy ![]()
Tak já dnes na kontrole - monitor ok, otevřená na 2 prsty, ale mám vysoký tlak, tak mě poslal doktor do menocnice. Tam my zase dělali monitor, několikrát měřili tlak - 130/90, což podle mě není hrozný, ale je pravda, že mě poslední týden bolí pořád hlava. Vzali mi krev a budou dělat testy na nějakou nemoc. Bohužel nevím název, prý je to nemoc spojená s těhotenstvím. Ve tři si budu volat na výsledky, a když budou špatné, tak tam nastoupím.
lennel
tak to moc moc držím pěsti, aby byly výsledky ok a abys měla ten konec pohodový…pokud možno bez pobytu v nemocnici
..určitě pak napiš, jak to dopadlo!
taky držím palce aby to dobře dopadlo, já mám tlak 145/90 a beru dopegyt aby se mě trošku snížil
já měla celou dobu normální : 100-120/60-70, až dnes mi ho naměřili vyšší. Ale mám strašný bolesti hlavy. A taky mě celý těhotenství bolí pod pravým žebrem, myslela jsem, že je to normální jak malá tlačí a dnes my doktorka řekla že to normální není. Jinak žádný otoky ani jiný problémy nemám. Tak uvidím co mi řeknou. Ach jo ![]()
tak výsledky dobrý, mám přijít na kontrolu do menocnice v pátek.
lennel píše:
tak výsledky dobrý, mám přijít na kontrolu do menocnice v pátek.