Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, tak já dnes na kontrole - čípek měkký na jeden prst, minule byl prý jen na špičku prstu, vše plně naléhá na branku. Ale nelíbil se jim monitor(opět), takže jdu zítra zase a když se zase nepovede, tak si mě tam nechají.
Lennel: Tak na Tebe taky budu myslet. No teda pokud se mi povede vůbec myslet. Myslím že moje myšlenky budou asi někde jinde,ale i přesto budu nám všem držet palce abychom se tu brzy sešli a navzájem si ukazovali fotečky těch našich uzlíčků.
rendys : Tak to je jasné. Vše co je schované je najednou zajímavé … ![]()
Už jsem ale tak nervní,že už mě nic nebaví kde co mě rozčílí,už ať to mám za sebou..Už se ani neohnu,ve vaně jen sprchovat jinak bych se nevyškrábala. ![]()
Jani, mám úúúplně stejný pocity, jako ty…hlavně, ať jde vše hladce a bez komplikací!!! Na monitor jsem taky zvědavá…minule to bylo o fous a týden před tím se během dne musel 3× opakovat.
ahoj, tak jsem doma. Dnes byl prý monitor ukázkový. Tak se mi zdá že si z nás ta naše holka dělá srandu
. Na kontrolu zase v pátek a když do konce týdne nic, tak pravděpodobně v pondělí nastoupím na vyvolání.
holky myslím na vás, snad dnešní kontroly v pohodě a nebo už rodíte??
Ať už to máme všechny za sebou
tak to máš fajn,mě dnes našli bílkoviny v moči,vysoký tlak,otlaky,takže ve čtvrtek jdu na rizikové
chjoo........
chudáku, to tě nenechají dlouho trápit a budeš aspoň pod kontrolou. Kdy máš termín?
lennel píše:
chudáku, to tě nenechají dlouho trápit a budeš aspoň pod kontrolou. Kdy máš termín?
ažž 24/27.2,váhu dnes naměřil malému 3.30 takže už v pohodě..
Ahojda!
Lennel a co se jim u tebe nelíbí na monitoru? Mě ho dneska taky zase opakovali a prodlužovali…pořád mi to lítalo od 130 do 180…ale na prvním monitoru malý spal a bylo to vysoké, na druhém to bylo vysoké, ale hodně sebou mrskal, tak mě pustili dom…mám za sebou Hamiltnův hmat a pokud do čtvrtka neporodím sama, tak v pátek ráno nastupuju na vyvolání. Malý prý má už 3,90 kg. Jinak hlavička právě moc neklesá a otevřená jsem jen na prst. ![]()
ahoj, u mě je to naopak, mám 120 - 140 a najednou to začne klesat až se uplně ztratí a zase naskočí. Tvrdí mi, že je to jak třeba malá usne. Ale já mám strah, protože moje sestra umřela na vrozenou srdeční vadu, ale byla jsem na genetice a tam mi řekli, že máme srdíčko v pořádku, tak jim věřím.
Tak to budeš mít brzo za sebou, ten Ham.hmat prý hodně pomáhá. Držím palečky ať to máš rychlé.
Lennel…moc ti děkuju!!! Nesmíme malovat čerta na zeď…moje mamka má srdeční aritmii, tak se mi to taky honí hlavou, ale na genetice mi taky řekli, že je srdíčko v pořádku, tak jim budu věřit. ![]()
Ahojda holky moc sem nechodím, ale jdu se podělit dneska jsem podle PM 41 podle UTZ 40 v dneska jsem byla na zátěžáku a nic moc, tak v sobotu musim zase na monitor a vyšetření a pokud neporodím tak v pondělí nástup na vyvolání…
mám z toho strach ach jooo co mi to dneska dr řekl myslím jen na to… ale těšim se hrozně moc ale radši bych byla kdyby to přišlo samo
21. jsem měla první termín a dneska jsem měla termín podle UTZ chjooo se zblánim
![]()
Baruuu…tak já nastupuju na vyvolání zítra v 7 hod. Bojím, bojím…
Holky tak co?
Evelin já ti tak závidím, že už máš ten zítřek jistý. Já budu ještě celý víkend nervozní co a jak a v pondělí snad už nastoupím. Zítra jdu na KO, tak uvidíme co mi řeknou.
Baraaa já měla oba termíny 22.1. Stále nemám žádné bolesti, tvrdnutí břicha …, takže už jsem s tou vyvolávačkou smířená.