Termín porodu – leden, únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
349
22.1.11 14:46

ahoj taky moc gratuluji hlavně aby byl malej v pořádku moc vám to tam sluší, já už chci taky rodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
22.1.11 19:46

Jé, Estrellitko, to je nááádherná fotečka!!! :potlesk: Úplně tam z tebe to štěstí září! Držím pěsti, ať je všechno co nejdřív v pořádku a jste oba se Samuelkem v pořádku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
23.1.11 13:18

stále celá a dnes nějak bez nálady, špatně jsem spala a jsem celá zlámaná. Tak doufám, že to dnes nepřijde.
Estrel, tak jak je? pořád na vás myslím, doufám že malýmu není nic vážnýho, že si ho tam museli nechat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
23.1.11 14:24

ahojky tak já mám dneska termín a jsem také 2v1 nic nenasvědčuje tomu že by se něco chystalo a já bych už tak rodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
23.1.11 15:21

Holky u nás taky vše beze změn, akorát poslíčci jsou dnes asi víc, než jindy, ale nic pravidelného a bolestivého. Dnes jsem se zase nevyspala…noc hrozná, věčný koukání na hodiny, převalování a courání na wc. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
23.1.11 15:52

holky, je dobré vědět, že je nás víc co takhle trpí. Chlapi by to určitě nedali :lol: .
Taky vám pořád někdo volá, píše a ptá se jestli už? Mě to začíná rozčilovat. Vždy jim řeknu že jim dám určitě vědět až něco bude a oni stejne druhý den napíšou „tak co? už?“ :pocitac: Příště oznámím termín porodu o 14 dní déle a bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
23.1.11 19:01

Lennel…tak to je přesný…pořád tu drnčí telefon, nebo sms a jsem už z toho otrávená…připadám si jako atrakce!?! :zed:
A když bych vypla telefon…tak všichni volaj na manželův mobil…a když vypne mobil i manžílek, tak bude příbuzenstvo přemýšlet, že už určitě rodíme…takže jak říkáš…měly sme nahlásit min. polovinu února a byl by pokoj! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
23.1.11 21:08

Ahoj u nás taky stále zvoní telefon a ptají se jestli už, zítra se budu bát jít i na nákup aby se každý nevyptával. Už aby to bylo mám za sebou teplou vanu, zítra mě čeká monitor a prohlídka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
24.1.11 07:20

Ahojky holky.
Tak ani včerejší monitor neukázal žádnou změnu a stále jsem 2v1. To se ale zítra změní. Nastupuji na to vyvolání takže bych to tak viděla že nejpozději ve středu bude prcek venku. Jak dorazíme domu hodím sem zprávičku a fotečky.
A jednu nesnesitelnou otázečku… Tak co holky UŽ ???? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
24.1.11 11:54

Ahojky holky kdo máte termín únor??? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
24.1.11 12:01

Jani…tak držím na zítra pěsti, ať to máš rychle za sebou :potlesk: …já jdu taky zítra na monitor do nemocnice…mám zrovna termín (mě se oba termíny sešly na 1 den), tak jsem zvědavá, co mi řeknou!?! Nechci dlouho přenášet!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
24.1.11 12:13

Evelinko tak ti taky budu držet palečky aby bylo vše fajn a v pořádku. Já se začínám bát,ale né bolesti,ale toho aby se nic nestalo a vše proběhlo hladce… Divné co. Jdu rodit podruhé ale přesto mám strach..To jsem ale hrdinka.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
24.1.11 12:51
JanaJanicka píše:
Evelinko tak ti taky budu držet palečky aby bylo vše fajn a v pořádku. Já se začínám bát,ale né bolesti,ale toho aby se nic nestalo a vše proběhlo hladce… Divné co. Jdu rodit podruhé ale přesto mám strach..To jsem ale hrdinka.. :zed:

Já jdu po 4té a mám nahnáno taky :nevim: depky :roll: cdo mě zas čeká. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
24.1.11 13:44

rendys: No klobouk dolu když už máš doma 3 rarášky. To se naotáčíš. A jak se těší na miminko ?? Naše cácora už dělí hračky které dostane mimčo. :-)
A jinak potěšilo mě že ostřílená mamina má taky obavy… Ale čert vem obavy. Těším se až budu mít ten uzlíček v náruči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
24.1.11 14:34
JanaJanicka píše:
rendys: No klobouk dolu když už máš doma 3 rarášky. To se naotáčíš. A jak se těší na miminko ?? Naše cácora už dělí hračky které dostane mimčo. :-)
A jinak potěšilo mě že ostřílená mamina má taky obavy… Ale čert vem obavy. Těším se až budu mít ten uzlíček v náruči.

jj,ale nejstarší už je z domu takže doma jen 11 a 3.5 a taky se těší.U nás se hračky edělí,ale spíš je jarda krade co mám skovaé pro mimčo najednou je to pro něj ty štěrkátka zajímavé. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí