Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky,nechodím se,tedy občas na vás juknu,některé vás známz jiných diskuzí,teď vás tu špionim,jestli už rodíte,já mám termín až 17.2.,ale bude se vyvolávat dřív,kvůli věku a velikosti mimi
holky,mě už vyvolávali 2.porod,tak jsme vás chtěla uklidnit,nebojte se toho tolik,sice to bylo bolestivější než přirozený 1.porod,ale rychlejší a to o dost,
sice bych také raději se rozrodila sama,ale tělo je jiného názoru,tak vám držím paluše,ať je to rychlé,bez problému ![]()
holky, tak já dnesna kontrole - monitor ok, prý je dole vše měkké a připravené. V pondělí mám nastoupit do nemocnice a prý se domluvíme co bude dál.
evelina držim palečky ať to zvládneš !!! závidím budeš mít už prcka u sebe !!!
lenel jéé tak alespoň nejsem sama …:-) ale nejhorší je že ty bolesti si nemůžeš v klidu vytrpět doma ale v nemocnici na to se vůbec netěšim !!! ale na malou se těšim moc ale bolesti.. jsem zvědavá jestli porodim ještě v pondělí nebo až v úterý
datum je daný do 7,15 ráno mam nastoupit s taškou..chjo
já mám přijít až v 11.30, takže si myslím, že si mě nechají až na úterý. Moje sestra měla taky vyvolání a bylo to rychlý, tak se tím uklidňuji.
Ahoj holky,tak hlásím že už jsem z porodnice doma. 25.1. se nám narodila Eliška. Měřila 49cm a vážila 3400g. V pondělí 24.1. se panu doktorovi nelíbil na kontrole monitor a tlak tak mě hned poslal do nemocnice. Tam mě přijali dali mě oxitocin jestli se to rozběhne a ono nic. Tak mě ráno dal pan doktor tabletu, po 8h mě začali bolesti a malá byla v pravé poledne na světě. Manžel to málem nestihl přijel na půl hodiny. Tolik jsem se bála vyvolání, ale můžu říct že mám z toho třetího porodu krásné zážitky. Bylo to tak rychlé že ani nepamatuji bolest a malou jsem měla na břichu ani nevím jak. Tak ted se seznamujeme , ale děti pomáhají hlavně terezka. Tak se mějte a at vám to také dopadne dobře.
Tak holky. Jsem už od včera z porodnice doma,ale až dnes jsem se dostala sem. 25.1 v 15:38 se nám narodila Terezka váha 3730g a délka 49cm. V 11h jsem dostala tabletku a pak už to šlo ráz na ráz. Podotýkám dost jsem se toho vyvolání bála ale nakonec jsem ráda že to tak dopadlo. Mužíček byl po celou dobu semnou a na sále mi byl velikou oporou. Viděl úplně vše. od přípravy až samotné vykouknutí naší cácorky na svět. Jak najdu další chvilku dodám sem fotečky.
Ahojda holky ja mam termin 28.unora.. A rodit budu v Podoli ![]()
Janicka a Petronel : Gratuluji
janicce uz podruhe ![]()
Ahojky holky! Hlásím, že náš Ondrášek se narodil 28.1. v 11.55 hod., vážil 3765g a měří 55 cm. ![]()
Marbuli…moc děkuji! Tobě se to už taky blíží! Držím pěstičky!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
jj
pomalu ale jiste
A dekujiii
myslim si ze ty palecky budu potrebovat
![]()
ahoj, tak nám se 30.1. ve 4,18 narodila Nelinka. Měla 3550g a 51 cm.
V 19.30 začli bolesti rovnou po 5 minutách, Ve 22.00jsem přijeli do nemocnice, kde mi řekli, že kontrakce jsou strašně slabé a jsem otevřená na 1 prst, že to k porodu není a dali mě na pokoj. po půlnoci to začlo zesilovat, ve dvě jsem šla na vyšetření a už jsem byla na 8 prstů. Takže udělali klystýr a ve tři jsem šla na porodní sál. Ve 4.18 byla malá na světě ![]()