Termín porodu – leden, únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1707
27.12.10 23:13

Holky já mám termín 20.1. a dr mě strašila, že snad porodíme dřív, že už jsem na prst otevřená…
Takže jsem tady pročetla několik témat, jak dlouho to ještě může do porodu trvat, když už se začínám takhle otvírat a moc moudrá z toho nejsem, je to asi dost individuální :think: …navíc kromě fakt čím dál větší neohrabanosti mi vůbec nic není :nevim:
už bych taky chtěla mít broučka u sebe, šla bych rodit klíďo hned, ale jak tu někdo psal…radši hezky donošené mimi, než rodit zbytečně brzy…
zítra jdu k dr, tak jsem zvědavá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
28.12.10 20:16

já mám termín 22.1 a jsem taky na jeden prst otevřená. Ale podle monitoru je vše ok, takže prý mám ještě čas. Přibrala jsem už 22 kilo, ale naštěstí nejsem tlustá. Mám jen to bříško. Už se nemužu ani ohnou, chodím jak pos… :-D , ale musím se pochlubit - ani jedna strie, a to jsem to mazání bříška nějak neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
28.12.10 21:20

Ahojda holky, tak mě když malý zalehne močák, tak jdu jak kachna a těším se už, až si porodem odložím! :lol:
Strii zatím taky nemám ani jednu, tak jsem moc ráda!!! Zatím ale otevřená nejsem, nebo jsem před Vánoci nebyla. Teď jdu do poradny 4.1., tak jsem moc zvědavá, co mi řeknou. Termín mám 25.1., ale tak nějak doufám, že to bude dřív. Už jsem fakt pěkně neohrabaná hrošice! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
28.12.10 22:43

Holky já taky nemám zatím ani jednu strii, kéž by to tak vydrželo až do porodu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.12.10 12:03

ahojky tak ja se k vam taky pridavam termin mam 3.1.2011 .A vcera jsem byla v poradne 38plus2 a jsem pry otevrena na jeden prst. :-) A čipek mam 1,5cm a CS5 ale nevim co to znamena :?: :think: .Jsem totiz prvorodicka a sem s toho zmatena.Uz aby to bylo zamnou:) nohy mi natekaji a ruce to same i brneji ale to se da zatim prezit :) a uz se jenom koulim :) a chci jen aby mimisek byl venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
29.12.10 13:26

ahoj já strie taky ještě nemám a to vůbec nemažeme, ale asi mám to bříško po těch dvou dětech volnější. Zatím jsem přibrala 9kg, tak doufám že už moc nepřiberu. No už aby to bylo venku, začínám se bát, když už to bude po třetí. Hlavně jak to bude velké, dcera měla 3300, kluk pak 4250 tak doufám že to nebude nějaký cvalda. Při druhém jsem přibrala jen 7kg a byl tak velkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
31.12.10 18:06

Ahojky holky, ja mám termín porodu 18.1., malá je už hodně nízko, dokonce už nahmatala doktorka hlavičku prsty, CS 4. Zatim to na porod nevypada, bříško mám celkem popraskané, holt geny. Je tu někdo z Varů se stejným termínem? Taky vás štve to porodný? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
1.1.11 11:28

já jsem z Chebu,termín mám 7,1, a porodný mě taky pěkně štve ale ať si ho nacpou šmejdi,hlavně že budeme zdraví a v pořádku. Ale zamrzí to,je to nefér,já měla do posl.minuty včera pocit že ještě pojedeme do porodky a nic,malýmu se nechce 8-) no když se mu tam líbí… :dance: není kam spěchat ale už si přijdu jako vlk plný kamení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
1.1.11 16:29

mě porodný taky štve, ale hlavně ať jsme v pořádku, ne? Nejvíc mě naštve jestli ho ti blbci třeba za půl roku zase zavedou a nám co o něj přišly ho zpetně nevrátí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
1.1.11 18:52

Adel…já mám sice termín 25.1., ale bylo by hezký, kdyby se náš Ondrášek narodil 18.1. na moje narozeniny. Sama bych si nadělila dáreček! :lol:

Jinak to porodný mě štve taky a dost!!! Je to nespravedlivý a mám obavy z toho samého…aby se za chvíli zase nezavedlo!?! Myslím, že by páni nahoře měli začít u sebe…rezerv na úspory je až až!!!

Ale což, hlavně, ať jsou ta naše štěstíčka zdravá!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
2.1.11 08:05

Souhlasím, zdravý je nejdůležitější :-), ale stejně… asi by mě naštvalo kdybych rodila 1.1. :-), takhle si říkám, když už tak toho 18.1., ať si tam ještě pobubude, těch pár dní kuličkování už nějak vydržím. Délé mě prý nenechají kvůli těhu cukrovce. No tak čekám každý den na překvápko a furt nic :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
2.1.11 10:30

Všechny zdravím,
mě začalo den před silvestrem dost bolet břicho, tak jsem si řikala, že by bylo fajn to ještě stihnout, ale nakonec nic no :-? Od té doby mě bolí v podbřišku neustále a vůbec nevim, co to teda znamená, když všude čtu, že poslíčci mají být jen občas a ne trvalá bolest???
V úterý jdu do poradny, tak jsem zvědavá, co mi tam řeknou :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
2.1.11 15:17

mě zase poříd bolí v kříži. Včera jsem si dala teplou vanu, tak to bylo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.1.11 15:17

ahojky,mě pobolívá podbřišek od štědrýho dne-občas přez den silné křeče i do zad…je to děs to čekání :zed: na silvestra večer taky a nic,skoro chodit už nemůžu,jsem taková kachnička :lol: no to by mě naštvali ještě víc kdyby do roka to porodný ty šmejdi zase zavedli…
ty stálé bolesti,no nevím…a nestupňujou se ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.1.11 15:20

no bolest v kříži je taky super…večer se natáhnu na gauč-ať na bok nebo záda jak je ten gauč tvrdčí tak se mi to tam nějak blokne-jako by mi tam někdo vrazil kudlu a nemůžu se zvednout…míváš to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí