Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já taky neotírám, U nás je problém, že se malá přepije a bliná, tak kojím jen 10 minut a zbytek a druhé prso musím odstříkat, jinak mi ztvrdne a bolí jako blázen, při dálším kojení prsa vystřídám
ojiii..:( ty prsa taky davaj celkem zabrat co?? Uz tetka me bolej a jeste kdyz budu kojit..No to bude jeste sranda ![]()
Marbuli píše:
ojiii..:( ty prsa taky davaj celkem zabrat co?? Uz tetka me bolej a jeste kdyz budu kojit..No to bude jeste sranda
nebudu ti lhát, bolí to dost, ale když se podíváš na tu malou prdelku jak saje, tak ta bolest za to stojí.
Vzhledem k tomu že jsem měla celkem „pohodový“ porod, tak musím říct, že teď je to pro mě horší - prsa bolí, mlíko pořád teče, takže jsem pořád mokrá a k tomu si nemůžu pořádně sednou.
Ale zase bud rada ze to mliko mas
Co tet moje segra porodila a kamosky tak vubec moc nkojili,bud slabe mleko a nebo malycky odmitali
ja bych teda chtela kojit dlouho a nepridavat zadny nutrilony nebo tak..
Ale verim ze to boli,ale jak rikas kvuli tomu malymu andilkovi zenska vydrzi vse ![]()
Holky já málem přišla o mlíčko v nemocnici, když jsem tam byla s malým…doma se to srovnalo a zlepšilo se to, plně kojíme..prsa mě nebolí, jen bradavky, když se malý přisaje
…takže za mě…žádná bolest není dost velká, když můžete kojit svoje děťátko
…jsem tak šťastná, že Samulka přibírá na váze, což nám ze začátku taky dělalo problém…Nutrilon nade mnou visel jak zlý stín a jsem ráda, že jsme se mu stačili vyhnout..
Estrel jem ráda že jste doma a v pořádku. Mě už prsa taky nebolí, jen jak píšeš ty, když se přisaje. Ale dá se to vydržet. Malá pořád pije tak 5-10 minut a už se pustí a když jí chci přidat, tak blinká, tak doufám, že jí to stačí. Ve středu jdem do poradny, tak jsem zvědavá kolik přibrala.
Ahojda holky tak malá se narodila v pondělí 31.1. 2750g a 47cm
za necelých 6 hodin hotovo
a ve čtvrtek nás pustily už domu paráda
jinak dodatečně všem přeju hodně zdravíčka a at mimča nezlobí
jsou to pokládci ![]()
gratuluji k miminkům a chci se holky zeptat platí se za epidurál??? ![]()
baraaa píše:
Ahojda holky tak malá se narodila v pondělí 31.1. 2750g a 47cmza necelých 6 hodin hotovo
a ve čtvrtek nás pustily už domu paráda
jinak dodatečně všem přeju hodně zdravíčka a at mimča nezlobí
![]()
jsou to pokládci
gratuluji, je krásná, přeji hlavně zdravíčko
tak jsme byly dnes poprvé u doktorky. Malá přibrala za týden půl kila a já se stresovala, že bude mít míň, když nám blinká. Mám ji nechávat u prsa maximálně 10 minut(ona tam stejně dýl nevydrží) a nebudit na kojení, ale nechat ať si sama řekne.
Ahoj my jsme byli u paní doktorky včera a taky jsme přibrali půl kila, tak už máme 3800g a vyrostla nám o 2cm, tak jsem ráda že jí mlíčko chutná.