Termín porodu – leden, únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2761
4.2.11 15:16

oki :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
4.2.11 19:43

já taky neotírám, U nás je problém, že se malá přepije a bliná, tak kojím jen 10 minut a zbytek a druhé prso musím odstříkat, jinak mi ztvrdne a bolí jako blázen, při dálším kojení prsa vystřídám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
4.2.11 20:02

ojiii..:( ty prsa taky davaj celkem zabrat co?? Uz tetka me bolej a jeste kdyz budu kojit..No to bude jeste sranda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
4.2.11 20:38
Marbuli píše:
ojiii..:( ty prsa taky davaj celkem zabrat co?? Uz tetka me bolej a jeste kdyz budu kojit..No to bude jeste sranda :(

nebudu ti lhát, bolí to dost, ale když se podíváš na tu malou prdelku jak saje, tak ta bolest za to stojí.
Vzhledem k tomu že jsem měla celkem „pohodový“ porod, tak musím říct, že teď je to pro mě horší - prsa bolí, mlíko pořád teče, takže jsem pořád mokrá a k tomu si nemůžu pořádně sednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
4.2.11 22:20

Ale zase bud rada ze to mliko mas :) Co tet moje segra porodila a kamosky tak vubec moc nkojili,bud slabe mleko a nebo malycky odmitali :( ja bych teda chtela kojit dlouho a nepridavat zadny nutrilony nebo tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
4.2.11 22:21

Ale verim ze to boli,ale jak rikas kvuli tomu malymu andilkovi zenska vydrzi vse :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
5.2.11 20:09

Holky já málem přišla o mlíčko v nemocnici, když jsem tam byla s malým…doma se to srovnalo a zlepšilo se to, plně kojíme..prsa mě nebolí, jen bradavky, když se malý přisaje :lol: …takže za mě…žádná bolest není dost velká, když můžete kojit svoje děťátko :srdce: …jsem tak šťastná, že Samulka přibírá na váze, což nám ze začátku taky dělalo problém…Nutrilon nade mnou visel jak zlý stín a jsem ráda, že jsme se mu stačili vyhnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
7.2.11 13:16

Estrel jem ráda že jste doma a v pořádku. Mě už prsa taky nebolí, jen jak píšeš ty, když se přisaje. Ale dá se to vydržet. Malá pořád pije tak 5-10 minut a už se pustí a když jí chci přidat, tak blinká, tak doufám, že jí to stačí. Ve středu jdem do poradny, tak jsem zvědavá kolik přibrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
7.2.11 15:33

Ahojda holky tak malá se narodila v pondělí 31.1. 2750g a 47cm :-) za necelých 6 hodin hotovo :-) a ve čtvrtek nás pustily už domu paráda :-) jinak dodatečně všem přeju hodně zdravíčka a at mimča nezlobí :-) :srdce: jsou to pokládci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
7.2.11 17:44

ahoj moc gratuluji je krásná at dělá samou radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
8.2.11 11:48

:kytka: gratuluji k miminkům a chci se holky zeptat platí se za epidurál??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
8.2.11 13:58
baraaa píše:
Ahojda holky tak malá se narodila v pondělí 31.1. 2750g a 47cm :-) za necelých 6 hodin hotovo :-) a ve čtvrtek nás pustily už domu paráda :-) jinak dodatečně všem přeju hodně zdravíčka a at mimča nezlobí :-) :srdce: jsou to pokládci :srdce:

gratuluji, je krásná, přeji hlavně zdravíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
9.2.11 15:45

děkujem děkujem :-)

rendys314 já jsem za epidural neplatila !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
9.2.11 18:21

tak jsme byly dnes poprvé u doktorky. Malá přibrala za týden půl kila a já se stresovala, že bude mít míň, když nám blinká. Mám ji nechávat u prsa maximálně 10 minut(ona tam stejně dýl nevydrží) a nebudit na kojení, ale nechat ať si sama řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
9.2.11 20:50

Ahoj my jsme byli u paní doktorky včera a taky jsme přibrali půl kila, tak už máme 3800g a vyrostla nám o 2cm, tak jsem ráda že jí mlíčko chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí