Termín porodu – leden, únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
962
10.2.11 13:11
baraaa píše:
Ahojda holky tak malá se narodila v pondělí 31.1. 2750g a 47cm :-) za necelých 6 hodin hotovo :-) a ve čtvrtek nás pustily už domu paráda :-) jinak dodatečně všem přeju hodně zdravíčka a at mimča nezlobí :-) :srdce: jsou to pokládci :srdce:

nádherná princezna :huban: taková růžovoučká,zdravá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
11.2.11 08:32

Gratuluji k miminkům a přidám i svojí troškou do mlýna. Tady je naše prdelka co vykoukla na svět 25.1. v 15:38 po vyvolání tabletkou, kterou jsem dostala v 11h. Možná sem to sem psala,ale teď se mi to tu nechce hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
11.2.11 11:18

Jé tak to máme ve stejný den já jsem tabletu dostala o pů osmé ráno a v pravé poledne byla malá eliška na světě. Ale byl to fofr ty pořádné bolesti mě začali až tak okolo 10h, no na porod mám pěkný zážitek už si ani tu bolest nepamatuji. Tak at malá roste, my už máme půl kila co nás pustili domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
11.2.11 13:10

Jůůů tak to je pěkná shoda. Já už o bolestech taky ani nevím.

Jinak domů jsme šly s 3630g a teď už máme 3970g takže váha jde též krásně nahoru. Jen si držím palce aby to vydrželo. U první dcerky jsem od 4měsících byla na sunaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
11.2.11 19:58

tak to taky pěkně papáte my jsme odcházeli a měla 3350g a ted už má 3850g, taky doufám že budu ještě kojit mám problém s bradavkama tak uvidím obě děti jsem moc dlouho nekojila. Terezku necelé čtyři měsíce a Jiříka s odstříkaným mlíčkem dva měsíce a to už jsem z toho byla na nervy jak byl stále hladový. Ale hlavně že jsou pak spokojený a mamka také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
17.2.11 13:14

Ahoj holky tak jak válčíte? My dobré, malá je hodná(ťuky, ťuk), vůbec nebrečí, v noci se budí 3×, takže si i vyspím, vykoupeme v 19.00, usme ve 20.00 a vydrží tak do 1.00, pak se budí po 3 hodinách. Jediný co nám nejde je odkrknutí, ale taky se naučíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
17.2.11 22:05

Lennel…tak to gratuluju, že je malá tak hodňoučká! Náš malý byl zlatý a před 3 dny se nějak rozbrečel…a nezabírá vůbec nic! Nevím, jestli to jsou ty prdíky, ale je to ráno a večer, někdy i při oblíkání…ale až se zajíká… :nevim: Musí si své odbrečet a pak je zase zlatý. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
17.2.11 22:26

Tedaa me neblikalo ocicko :cry:
Holky moc gratuluju k mimiskum,sou kláááááásnýýýý :srdce: :srdce: moooc :)
Ja uz tet jen cekam, v nedeli mam termin,tak uvidime jak se tomu nasemu andilkovi bde chtit ven :) Ja jen doufam ze uz t bude brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
18.2.11 12:13

Ahoj holky u nás taky vše dobré, malá trochu zlobí u prsa ale pozoruji že když už je napapaná tak prostě nechce. Trochu nám dá než večer usne ale jinak je hodná. Za týden jdeme na měsíční prohlídku tak jsem zvědavá kolik bude mít, ale tváře už má pěkné. Už začíná víc koukat tak už je to takové jiné než když se narodila. Mějte se at nám děti rostou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
18.2.11 17:39

ahoj holky! :kytka:
tak my jsme na tom s odříhnutím tak ybldě, nějak se do toho malýmu nechce :think: ..prdíky nás samozřejmě též trápí, navíc je Samíček pořád nechlazený, táhne se to už skoro tři týdny :cry: ..dneska s emi to zdálo trošku lepší a poslední dvě noci i krásně spinkal… :huban:
krásně si užívejte každou chviličku s vašima drobečkama :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
19.2.11 14:02

Estrellito a kolik už máte jste moc pěkný je vidět že je to chlap, hlavně at jsou ty naše děti zdravé .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
19.2.11 16:44

Ahoj holky, všem gratuluju k miminkám :kytka:
My už jsme taky doma. Gábinka se narodila 12.2.2011
vážila 2940g a měřila 47cm. Je zlatíčko, ale trochu máme problém s usínáním a vůbec neříháme. Zatím se snažíme udělat si nějaký režim, protože spinkáme a papáme velmi nepravidelně, ale jinak je to poklad :srdce: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
19.2.11 20:38

petronel
před dvěma týdny na kontrole měl malý 3910g…jsem strašně ráda, že dobře přibírá, měli jsme s tím ze začátku problém…na další kontrolu jdeme 7.3., tak uvidím, jak nám povyrostl :-P

madellaine
gratuluju ke Gábince :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
20.2.11 09:31

madellaine moc gratuluji Gábinka je moc pěkná , my máme taky problém s usínáním, někdy usne u prsu a když ne tak nám to taky trochu déle trvá, ale už začíná mít ten svůj režim tak už to docela jde.

estrelito my jdeme na kontrolu ve čtvrtek tak jsem zvědavá kolik bude mít, ale přes čtyři kila určitě, já pak písnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
20.2.11 10:24

moc klasnýýý miminka :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie