Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Evelina75 píše:
Ahojky holky! Hlásím, že náš Ondrášek se narodil 28.1. v 11.55 hod., vážil 3765g a měří 55 cm.
tý jo, 55 cm to je macek
LENEL : Tet se stemi miminky roztrhl pytel ![]()
Je moooooc kláááásna
Gratulujiiiiii ![]()
Ahoj holky, všem gratuluji k miminkám ![]()
My jsme byli včera na kontrole a miminko je prý moc maličký, tak v pondělí, pokud se nic nezmění, tak nastupuju do nemocnice.
Snad bude všechno v pohodě.
ahoj lennel a evelina75 moc gratuluji, jak jsem ráda že už to mám za sebou hlavně at nám dětičky dělají samou radost
Madell…držím pěsti, ať je vše v pořádku!!!!!!!!! ![]()
Petronel…já jsem taky šťastná, že to je za mnou!!! Je to neskutečná úleva! ![]()
děkujeme.
Holky budete to mít taky brzo za sebou a bude to super. Teď můžu říct, že ten porod nebyl tak špatný jak všichni říkají. Dá se to vydržet a to miminko stojí za to ![]()
Teď je pro mě horší bolest prsou, mám je strašně nalité, tak musím poříd odsávat, k tomu mi popraskaly bradavky, takže každé přisátí bolí.
Tak to jsme na tom stejně sice už je nemám tak nalité, aleměla jsem teplotu a mám jedno prso červené, tak dávám tvaroh a odstříkávám po kojení uvidím co z toho vznikne. Hlavně aby tak moje princezna byla spokojená.
to bradavky mažu stále po kojení, ale malá asi nevytáhla všechno tak to ted dělá neplechu
Holky a kdyz si namazete prsa,otirate si je pak necim nez jdete kojit ??