Termín porodu – leden, únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4998
5.1.11 14:24

mě včera bolelo břicho, občas projela křeč. Asi poslíčci. A k tomu strašná bolest hlavy. Dnes je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
5.1.11 16:37

Tak já dneska na kontrole 38+1. Malá naléhá hodně nízko, ale čípek stále jako minulý týden cca 1,5 cm a brání. Doktorka se rozhodla ho zatlačit, tak jsem myslela, že mi vyezou oči z důlku, teda nic přijemného. Aby se to pohlo prý dál. Te%d mě bolí pěkně břicho, občas křížové bolesti, na zádochě jsem vytřela trošku hlenu s příměsí krve, tak jsem zvědavá, co z toho ještě bude. Dělal vám to taky někdo?
ještě se mě ptala, kolik měřím.. mám asi 158 cm. Myslíte si, že je to problém k porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
5.1.11 19:28

Holky tak mě teda včera i dneska pěkně bolelo v podbřišku, ale jinak nic…
navíc dnes jsem měla takový dvě akcičky se dvěma kámoškama, bylo to moc fajn, ale přišla jsem domů a brutálně mě bolí v krku a mám teplotu :cry: …tak nevím nevím. jestli se mi to dnešní trajdání po vneku vyplatilo, chjo…
adela
o tom, že by měla výška nějaký vliv na porod nevím :nevim: …známá má 154cm a měla rodit normálně, nakonec to teda byl akutní císař, nějak neměla sílu malýho sama vytlačit, ale plánovaný císař to nebyl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
5.1.11 19:46

Ahojda holky! :mavam: Ty noci mě zničí. Ráno se proberu jak po velkým flámu, spím na levém boku, aby se malý prý ještě otočil druhým bokem, jinak je v pohodě hlavičkou dole. Bože jak já bych celý den spala. A teď večer už mám předem strach z noci, jak budu pořád chodit na wc a čučet na budík!
Estrellitko…to tě teda lituju s tím nachlazením! Tak šupky dupky do pelíšku a čajovat!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
5.1.11 20:51

Ahojky tak máme dnešek za sebou a stále nic ach jo já už chci mít toho prcka u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.1.11 08:00

ahoj,tak to ja mam tp 8.1.Uz aby to bylo. :-P ahoj,tak to ja mam tp 8.1.Uz aby to bylo.ahoj,tak to ja mam tp 8.1.Uz aby to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
7.1.11 08:40

ahojky holky, myslíte, že se ten hamiltonův hmat může dělat jen spodkem? ve mě se mudra dost nepříjemně prohrábla - údajně aby zatlačila čípek, bolelo to jako… ale břicho mi netlačila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.1.11 09:21

Mě ho dělala včera a taky mi na břicho netlačila…
Ale bolelo to teda strašně a taky pořád špiním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
7.1.11 09:57

tak já špinila jen ten první den a měa bolesti břicha a křížové tj ve středu.. dneska je vše už ok. Termín mám za 10 dní, nic se nekoná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
7.1.11 13:57

mě doktor nic netlačí. Břicho mě bolí už třetí den jako při MS, ale jen večer, tak nevím. Začínám se obávat, že budu přanášet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
7.1.11 14:05

Mě dělal doktor hemiltun hmat když jsem šla na vyvolání druhého dítka a bolele to jak čert, ale za to se porod rozběhl a večer byl malej na světě. Ale je lepší dostat bolesti než ten hmat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
7.1.11 14:26

lennel
kdypak máš přesně termín? já mám taky hrůzu z toho, že bych přenášela, nebo nedej bože měla i vyvolávaný porod…chci, aby to přišlo všechno přirozeně, ale zatím kromě poslíků nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
7.1.11 15:09

22.1. Moc by jsme si přáli aby to bylo teď 11.1, ale pochybuji, že to vyjde. Ty máš 21.1, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
7.1.11 18:30
lennel píše:
22.1. Moc by jsme si přáli aby to bylo teď 11.1, ale pochybuji, že to vyjde. Ty máš 21.1, že?

no 11.1. je moc hezký datum, škoda, že se těm prďolkům nedá poručit :lol: …já mám termín 20.1. ..tak jsem zvědavá, kdy to bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
7.1.11 19:29

Já mám termín 23 ale myslím si že budu přenášet. Mě by se líbil datum 22. Myslíte že se dá určit přesne den porodu když vím na sto procent kdy jsme prcka zplodili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí