Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Lennel,
tak to jsme dvě, taky mi nevadí bolest, jen si říkám, jaký bude průběh a jak dlouho to bude trvat…no uvidíme, necháme se překvapit ![]()
Myslím, že si s radostí oddechneme, až to bude za náma, protože těhotenství je fajn, ale musím říct, že tak do 36tt., pak už je to den ode dne náročnější a únavnější, pak už si člověk jen říká, ať už to brzy přijde, protože už si vůbec nepřipadám jako ve vlastním těle, spíš jako schránka, která ho jen nosí ![]()
No hlavně čím víc se to blíží tak já začínám být nervozní a možná i trochu víc podrážděná…
A trochu tím trpí i drahá polovička…
JanaJanicka píše:
No hlavně čím víc se to blíží tak já začínám být nervozní a možná i trochu víc podrážděná…A trochu tím trpí i drahá polovička…
u nás to samé, jsem nervozní jak sáňky v létě , ale on je skvělý a chápe mě ![]()
Lennel : Je milé vědět že nejsem sama kdo je nervozní…A je taky fajn že to ti naši chlapi chápou… ![]()
ahoj, hlásím se stále celá. Včera mi asi odtelko trochu plodovky. Najednou ze mě začlo kapat, ale než jsem stačila dojít pro vložku, tak to přestalo. Byla to čiří voda bez zápachu, moč to být nemohla. Celou noc jsem nespala, pořád se hlídala a nic ![]()
Ahoj já také hlásím že jsem ještě celá, od včerejška mě trochu tvrdne bříško tak nevím jestli se to už chystá. Jestli ti pomalu odtéká plodovka tak to už brzo porodíš.
mě už z toho asi hrabe, pořád mám poci, že jsem mokrá a přitom mám vložku úplně suchou. Esterllitce taky začala odtékat postupně, že?
Ahoj holky!
19.1.2011 se nám v 13:42 narodil s 51 cm a váhou 3660g krásný chlapeček Samuelek ![]()
jéééé, strašně moc ti to sluší. Přeji hlavne zdravíčko, to ostatní už máte ![]()
estrellita píše:
Ahoj holky!
19.1.2011 se nám v 13:42 narodil s 51 cm a váhou 3660g krásný chlapeček Samuelek
Moc moc velká gratulace, vypadáte moc spokojeně, tak hodně štěstíčka ![]()
lennel píše:
jéééé, strašně moc ti to sluší. Přeji hlavne zdravíčko, to ostatní už máte
děkuju moc
…to zdravíčko nám trošku chybí bohužel, máme nějaké poporodní komplikace, malý je na antibiotikách stále v nemocnici…
![]()
kočičko jeď do porodky hned, pokud ti začala odtékat plodoka, i kdyby to bylo jen po kapkách, dej na mě!! já jsem měla porod neuvěřitelně rychlý..hodina papírování, hodina na hekárně, čtvrt hodiny na porodním sále a malý byl najednou na světě…
opravdu na nic nečekej, vem tašku a jeď…držím pěstičky, aby to bylo co nejméně bolestné, co nejrychlejší a hlavně, aby bylo miminko i ty v pořádku
![]()
Jita.tutik píše:estrellita píše:Moc moc velká gratulace, vypadáte moc spokojeně, tak hodně štěstíčka
Ahoj holky!
19.1.2011 se nám v 13:42 narodil s 51 cm a váhou 3660g krásný chlapeček Samuelek
moc děkujeme ![]()
estrellita píše:lennel píše:děkuju moc
jéééé, strašně moc ti to sluší. Přeji hlavne zdravíčko, to ostatní už máte…to zdravíčko nám trošku chybí bohužel, máme nějaké poporodní komplikace, malý je na antibiotikách stále v nemocnici…
![]()
kočičko jeď do porodky hned, pokud ti začala odtékat plodoka, i kdyby to bylo jen po kapkách, dej na mě!! já jsem měla porod neuvěřitelně rychlý..hodina papírování, hodina na hekárně, čtvrt hodiny na porodním sále a malý byl najednou na světě…
opravdu na nic nečekej, vem tašku a jeď…držím pěstičky, aby to bylo co nejméně bolestné, co nejrychlejší a hlavně, aby bylo miminko i ty v pořádku![]()
to mi je líto, že tam malý musel zůstat. Snad to bude vše brzo ok.
Jak jsi tu plodovku poznala ty? Já jak už jsem psala - včera mi odtekla, ale než jsem stačila vzít vložku, tak nic a pak už byla suchá. teď mám pořád pocit vlhka.
estrellita: Gratulacéééééééééééééééééééééé velikááááááááááááá. Držím palečky abys měla mrňouska brzy doma.
Jinak hlasím stále 2v1. Pořád vyhlížím ty kontrakce a oni nikde. Takže zítra ten monitor a pokud nic tak hold vyvolání.