Miminka únor 2011

3138
13.8.10 05:13

miminka únor 2011

ahoj vsichni,vim ze je tady uz dizkuse unor2011 ale nejak jsem prisla pozde :roll: ,tak jsem chtela zalozit jeste jednu,jsou tady nejake budouci maminky co se chystaji rodit v unoru??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9943
13.8.10 07:56

jéééé ahoj, to jsi mě potěšila-taky jsem k nim mrkala a taky už to měly docela rozjeté, tak jsem se na to vybodla.
Já mám termín 20.2. a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
13.8.10 08:04

já se taky hlásím termín mám 3.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
13.8.10 08:45

Ahoooooj, taky se přidávám…termín 5.2. :-) Holčičky, víte co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
13.8.10 08:59

já ještě ne, jdu na UTZ v pondělí, tak uvidím, jestli už něco bude vidět. Chodím k doktorovi na špitál, tak tam mají kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
13.8.10 09:00

no koukám, že jsem taky dost až za tebou, a ty víš? a čekáte holky první nebo nějaké další…? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
13.8.10 09:01

tak super holky tak vas vitam,no ja am 12,2 ale jeste mi to ted na kontrole upresni podle doktorky na ultrazvuku asiholcicka ale myslim ze to pozna az pozdeji,no a jak toprozivate?? ja jsem mela porad strach ,jsem totiz po jednom zamlklem le ted uz je to dobre,prasa uz me tolik nboli je mi vlastne ted nejlip jen po obede je mi porad spatne :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
13.8.10 10:03

ahojky

ahojky holky,můžu se přidat?termín mám 17.2. a včera jsem byla na výsledcích krve a ultrazvuku, naštěstí je vše ok a mimčo vypadá zdravě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
13.8.10 10:06

jasne ze muzes a odkud jsi?, ja jsem z olomouce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
13.8.10 10:30

původně z Hradce Králové, teď už ale Pražačka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
13.8.10 10:52

holky co rikate ne ten pristroj Angelsounds na poslouchani miminka ja o nem uvazuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
13.8.10 10:53

Angelsounds

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
13.8.10 11:36

nooo kdo má peníze nazbyt, proč ne, ale mně to připadá jako dobrý marketingový tah. Oni prostě vědí, že my těhulky jsme z těch mimísků celé vedle a vymýšlejí, jak na tom vydělat.
Jinak já mám taky ještě docela obavy, protože jsem taky po zamlklém potratu a revizi, pak nám to nějakou dobu nešlo, páč mi teď už bývalý doktor nasadil léčbu Clostilbegytem, přitom vůbec neměl, takže to u mě fungovalo opačně a mé tělo přestalo tvořit estrogeny a tím pádem nešlo otěhotnět. Brala jsem to dva měsíce a dalšího půl roku nemohla otěhotnět. Nový doktor se zděsil, na co to vůbec beru, vysadil a holt jsme museli čekat, až se moje tělíčko vzoamatuje. Pak jsem ještě zkusila gynex a po měsíci a něco už jsem byla těhotná.
Jinak mně v těhu moc špatně nebývá,u prvního mě to zlobilo dýl, teĎ sice kratší dobu, ale víc. Nezvracela jsem teda ani u jednoho, ale otravovalo mě to teĎ celý den. Teď už je to v pohodě a zatím je to těhu uplně jiné než to první. Při tom jsem neměla vůbec nic-žádné chutě, nic mi nevadilo, ani ten citlivější čich jsem neměla-teĎ mám všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
13.8.10 11:48

Ahoj holčiny.Taky mám termín v únoru-6.2 :lol:
Lucinka000 :Máš termín na moje narozky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tedy já teď nevím kam chodit dřív.Už jsem začala psát asi před 3 týdny vedle k holkám a je tedy pravda,že to založily dost brzo,to jsem nechtěla psaním o mimi nic zakřiknout a teď už se mezi sebou dost znají,já na to moc času nemám.Zatím vás aspoň zdravím a už musím letět :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
13.8.10 13:08

Tak my čekáme první mimčo a zatím nevíme…když jsem byla screeningu v 1.trimestru, tak nic ještě poznat nebylo, doktor říkal, že až kolem toho 20.týdne, takže ještě počkáme, ikdyž u prvního je to vlastně jedno :-)
Zrovinka jsem v 15.týdnu, ted 8.a9. týden mi nebylo dobře, chut k jidlu žádná, spíše odpor, už je to dobré.
Jinak jsem ze Zábřeha, takže nee daleko od Olmika :-)
Miminko je zatím zdravé, tak doufám, že to tak i zůstane. A holčičky, jak je Vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí