Miminka únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3138
16.8.10 08:50

ja jsem fakt byla ve fakultce a mam taky metal alinz a neplatila jsem krome 30kc nic a kamaradka co ma vzp taky nic!!!!to je divne ja bych si tam zavolala a zeptala se ale pokud mas doporuceni o dr tak neplatis nic!!! holky hodte sem taky fotky vy ostatni!! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
16.8.10 08:58

taky jsem byla ve fakultce v Olmiku a jsem u VZP…pokud máš doporučení od doktora, neplatíš nic…holky bolí Vás hlava? :nevim:
Fotečku dodám, jen co se dostanu ke svýmu notebooku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.8.10 09:11

hlava ne jen jsem porad nafoukla a vcera jsem si v globude dala nejaky jidlo kruti koousky cico a smrdelo to jako z konzervy,no hns to se mi tam jeste nestalo,tak jsem do toho jen zobla a dostala strach z listerie,no tak snad zase jen panikarim a co vy?? jite vsechno nebo si davate pozor na nektery potraviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.8.10 09:12

pridavam fotecku mimiska je z 12tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
16.8.10 09:16

taky jsem byla ve fakultce v Olmiku a jsem u VZP…pokud máš doporučení od doktora, neplatíš nic…holky bolí Vás hlava? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
16.8.10 09:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.8.10 09:24

lucinko mas to tady 3krat ten prispevek,ne hlava me neboli!..holky zitra mi uz prijde ten angelsounds tak budu poslouchat bobiska,uz se tesim doufam ze :srdce: najdu brzo at nehystercim :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
16.8.10 09:28

kkattty, řekl ti doktor v té fakulce pohlaví? Vím, omlouvám se, blbnula mi tahle stránka, tak se to tam hodilo 3× :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.8.10 09:32

byla tam doktorka a rekla mi ze to vypada na holcicku,ale ja osobne si myslim ze je to jeste brzo,tak tomu nepriklanim vahu,uvidime na kontrolu jdu 31,8 tak snadmi doktor rekne vice!! a kdy jdes ty nakontrolu??? ja uz jsem mimiska nevidela pres tyden ,tak se tesim ze zitra hoaspon uslysim pre ten domaci ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
16.8.10 09:34

když jsem tam byla já, byl tam doktor, byla jsem docela zklamaná, čekala jsem od toho víc…ale hlavně, že vše vyšlo negativní a je zdravé…Na kontrolu jdu 26.8., chodím co 14 dní…už se těším :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.8.10 09:42

no ja jdu ted po 3 tydnech tak jsem zvedava,taky bych sla radsi drive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
16.8.10 10:16

Holky já vám tak závidím, že vám vždycky ukážou mimi ta čůza doktorka co k ní chodím mi ho ukázala a dala dokonce i obrázek když jsem u ní byla poprvé a to jsem byla 6tt od té doby vůbec když mi dělá UTZ tak řekne hm a to je všechno :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
16.8.10 12:15

kkattty budeš rodit v Olomouci ve fakultce nebo pojedeš jinam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
16.8.10 12:19

jééj jste se dneska nějak rozkecaly :-)
Já jedu za chvíli na ten utz, tak jen v rychlosti vás zdravím. Pak dám taky nějaké foto. Ale jsem na tom podobně jako Jitina a na svatbu jsem vypadala asi jako kkatty…
Tak zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.8.10 12:29

holky napisu pozdeji mela jsem ted vyrizovani ve meste a jeste letim s manzou na obed :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí