Termín porodu – leden, únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4998
24.1.11 15:04

ahoj, tak já dnes na kontrole - čípek měkký na jeden prst, minule byl prý jen na špičku prstu, vše plně naléhá na branku. Ale nelíbil se jim monitor(opět), takže jdu zítra zase a když se zase nepovede, tak si mě tam nechají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
24.1.11 15:17

Lennel: Tak na Tebe taky budu myslet. No teda pokud se mi povede vůbec myslet. Myslím že moje myšlenky budou asi někde jinde,ale i přesto budu nám všem držet palce abychom se tu brzy sešli a navzájem si ukazovali fotečky těch našich uzlíčků.

rendys : Tak to je jasné. Vše co je schované je najednou zajímavé … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
24.1.11 19:04

Už jsem ale tak nervní,že už mě nic nebaví kde co mě rozčílí,už ať to mám za sebou..Už se ani neohnu,ve vaně jen sprchovat jinak bych se nevyškrábala. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
24.1.11 19:13

Jani, mám úúúplně stejný pocity, jako ty…hlavně, ať jde vše hladce a bez komplikací!!! Na monitor jsem taky zvědavá…minule to bylo o fous a týden před tím se během dne musel 3× opakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
25.1.11 12:49

ahoj, tak jsem doma. Dnes byl prý monitor ukázkový. Tak se mi zdá že si z nás ta naše holka dělá srandu :-D . Na kontrolu zase v pátek a když do konce týdne nic, tak pravděpodobně v pondělí nastoupím na vyvolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
25.1.11 12:55

holky myslím na vás, snad dnešní kontroly v pohodě a nebo už rodíte?? :lol: Ať už to máme všechny za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
25.1.11 13:00

tak to máš fajn,mě dnes našli bílkoviny v moči,vysoký tlak,otlaky,takže ve čtvrtek jdu na rizikové :think: chjoo........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
25.1.11 13:03

chudáku, to tě nenechají dlouho trápit a budeš aspoň pod kontrolou. Kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
25.1.11 13:06
lennel píše:
chudáku, to tě nenechají dlouho trápit a budeš aspoň pod kontrolou. Kdy máš termín?

ažž 24/27.2,váhu dnes naměřil malému 3.30 takže už v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
25.1.11 20:16

Ahojda!
Lennel a co se jim u tebe nelíbí na monitoru? Mě ho dneska taky zase opakovali a prodlužovali…pořád mi to lítalo od 130 do 180…ale na prvním monitoru malý spal a bylo to vysoké, na druhém to bylo vysoké, ale hodně sebou mrskal, tak mě pustili dom…mám za sebou Hamiltnův hmat a pokud do čtvrtka neporodím sama, tak v pátek ráno nastupuju na vyvolání. Malý prý má už 3,90 kg. Jinak hlavička právě moc neklesá a otevřená jsem jen na prst. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
26.1.11 13:03

ahoj, u mě je to naopak, mám 120 - 140 a najednou to začne klesat až se uplně ztratí a zase naskočí. Tvrdí mi, že je to jak třeba malá usne. Ale já mám strah, protože moje sestra umřela na vrozenou srdeční vadu, ale byla jsem na genetice a tam mi řekli, že máme srdíčko v pořádku, tak jim věřím.
Tak to budeš mít brzo za sebou, ten Ham.hmat prý hodně pomáhá. Držím palečky ať to máš rychlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
26.1.11 16:55

Lennel…moc ti děkuju!!! Nesmíme malovat čerta na zeď…moje mamka má srdeční aritmii, tak se mi to taky honí hlavou, ale na genetice mi taky řekli, že je srdíčko v pořádku, tak jim budu věřit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
27.1.11 11:16

Ahojda holky moc sem nechodím, ale jdu se podělit dneska jsem podle PM 41 podle UTZ 40 v dneska jsem byla na zátěžáku a nic moc, tak v sobotu musim zase na monitor a vyšetření a pokud neporodím tak v pondělí nástup na vyvolání… :-( mám z toho strach ach jooo co mi to dneska dr řekl myslím jen na to… ale těšim se hrozně moc ale radši bych byla kdyby to přišlo samo :-) 21. jsem měla první termín a dneska jsem měla termín podle UTZ chjooo se zblánim :-) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
27.1.11 11:25

Baruuu…tak já nastupuju na vyvolání zítra v 7 hod. Bojím, bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
27.1.11 12:32

Holky tak co?
Evelin já ti tak závidím, že už máš ten zítřek jistý. Já budu ještě celý víkend nervozní co a jak a v pondělí snad už nastoupím. Zítra jdu na KO, tak uvidíme co mi řeknou.
Baraaa já měla oba termíny 22.1. Stále nemám žádné bolesti, tvrdnutí břicha …, takže už jsem s tou vyvolávačkou smířená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí