Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ja jsem fakt byla ve fakultce a mam taky metal alinz a neplatila jsem krome 30kc nic a kamaradka co ma vzp taky nic!!!!to je divne ja bych si tam zavolala a zeptala se ale pokud mas doporuceni o dr tak neplatis nic!!! holky hodte sem taky fotky vy ostatni!!
![]()
taky jsem byla ve fakultce v Olmiku a jsem u VZP…pokud máš doporučení od doktora, neplatíš nic…holky bolí Vás hlava? ![]()
Fotečku dodám, jen co se dostanu ke svýmu notebooku ![]()
hlava ne jen jsem porad nafoukla a vcera jsem si v globude dala nejaky jidlo kruti koousky cico a smrdelo to jako z konzervy,no hns to se mi tam jeste nestalo,tak jsem do toho jen zobla a dostala strach z listerie,no tak snad zase jen panikarim a co vy?? jite vsechno nebo si davate pozor na nektery potraviny
taky jsem byla ve fakultce v Olmiku a jsem u VZP…pokud máš doporučení od doktora, neplatíš nic…holky bolí Vás hlava? ![]()
lucinko mas to tady 3krat ten prispevek,ne hlava me neboli!..holky zitra mi uz prijde ten angelsounds tak budu poslouchat bobiska,uz se tesim doufam ze
najdu brzo at nehystercim ![]()
kkattty, řekl ti doktor v té fakulce pohlaví? Vím, omlouvám se, blbnula mi tahle stránka, tak se to tam hodilo 3× ![]()
byla tam doktorka a rekla mi ze to vypada na holcicku,ale ja osobne si myslim ze je to jeste brzo,tak tomu nepriklanim vahu,uvidime na kontrolu jdu 31,8 tak snadmi doktor rekne vice!! a kdy jdes ty nakontrolu??? ja uz jsem mimiska nevidela pres tyden ,tak se tesim ze zitra hoaspon uslysim pre ten domaci ultrazvuk.
když jsem tam byla já, byl tam doktor, byla jsem docela zklamaná, čekala jsem od toho víc…ale hlavně, že vše vyšlo negativní a je zdravé…Na kontrolu jdu 26.8., chodím co 14 dní…už se těším ![]()
no ja jdu ted po 3 tydnech tak jsem zvedava,taky bych sla radsi drive
Holky já vám tak závidím, že vám vždycky ukážou mimi ta čůza doktorka co k ní chodím mi ho ukázala a dala dokonce i obrázek když jsem u ní byla poprvé a to jsem byla 6tt od té doby vůbec když mi dělá UTZ tak řekne hm a to je všechno ![]()
kkattty budeš rodit v Olomouci ve fakultce nebo pojedeš jinam?
jééj jste se dneska nějak rozkecaly ![]()
Já jedu za chvíli na ten utz, tak jen v rychlosti vás zdravím. Pak dám taky nějaké foto. Ale jsem na tom podobně jako Jitina a na svatbu jsem vypadala asi jako kkatty…
Tak zatím ![]()
holky napisu pozdeji mela jsem ted vyrizovani ve meste a jeste letim s manzou na obed ![]()