Termín porodu – leden, únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
17.1.11 12:00

Děvčata řekněte mi…je to trochu osobní, ale musím se zeptat… jaký je sex v takhle pokročilém těhotenství??? Můj přítel se už od poloviny těhotenství bojí na mě snad jen sáhnout, takže sex už ani nevím jak vypadá :lol: , natož s bříškem… :cry:
Kamarád mi říkal, že ho jeho žena s bříškem přitahovala ještě víc než normálně, což mi přišlo strašně krásný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
17.1.11 12:46

Jito
pro mě je teda krásný :srdce: …i když nemám takovou kondičku, jako dřív :oops: …no a přítel by chtěl taky nejlépe pořád :oops: :lol: , takže se tomu tak nějak nebráníme ani jeden :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
17.1.11 13:09

Ahoj tak jsem po kontrole a stále nic. Prckovi se daří podle monitoru dobře a nic mu prý nechybí a já stále zavřená ach jo. A to mám v neděli termín. Jinak zkoušíme co se dá manžel ten by se miloval skoro každý den jak se mu to s tím bříškem líbí, ale já jsem jak slon neohrabaná. Tak doufám že už brzo porodíme, ale nic tomu nenasvědčuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
17.1.11 14:04
estrellita píše:
Jito
pro mě je teda krásný :srdce: …i když nemám takovou kondičku, jako dřív :oops: …no a přítel by chtěl taky nejlépe pořád :oops: :lol: , takže se tomu tak nějak nebráníme ani jeden :srdce:

u nás to samé :palec: , hlavně teď ke konci nemám vůbec strah, že bych průběhu těhotenství nějak ublížila, takže si to víc užívám, jen ta neohrabanost, no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
17.1.11 21:47

Taky se hlásím…tuleníčko je moooc hezký, akorát malý se,když je po všem, hezky mele… :mrgreen:
Teď sem vylezla z teplý příjemný vany…NIC! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
18.1.11 13:30

tak já dnes na kontrole - zase se jim nezdál monitor, takže mi dělali utz a vše ok, prý malá asi spala :think:, ale já jí cítila, že mě kopala. Začínám z toho být nervozní. ve čtvrtek tam jdu zase, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
18.1.11 14:34

Lennel…u nás taky žádný změny…nic se nechystá, kontrakce žádný, hlavička pořád hodně nahoře, monitor naštěstí dnes dobrý (minulý týden se jim to taky nelíbilo, tak během dne dělali 3 a to i v nemocnici), ale zase se jim nelíbilo, že malý asi spí, nehýbe se…ale během dne ho cítím, tak snad je vše v pořádku. Pokud do týdne neporodím, tak 25.1. nastupuju do rizikové poradny do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
18.1.11 20:38

Holky já už chci rodiiiiiiit…jinak dnes u dr na kontrole - na 2 prsty otevřená, monitor v pohodě, tlak trošinku vyšší než jsem měla v minulých týdnech..a začala mi asi odtékat plodovka..teče to teda postupně po troškách celý den, tak nevím :think: zítra ráno si každopádně zajedu do porodky, uvidíme, co mi tam řeknou..
jinak mě nic nebolí, jen teď trošku podbřišek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
20.1.11 08:54

ahoj holky tak co jste ještě celé, já stále nic už bych to chtěla mít za sebou, to čekání je hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
20.1.11 10:53

Ahojda petronel…tak Estrellitka už to má za sebou!!! Malý se včera po obědě narodil! Bože já už chci takyyyyyyyyyyyy!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
20.1.11 11:42

Jééé, Estrellitce moooooc gratulujeme :kytka: a taky „závidíme“ :mrgreen: , Já už chci taky, při mojí smůle budu přenášet do února.

tak už se moc těšíme na fotečky malého. Jak se jmenuje? Chtěla Daniela, ale nakonec to asi změnili na Samuela, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
20.1.11 21:08

ahoj tak to je super moc gratuluji estrellitce a taky závidím, hlavně at jsou oba v pořádku. Ted jsem právě vylezla z vany a plánujeme s manželem hezký večer, tak doufáme že se to přes víkend rozběhne. zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
20.1.11 21:18

Jo, má Samuelka! :potlesk:
Tak my si s manžílkem taky udělali hezkou chvilku :hug: a doufáme, že přes víkend už to konečně dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
21.1.11 08:05

Zdravím děvčata.

Já mám termín teď v neděli a podle posledního monitoru nic nenasvědčuje že by se náš mimísek klubal/a ven. Estrellitce gratulka k Samuelkovi.
V neděli mě čeká monitor a pokud se prý nerozrodím tak v úterý nastupuji na vyvolání. Pan doktor by rád to naše kotě už měl venku. Doma na nás bude zatím čekat naše 5ti letá dcerka a už se těší až mimi prvně uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
21.1.11 10:55

JanaJanicka- tak to máme uplně stejný termín, u mě také v pondělí monitor nic nenasvědčoval že se to chystá tak čekám co mi řekne v pondělí na kontrole. Počítám že mě bude posílat tak v pátek do porodnice. Tak uvidíme už aby to bylo za náma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí