Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
petronel: A ty čekáš první nebo druhé ?? Já druhé. Všichni mi povídali co mají druhé a více dětí že druhé bude dřív a rychleji. No tak u mě teda opak je pravdou. Dcerka byla 39+4 a teď už jsem 39+5 a nic… ![]()
ted čekáme třetí doma mám skoro 9 letou dceru a 6 letého kluka, tak jsme se dali ještě na jedno. Já obě děti přenášela holku o 4 dny, ale šla sama a kluka o 6 dní a to mě zkoušeli oxitocín a to se rozběhlo samo, ale byl pěkně rychle za 4hodiny, tak jsem zvědavá u tohodle
No mě řekl doktor že pokud se nerozrodim do neděle tak v úterý nástup na vyvolání. Tak si ale vůbec nedovedu představit jak to bude probíhat. Jako jestli budou vyvolávat hned v to úterý nebo jestli budou čekat…Docela mám z toho nervíky. ![]()
Já taky…Ovšem když to nepůjde tak mám smolíka,ale zase tak doktoři vědí co je pro mě a mimíska dobré. Tak mu nezbývá než věřit.
Ahoj, my máme termín za šest dní, ale dneska mi něco vyteklo z prsu.. že by se začínalo tvořit mléko? ![]()
Prsa tedy mléčné žlázy Ti začaly pracovat už od cca 15tého týdne. Ted v nich je mlezivo. Mlíčko se z toho stane po porodu.
Ahojky holky! Tak já mám termín v úterý a nic nenasvědčuje tomu, že by se malému chtělo ven…stále je vysoko, v úterý jdu do nemocnice na monitor…doufala jsem, že to do té doby stihnu, ale nevím, nevím…nechci přenášet!!! ![]()
JanaJanicka píše:
No mě řekl doktor že pokud se nerozrodim do neděle tak v úterý nástup na vyvolání. Tak si ale vůbec nedovedu představit jak to bude probíhat. Jako jestli budou vyvolávat hned v to úterý nebo jestli budou čekat…Docela mám z toho nervíky.
Ahoj, no u mě je to stejné, pokud se něco nestane do neděle, tak nastupuji v pondělí ráno na vyvolání a prý se mám připravit na to, že to může trvat klidně i tři dny… ![]()
Jinak já jsem 39+2tt. ,ale nějak se jim nelíbíme, tak nechtějí, abych přenášela.
Prý si máme udělat s přítelem mazlící víkend, že to třeba vyvoláme ![]()
Jíto: Mno já prý mám hrdlo připravené takže by to vyvolání mohlo být ještě ten den úspěšné. Každopádně si o víkendu taky dáme tulení a třeba to půjde bez chemie ![]()
Jani:
no tak to máš dobrý, mě řekli, že mám jen těhotenský nález, takže to bude nejspíš trvat déle ![]()
Tak držím palečky, ať to do úterý přijde samo ![]()
Jíto: Tak jsem ted vyštrachala ještě nějaké to oblečení na mimíska a sotva funim…Připravím to na praní,ale asi vyperu až se vrátíme z porodnice…Nějak se mi už teď nechce nic dělat. A to nejdůležitější už je připravené ve skříni…
Taky Ti budu držet palečky aby to šlo samo… ![]()
já mám termín zítra, manžel přišel z noční, tak jsem ho zanásilnila
a teď mě začalo trochu pobolívat břicho, tak uvidíme jestli z toho něco bude nebo ne. Včera večer mi tvrdlo břich , asi tak 2× do hodiny, tak jsem myslela, že mě v noci něco zbudí a ono nic
Od rána malé domlouvám ať jde ven, ale je to potvůrka, určitě se jí ještě nechce.
ty naše slečny si dávají nějak na čas, no jo, chtějí se líbit tatínkovi až vylezou, tak ještě dočešou vlásky, nahodí úsměv a pak teprve přijdou ![]()
Málokterá ženská chodí přece někam načas
, tak co bychom po nich chtěly…
Já plánuju znásilnění na večer až se přítel vrátí z práce, to bude koukat, chudáček se na mě poslední dobu bál snad i podívat, aby mi neublížil a teď po něm budu chtít tohle… ![]()
jíto já ti závidím, že už máš před sebou nějaký cíl - pondělní nástup do nemocnice. Já jsem čim dál nervoznější. Celý těhu jsem si užívala a porod si vůbec nepřipouštěla, ale tento poslední týden je fakt mazec. Bolesti se nebojím, spíš toho kdy to přijde a jak to bude probíhat. Já myslím, že tenhle víkend pro nás všechny bude náročný. Jo holčičky se většinou přenáší.