Termín porodu – leden, únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4998
20.2.11 17:28
madellaine píše:
Ahoj holky, všem gratuluju k miminkám :kytka:
My už jsme taky doma. Gábinka se narodila 12.2.2011
vážila 2940g a měřila 47cm. Je zlatíčko, ale trochu máme problém s usínáním a vůbec neříháme. Zatím se snažíme udělat si nějaký režim, protože spinkáme a papáme velmi nepravidelně, ale jinak je to poklad :srdce: .

moc gratulujeme, krásná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
20.2.11 17:31

jinak naše malá je hodná, pořád spinká a skoro nebrečí, prdíky nás naštěstí moc netrápí - piju fenyklový čaj. Jen to krkání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
20.2.11 19:15

Holky jak dlouho vám miminka spinkají? My máme strašně dlouhý intervaly, Malá usne kolem půlnoci, vzbudí se ve 3hod nají se a spinká až do 7-8hod. Do oběda už nezabere. Po obědě usne a spí zas do 15hod, nají se a spí do 19hod. Do pulnoci zas neusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
21.2.11 17:28

naše malá spinká v noci dlouho tak od 20.00 do 1.00, pak se vzbudí tak v 4.30 a pak v 8.00 - takže super!!
přes den je to různé, záleží jak chodí navštěvy a jak dlouho jsme venku - v kočárku spí dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.2.11 19:17

My jsme venku ještě nebyli, takže uvidíme co to udělá. Dnes jsme během dne naspali zase jen tak 4-5hod. Zdá se mi to dost málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
22.2.11 16:49

jo teď to na vycházky není, tak ji obleč a otevři okno, na čerstvým vzduchu se jí bude spát líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
22.2.11 17:22

Čauky holky. Tak už máme 4330g a podle DR. jsme krásná spokojená princezna. Včera jsme byly na kyčlích a ledvinách. Tak kyčle v normě,ale preventivně široké balení. Jelikož je to holka a já jsem měla jako malá frejkovu dečku. Tak doufám že na ko v dubnu to bude opět vše v pořádku. Co se kojení týče tak baštíme 10minut z jednoho prsa,kdybych jí dala z obou tak to vyháže ven…

P.S. Krásné fotečky mimineček. Budu muset taky zas jednu dodat ať nejsem pozadu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
22.2.11 18:12

ahoj tak to jste pěkný holky my jdeme na vážení ve čtvrtek tak jsem zvědavá kolik budeme mít. My pijeme taky tak tech deset minut a když už je plná tak se u toho vzteká tak ji to vemu a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.2.11 18:32

Zkusím to s tím oknem. Malá mě s těma intervala už zlobí, nemůžem najet na žádný režim.
Je dost líná sát :-) takže se s tím dlouho zdržuje a usíná u toho. Kdyby pila 10min z jednoho prsa, tak to by byla pohodička. Ona si s tím hraje půl hodiny, když ju odtrhnu, tak je nedosycená a nechce spinkat. Je to začarovaný kruh.
Dnes jsme byli u doktora a za ten týden co jsme doma jsme moc nepřibrali jen 120g. Nevím jak ju donutit aby pila víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
22.2.11 20:29

Tak my dnes taky po kontrole. Malý má 4180g. Za 14 dní přibral 280g. Holky, je to hodně, nebo málo? Malý pije taky z 1 prsu, tak 10-15minut, max. Někdy se ale taky vzteká u prsu a nechce ho…nevím proč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
23.2.11 12:23

Ahoj tak my byli na kontrole už dnes. Malá má 4450gtak že přibrala 600g naposledy jsme tam byli 7. února, tak to přibrala pěkně. My se taky vztekáme u prsa, ale přijde mě že to dělá když už je plná a nechce papat ale spinkat. No ale podle toho jak přbrala tak asi hlad nemá. Až na to usínání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
23.2.11 16:32

ahoj, tak mi dnes na kontrole - 4650g a 55 cm. za 14 dní přibrala 700g což je dost a sto pijeme jen z jednoho prsu tak 5 -8 minut - pak už blinká.
Taky jsme byly na kyčlích a vše v pořádku, ale preventivně máme dávat plenu na široko.
Na těch kyčlích byla 2 měsíční holčička a byla menší než naše Nelinka , no jsme otesánci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
23.2.11 17:34

Teda holky klobouk do,lu na ty vaše přírůstky. Co baštíte že vám po mlíčku dětičky tak přibýrají ?? Mě holka za 14dnů přibrala " jen " 360g :roll: Já piju koj čaje a meltu a baštím zahuštěný polévky ale nevím jestli je to učinné… :roll:
Ale jinak gratuluji ke krásné váze. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
23.2.11 18:54

Já piju také kojící čaj, vařím si caro a piju mléko. Když jsem měla moc nalité prsa tak jsem si trochu odstříkala předního mlíčka aby se lépe chytla a tak asi měla i víc toho tučného a když si odstříkám a nechám v lednici tak mám pěknou smetanu na vrchu. No jsem zvědavá kolik bude mít až půjdeme v 6t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
23.2.11 19:17

já piju kojo čaj a fenyklový čaj. taky musím trochu předního mléka odstříkat, hlanvě v noci, jinak by se uhltala z toho jak mi to ze začátku stříká. dnes jsem se ptala dr. jestli to nevadí, že namá to přední mléko, jestli nemám dávat čejík, a říkala, že kdÿž to není pokaždé, tak to nevadí. počuraných plének máme tak 8 + co co vyčůrá když je rozbalená, takže je naprosto spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí