Termín porodu – leden, únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
5.9.10 14:16

Mě se líbí tento, ale furt ještě zvažuju ty kolečka. V zimě jsou asi lepší ty velký gumový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
6.9.10 09:25

madellaine ten kočár je teda fakt nádhernej, i ty kolečka jsou supr, s těma projedeš všude. Já mám stejně velký kolečka u kočáru, protože se budu stěhovat na vesnici, takže tam kolem po nezpevněných cestách bych se s malýma kolečkama nikam nedostala.
Jinak teda pokud nemáte auto, tak bych teda nad timhle ani vteřinu neváhala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
6.9.10 09:32

Jinak Báro škoda s tou porodnicí, ale zase na druhou stranu by byla velká náhoda trefit se do stejnýho termínu :-) Máma právě rodila u Apolináře sestru (teď je jí 14) a málem nám ochrnula na jednu ručičku, kvůli vině doktora, takže já bych tam nešla, i když je to tak dlouho a je mi jasný, že blbýho doktora můžeš potkat všude, ale stejně jedna špatná zkušenost z první ruky mi stačí a navíc v Podolí jsem se narodila já, tak je mi to tam bližší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
6.9.10 16:44

vvvv ahojda no právě v akci byl JEN růžový za tu cenu jinak růžový měli i ten s otočnými kolečky asi za necelých 12 tisíc na www.detskyruzek.cz tam koukni a uvidíš :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
6.9.10 16:47

madellaine tak ten je super na ten jsem koukala původně ten tam měli za 12tisíc ale nevím jaké přesně barvy tenhle je neutrální :-) krásnej ale já bych se bála mít světlý kočárek :-) ale zase jako miminko ho moc nebude mít asi šanci moc ušpinit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
6.9.10 16:51

Lin25 no to by byla náhoda máma taky kdysi před 14 lety rodila v podolí a ségra má na levé ruce jen 3 prsty chybí jí tam druhá kost v předloktí a taky na to nepřišli na každé porodnici je něco :-) já si říkám že to bude dobrý :-) doufám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.9.10 19:09

Baraaa mě se právě líbí, že je neutrální a světlý. Nelíbí se mi ty černý rakvičky co jich je všude plno. Miminko ho neušpiní a sporťák je vevnitř žlutý tak snad bude taky v poho. Kolečka asi taky necháme tyto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
8.9.10 14:31

Báro, no jo všude je něco, když narazíš na špatnýho doktora tak je pak asi jedno, kde zrovna ležíš, ale člověk se stejně řídí zkušenostma z okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
8.9.10 17:49

Lin25 jo jo přesně tak… já se zaregistrovala k apolnáři a paak jsem na něj četla takový věci že jsem příteli říkala že snad půjdu jinam ale snad to zvládnu a příště (jestli nějaké bude) tak můžu jít rodit jinam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.9.10 20:49

Holky, tohle registrování vám nezávidím. Já ještě nejsem rozhodnutá kde budu rodit, naštěstí mě tady vezmou i bez registrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
9.9.10 12:22

Madellaine v Praze je to fakt peklo, když nechceš skončit v nějaký špatný nemocnici, tak si to holt musíš vybojovat a vystát fronty, ale zase to radši podstoupit než rodit třeba v Nymburce v nemocnici (tam bych to měla od přítele nejblíž), na kterou jsem četla tak šílený recenze, že to radši porodit doma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
9.9.10 18:25

Ahojda budoucí maminy :mrgreen: tak jak pak se máte ? dneska jsme byli na ultrazvuku ve 21tt (jinak podle UTZ 20tt) mimi je asi 15cm velké a váží 287g :-) a prý má ukázkovou hlavičku to by mě zajímalo co to znamená :-) jinak prý vše v pořádku a na další UTZ jdu ve 30tt 25.11. tak to si ještě počkám joo a za 1 obrázek co jsem chtěla jsme museli zaplatit 100kč by mě zajímalo kolik by stály ty fotky 2 :-) ale to jsem se nezeptala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.9.10 18:58

Lin25 aspoň si vystojíte frontu na tu lepší porodnici. Já se rozhoduji jestli rodit ve Zlíně, nebo v Kroměříži. Na obě mám stený reference, pozitivní i negativní, tak fakt nevím.

Baro, tak gratuluju :palec: mě to čeká až 23.9. Už aby to bylo zamnou a vše v pořádku :-)

Příspěvek upraven 13.09.10 v 19:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
13.9.10 15:02

Báro taky gratuluju a závidim! Já jsem z velkýho UTZ nedostala ani jednu fotku a vůbec mi pan doktor neřekl, jak je mimi velké a já z toho byla tak mimo, že jsem ani nic neřekla, tak teď přemýšlím, jestli nejít na ten 3D ultrazvuk, aby mi taky konečně někdo něco řekl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
30.9.10 14:42

Madellaine, já si vybrala časopis s růžovým a .. pár dní na to mi oznámili, že to bude kluk :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí