Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě se líbí tento, ale furt ještě zvažuju ty kolečka. V zimě jsou asi lepší ty velký gumový.
madellaine ten kočár je teda fakt nádhernej, i ty kolečka jsou supr, s těma projedeš všude. Já mám stejně velký kolečka u kočáru, protože se budu stěhovat na vesnici, takže tam kolem po nezpevněných cestách bych se s malýma kolečkama nikam nedostala.
Jinak teda pokud nemáte auto, tak bych teda nad timhle ani vteřinu neváhala ![]()
Jinak Báro škoda s tou porodnicí, ale zase na druhou stranu by byla velká náhoda trefit se do stejnýho termínu
Máma právě rodila u Apolináře sestru (teď je jí 14) a málem nám ochrnula na jednu ručičku, kvůli vině doktora, takže já bych tam nešla, i když je to tak dlouho a je mi jasný, že blbýho doktora můžeš potkat všude, ale stejně jedna špatná zkušenost z první ruky mi stačí a navíc v Podolí jsem se narodila já, tak je mi to tam bližší ![]()
vvvv ahojda no právě v akci byl JEN růžový za tu cenu jinak růžový měli i ten s otočnými kolečky asi za necelých 12 tisíc na www.detskyruzek.cz tam koukni a uvidíš ![]()
madellaine tak ten je super na ten jsem koukala původně ten tam měli za 12tisíc ale nevím jaké přesně barvy tenhle je neutrální
krásnej ale já bych se bála mít světlý kočárek
ale zase jako miminko ho moc nebude mít asi šanci moc ušpinit
Lin25 no to by byla náhoda máma taky kdysi před 14 lety rodila v podolí a ségra má na levé ruce jen 3 prsty chybí jí tam druhá kost v předloktí a taky na to nepřišli na každé porodnici je něco
já si říkám že to bude dobrý
doufám ![]()
Baraaa mě se právě líbí, že je neutrální a světlý. Nelíbí se mi ty černý rakvičky co jich je všude plno. Miminko ho neušpiní a sporťák je vevnitř žlutý tak snad bude taky v poho. Kolečka asi taky necháme tyto.
Báro, no jo všude je něco, když narazíš na špatnýho doktora tak je pak asi jedno, kde zrovna ležíš, ale člověk se stejně řídí zkušenostma z okolí.
Lin25 jo jo přesně tak… já se zaregistrovala k apolnáři a paak jsem na něj četla takový věci že jsem příteli říkala že snad půjdu jinam ale snad to zvládnu a příště (jestli nějaké bude) tak můžu jít rodit jinam ![]()
Holky, tohle registrování vám nezávidím. Já ještě nejsem rozhodnutá kde budu rodit, naštěstí mě tady vezmou i bez registrace.
Madellaine v Praze je to fakt peklo, když nechceš skončit v nějaký špatný nemocnici, tak si to holt musíš vybojovat a vystát fronty, ale zase to radši podstoupit než rodit třeba v Nymburce v nemocnici (tam bych to měla od přítele nejblíž), na kterou jsem četla tak šílený recenze, že to radši porodit doma ![]()
Ahojda budoucí maminy
tak jak pak se máte ? dneska jsme byli na ultrazvuku ve 21tt (jinak podle UTZ 20tt) mimi je asi 15cm velké a váží 287g
a prý má ukázkovou hlavičku to by mě zajímalo co to znamená
jinak prý vše v pořádku a na další UTZ jdu ve 30tt 25.11. tak to si ještě počkám joo a za 1 obrázek co jsem chtěla jsme museli zaplatit 100kč by mě zajímalo kolik by stály ty fotky 2
ale to jsem se nezeptala:-)
Lin25 aspoň si vystojíte frontu na tu lepší porodnici. Já se rozhoduji jestli rodit ve Zlíně, nebo v Kroměříži. Na obě mám stený reference, pozitivní i negativní, tak fakt nevím.
Baro, tak gratuluju
mě to čeká až 23.9. Už aby to bylo zamnou a vše v pořádku ![]()
Příspěvek upraven 13.09.10 v 19:30
Báro taky gratuluju a závidim! Já jsem z velkýho UTZ nedostala ani jednu fotku a vůbec mi pan doktor neřekl, jak je mimi velké a já z toho byla tak mimo, že jsem ani nic neřekla, tak teď přemýšlím, jestli nejít na ten 3D ultrazvuk, aby mi taky konečně někdo něco řekl ![]()
Madellaine, já si vybrala časopis s růžovým a .. pár dní na to mi oznámili, že to bude kluk ![]()