Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teda holky…to ste borci…takové přírůstky…to sme přibrali hodně málo, proti vám. A to mám pocit, že mám hodně mlíka. Doufám, že se to do příští poradny (8.3.) zlepší!!! ![]()
Holky a krom těch kojo čajíků a cara či melty a mlíčka baštíte něco spešl ??? Nebo jíte tak nějak normálně…
já jím normálně, spíš nenormálně, protože se odbývám rychlovkama. Nebýt mamky, která mi občas přiveze pořádný oběd, tak nevím. Ale snažím se jíst hodně mléčné výrobky - sýry, jogurty…
holky chtěla jsem se zeptat jak často dáváte na bříško? A začínají vám děti držet hlavičku? Když malou držím na rameni na krknutí tak ji drží kráse dlouho vzpřímenou, jak ji dám na bříško tak leží a nic a po chvilce se začne vztekat. Dr. nám včera řekla, že už by trochu držet měla ![]()
já jím taky normálně mám hroznou chut na sladké, ale zase už mám váhu než jsem otěhotněla možná pár kilo méně, tak že kojení je na tohle super.
Mě už malá taky při odkrknutí drží pěkně hlavičku a včera už ji i chvilku držela když jsem ji dala na bříško před koupáním. Už mě i přijde že začíná víc koukata někdy se na nás usměje. Začíná to být takové lepší už tak přes den nespinká.
Lennel…sme na tom naprosto stejně…na rameni ji drží naprosto perfektně a na bříšku jen leží a nic.
petronel píše:
zase už mám váhu než jsem otěhotněla možná pár kilo méně, tak že kojení je na tohle super.
tak to závidím. jí celkem přibrala 25kg
a jde to dolu pomalu. V nemocnice jsem nechala 8 a doma zatím 6.
Tak já co se váhy týče jsem v těhu přibrala 8,5kg které jsem nechala v porodnici a teď mám dole dalších 5kg. Což při mé postavě není tak moc znát,ale já to na sobě pociťuji.
Terezka na rameni drží hlavičku taky pěkně,ale jakmile jí položím na bříško tak zvedá chvilku pak jí položí a začne ječet. S doktorkou jsem to zatím neprobírala.
Holky máte krásné přírůstky, my jdeme do poradny 7.3., tj přesně měsíc od té poslední, to je docela dlouho ne?
já už se tak těším na první úsměv!!
malý taky začíná koukat kolem sebe a pozorovat věci, dnes mu ta´tka koupil kolotoč na postýlku a to se mu teda líbí…
…málem si kukadla vykoukal
…a pak u toho usnul hihi ![]()
My byli po 14ti dnech a teď jdem až po třech nedělích. Tak jsem taky zvědavá zda bude dr s váhou spokojená. Já mám dětskou váhu doma. Tak si přírůstky mohu ověřovat. Taky obšas vážím před a po kojení abych cca věděla kolik to moje kotě vybumbá. Je to docela dobrá věcička ta dětská váha.
a jaký typ váhy máš taky jsem přemýšlela že bych si ji pořídila abych věděla kolik vypije. Přijde mě že moc dlouho netahá, ale plínky má počůrané a ta váha je taky pěkná, tak jí to asi stačí
musím se pochlubit, dnes jsme krásně spinkaly. od 19.30 do 2.00, ve 3.00 zase usla a vydrřela po 6.30. ![]()
my byly na kontole teď ve 3 týdnech a pak jdem po šestinedělí.
Holky my jsme taky krásně spinkali! malej usnul v 20:30, spinkal do 2:30, napapal se a pak se vzbudil až v 8:00
…předevčírem tak yspinkal takhle krásně a včera prochrněl půlku dne…tak jsem si krásně stihla uklidit ![]()
jen tak orientačně víte kolik ti vaši mimískové vybumbají? nám je 5 týdnů a já tak nějak nemám představu, kolik asi malej vypije, váhu nemám ![]()
Koupila jsem jí v Lidlu za 799,– a jsem ráda že jsem tak učinila. Pro klid duše. Teď vím kolik Terinka vybumbá.
Jinak taky jsme krásně spinkaly. Nabaštila se ve 22h a spinkala do 3:30 a po mlíčku zase usnula a vzbudila se 8:30 . Teď je v postýlce a opět chrupká. Tak u ní stihnu uvařit a uklidit. Joooo holky zatím to jde ale až nám ty poklady začnou lézt a chodit tak toho asi mociš nestihnem…chichichi
![]()
já váhu nemám, ale když si odstříkávám v noci druhé prso, tak si odstříkám tak 150ml a to ho nemám uplné prázdné jako když mi ho vycucá Nelinka. Nevím jestli je to dost, ale u dr. přibívá až moc, tak to neřeším.