Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děvčata řekněte mi…je to trochu osobní, ale musím se zeptat… jaký je sex v takhle pokročilém těhotenství??? Můj přítel se už od poloviny těhotenství bojí na mě snad jen sáhnout, takže sex už ani nevím jak vypadá
, natož s bříškem… ![]()
Kamarád mi říkal, že ho jeho žena s bříškem přitahovala ještě víc než normálně, což mi přišlo strašně krásný..
Jito
pro mě je teda krásný
…i když nemám takovou kondičku, jako dřív
…no a přítel by chtěl taky nejlépe pořád
, takže se tomu tak nějak nebráníme ani jeden ![]()
Ahoj tak jsem po kontrole a stále nic. Prckovi se daří podle monitoru dobře a nic mu prý nechybí a já stále zavřená ach jo. A to mám v neděli termín. Jinak zkoušíme co se dá manžel ten by se miloval skoro každý den jak se mu to s tím bříškem líbí, ale já jsem jak slon neohrabaná. Tak doufám že už brzo porodíme, ale nic tomu nenasvědčuje.
estrellita píše:
Jito
pro mě je teda krásný…i když nemám takovou kondičku, jako dřív
…no a přítel by chtěl taky nejlépe pořád
![]()
, takže se tomu tak nějak nebráníme ani jeden
u nás to samé
, hlavně teď ke konci nemám vůbec strah, že bych průběhu těhotenství nějak ublížila, takže si to víc užívám, jen ta neohrabanost, no ![]()
Taky se hlásím…tuleníčko je moooc hezký, akorát malý se,když je po všem, hezky mele… ![]()
Teď sem vylezla z teplý příjemný vany…NIC! ![]()
tak já dnes na kontrole - zase se jim nezdál monitor, takže mi dělali utz a vše ok, prý malá asi spala
, ale já jí cítila, že mě kopala. Začínám z toho být nervozní. ve čtvrtek tam jdu zase, tak jsem zvědavá.
Lennel…u nás taky žádný změny…nic se nechystá, kontrakce žádný, hlavička pořád hodně nahoře, monitor naštěstí dnes dobrý (minulý týden se jim to taky nelíbilo, tak během dne dělali 3 a to i v nemocnici), ale zase se jim nelíbilo, že malý asi spí, nehýbe se…ale během dne ho cítím, tak snad je vše v pořádku. Pokud do týdne neporodím, tak 25.1. nastupuju do rizikové poradny do nemocnice.
Holky já už chci rodiiiiiiit…jinak dnes u dr na kontrole - na 2 prsty otevřená, monitor v pohodě, tlak trošinku vyšší než jsem měla v minulých týdnech..a začala mi asi odtékat plodovka..teče to teda postupně po troškách celý den, tak nevím
zítra ráno si každopádně zajedu do porodky, uvidíme, co mi tam řeknou..
jinak mě nic nebolí, jen teď trošku podbřišek..
ahoj holky tak co jste ještě celé, já stále nic už bych to chtěla mít za sebou, to čekání je hrozné.
Ahojda petronel…tak Estrellitka už to má za sebou!!! Malý se včera po obědě narodil! Bože já už chci takyyyyyyyyyyyy!!! ![]()
Jééé, Estrellitce moooooc gratulujeme
a taky „závidíme“
, Já už chci taky, při mojí smůle budu přenášet do února.
tak už se moc těšíme na fotečky malého. Jak se jmenuje? Chtěla Daniela, ale nakonec to asi změnili na Samuela, že?
ahoj tak to je super moc gratuluji estrellitce a taky závidím, hlavně at jsou oba v pořádku. Ted jsem právě vylezla z vany a plánujeme s manželem hezký večer, tak doufáme že se to přes víkend rozběhne. zatím pa
Jo, má Samuelka! ![]()
Tak my si s manžílkem taky udělali hezkou chvilku
a doufáme, že přes víkend už to konečně dopadne…
Zdravím děvčata.
Já mám termín teď v neděli a podle posledního monitoru nic nenasvědčuje že by se náš mimísek klubal/a ven. Estrellitce gratulka k Samuelkovi.
V neděli mě čeká monitor a pokud se prý nerozrodím tak v úterý nastupuji na vyvolání. Pan doktor by rád to naše kotě už měl venku. Doma na nás bude zatím čekat naše 5ti letá dcerka a už se těší až mimi prvně uvidí.
JanaJanicka- tak to máme uplně stejný termín, u mě také v pondělí monitor nic nenasvědčoval že se to chystá tak čekám co mi řekne v pondělí na kontrole. Počítám že mě bude posílat tak v pátek do porodnice. Tak uvidíme už aby to bylo za náma