Termín porodu – leden, únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
21.1.11 14:34

Lennel,
tak to jsme dvě, taky mi nevadí bolest, jen si říkám, jaký bude průběh a jak dlouho to bude trvat…no uvidíme, necháme se překvapit :wink:
Myslím, že si s radostí oddechneme, až to bude za náma, protože těhotenství je fajn, ale musím říct, že tak do 36tt., pak už je to den ode dne náročnější a únavnější, pak už si člověk jen říká, ať už to brzy přijde, protože už si vůbec nepřipadám jako ve vlastním těle, spíš jako schránka, která ho jen nosí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
21.1.11 14:57

No hlavně čím víc se to blíží tak já začínám být nervozní a možná i trochu víc podrážděná… :zed: A trochu tím trpí i drahá polovička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
21.1.11 15:01
JanaJanicka píše:
No hlavně čím víc se to blíží tak já začínám být nervozní a možná i trochu víc podrážděná… :zed: A trochu tím trpí i drahá polovička…

u nás to samé, jsem nervozní jak sáňky v létě , ale on je skvělý a chápe mě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
21.1.11 15:08

Lennel : Je milé vědět že nejsem sama kdo je nervozní…A je taky fajn že to ti naši chlapi chápou… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
22.1.11 10:52

ahoj, hlásím se stále celá. Včera mi asi odtelko trochu plodovky. Najednou ze mě začlo kapat, ale než jsem stačila dojít pro vložku, tak to přestalo. Byla to čiří voda bez zápachu, moč to být nemohla. Celou noc jsem nespala, pořád se hlídala a nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
22.1.11 11:10

Ahoj já také hlásím že jsem ještě celá, od včerejška mě trochu tvrdne bříško tak nevím jestli se to už chystá. Jestli ti pomalu odtéká plodovka tak to už brzo porodíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
22.1.11 11:12

mě už z toho asi hrabe, pořád mám poci, že jsem mokrá a přitom mám vložku úplně suchou. Esterllitce taky začala odtékat postupně, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
22.1.11 11:13

Ahoj holky!
19.1.2011 se nám v 13:42 narodil s 51 cm a váhou 3660g krásný chlapeček Samuelek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
22.1.11 11:50

jéééé, strašně moc ti to sluší. Přeji hlavne zdravíčko, to ostatní už máte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
22.1.11 11:51

já se na tu fotku nemůžu vynadívat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
22.1.11 12:05
estrellita píše:
Ahoj holky!
19.1.2011 se nám v 13:42 narodil s 51 cm a váhou 3660g krásný chlapeček Samuelek :srdce:

Moc moc velká gratulace, vypadáte moc spokojeně, tak hodně štěstíčka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
22.1.11 12:07
lennel píše:
jéééé, strašně moc ti to sluší. Přeji hlavne zdravíčko, to ostatní už máte :hug:

děkuju moc :hug: …to zdravíčko nám trošku chybí bohužel, máme nějaké poporodní komplikace, malý je na antibiotikách stále v nemocnici… :cry: :cry:
kočičko jeď do porodky hned, pokud ti začala odtékat plodoka, i kdyby to bylo jen po kapkách, dej na mě!! já jsem měla porod neuvěřitelně rychlý..hodina papírování, hodina na hekárně, čtvrt hodiny na porodním sále a malý byl najednou na světě…
opravdu na nic nečekej, vem tašku a jeď…držím pěstičky, aby to bylo co nejméně bolestné, co nejrychlejší a hlavně, aby bylo miminko i ty v pořádku :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
22.1.11 12:07
Jita.tutik píše:
estrellita píše:
Ahoj holky!
19.1.2011 se nám v 13:42 narodil s 51 cm a váhou 3660g krásný chlapeček Samuelek :srdce:
Moc moc velká gratulace, vypadáte moc spokojeně, tak hodně štěstíčka :srdce:

moc děkujeme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
22.1.11 12:17
estrellita píše:
lennel píše:
jéééé, strašně moc ti to sluší. Přeji hlavne zdravíčko, to ostatní už máte :hug:
děkuju moc :hug: …to zdravíčko nám trošku chybí bohužel, máme nějaké poporodní komplikace, malý je na antibiotikách stále v nemocnici… :cry: :cry:
kočičko jeď do porodky hned, pokud ti začala odtékat plodoka, i kdyby to bylo jen po kapkách, dej na mě!! já jsem měla porod neuvěřitelně rychlý..hodina papírování, hodina na hekárně, čtvrt hodiny na porodním sále a malý byl najednou na světě…
opravdu na nic nečekej, vem tašku a jeď…držím pěstičky, aby to bylo co nejméně bolestné, co nejrychlejší a hlavně, aby bylo miminko i ty v pořádku :hug: :srdce:

to mi je líto, že tam malý musel zůstat. Snad to bude vše brzo ok.
Jak jsi tu plodovku poznala ty? Já jak už jsem psala - včera mi odtekla, ale než jsem stačila vzít vložku, tak nic a pak už byla suchá. teď mám pořád pocit vlhka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
22.1.11 13:10

estrellita: Gratulacéééééééééééééééééééééé velikááááááááááááá. Držím palečky abys měla mrňouska brzy doma.

Jinak hlasím stále 2v1. Pořád vyhlížím ty kontrakce a oni nikde. Takže zítra ten monitor a pokud nic tak hold vyvolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí