Termín porodu – leden, únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1044
21.1.11 10:59

petronel: A ty čekáš první nebo druhé ?? Já druhé. Všichni mi povídali co mají druhé a více dětí že druhé bude dřív a rychleji. No tak u mě teda opak je pravdou. Dcerka byla 39+4 a teď už jsem 39+5 a nic… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
21.1.11 11:16

ted čekáme třetí doma mám skoro 9 letou dceru a 6 letého kluka, tak jsme se dali ještě na jedno. Já obě děti přenášela holku o 4 dny, ale šla sama a kluka o 6 dní a to mě zkoušeli oxitocín a to se rozběhlo samo, ale byl pěkně rychle za 4hodiny, tak jsem zvědavá u tohodle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
21.1.11 11:20

No mě řekl doktor že pokud se nerozrodim do neděle tak v úterý nástup na vyvolání. Tak si ale vůbec nedovedu představit jak to bude probíhat. Jako jestli budou vyvolávat hned v to úterý nebo jestli budou čekat…Docela mám z toho nervíky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
21.1.11 11:26

toho se taky bojím raději bych porodila sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
21.1.11 11:29

Já taky…Ovšem když to nepůjde tak mám smolíka,ale zase tak doktoři vědí co je pro mě a mimíska dobré. Tak mu nezbývá než věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
21.1.11 12:01

Ahoj, my máme termín za šest dní, ale dneska mi něco vyteklo z prsu.. že by se začínalo tvořit mléko? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
21.1.11 12:09

Prsa tedy mléčné žlázy Ti začaly pracovat už od cca 15tého týdne. Ted v nich je mlezivo. Mlíčko se z toho stane po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
21.1.11 12:24

Ahojky holky! Tak já mám termín v úterý a nic nenasvědčuje tomu, že by se malému chtělo ven…stále je vysoko, v úterý jdu do nemocnice na monitor…doufala jsem, že to do té doby stihnu, ale nevím, nevím…nechci přenášet!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.1.11 12:30
JanaJanicka píše:
No mě řekl doktor že pokud se nerozrodim do neděle tak v úterý nástup na vyvolání. Tak si ale vůbec nedovedu představit jak to bude probíhat. Jako jestli budou vyvolávat hned v to úterý nebo jestli budou čekat…Docela mám z toho nervíky. :nevim:

Ahoj, no u mě je to stejné, pokud se něco nestane do neděle, tak nastupuji v pondělí ráno na vyvolání a prý se mám připravit na to, že to může trvat klidně i tři dny… :poblion:
Jinak já jsem 39+2tt. ,ale nějak se jim nelíbíme, tak nechtějí, abych přenášela.
Prý si máme udělat s přítelem mazlící víkend, že to třeba vyvoláme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
21.1.11 12:34

Jíto: Mno já prý mám hrdlo připravené takže by to vyvolání mohlo být ještě ten den úspěšné. Každopádně si o víkendu taky dáme tulení a třeba to půjde bez chemie :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.1.11 12:40

Jani:
no tak to máš dobrý, mě řekli, že mám jen těhotenský nález, takže to bude nejspíš trvat déle :poblion:
Tak držím palečky, ať to do úterý přijde samo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
21.1.11 13:20

Jíto: Tak jsem ted vyštrachala ještě nějaké to oblečení na mimíska a sotva funim…Připravím to na praní,ale asi vyperu až se vrátíme z porodnice…Nějak se mi už teď nechce nic dělat. A to nejdůležitější už je připravené ve skříni…
Taky Ti budu držet palečky aby to šlo samo… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
21.1.11 13:25

já mám termín zítra, manžel přišel z noční, tak jsem ho zanásilnila :mrgreen: a teď mě začalo trochu pobolívat břicho, tak uvidíme jestli z toho něco bude nebo ne. Včera večer mi tvrdlo břich , asi tak 2× do hodiny, tak jsem myslela, že mě v noci něco zbudí a ono nic :cry: Od rána malé domlouvám ať jde ven, ale je to potvůrka, určitě se jí ještě nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.1.11 13:29
  • Lennel

ty naše slečny si dávají nějak na čas, no jo, chtějí se líbit tatínkovi až vylezou, tak ještě dočešou vlásky, nahodí úsměv a pak teprve přijdou :wink:
Málokterá ženská chodí přece někam načas :mrgreen: , tak co bychom po nich chtěly…
Já plánuju znásilnění na večer až se přítel vrátí z práce, to bude koukat, chudáček se na mě poslední dobu bál snad i podívat, aby mi neublížil a teď po něm budu chtít tohle… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
21.1.11 14:29

jíto já ti závidím, že už máš před sebou nějaký cíl - pondělní nástup do nemocnice. Já jsem čim dál nervoznější. Celý těhu jsem si užívala a porod si vůbec nepřipouštěla, ale tento poslední týden je fakt mazec. Bolesti se nebojím, spíš toho kdy to přijde a jak to bude probíhat. Já myslím, že tenhle víkend pro nás všechny bude náročný. Jo holčičky se většinou přenáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí