Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Daanco - to máš dobrý, když máš kde brát a navíc, když je to v rodině
Já jsem včera vydražila na aukru jedny senzační džíny za 355,–, vypadají jak nový, takže za ty peníze… no nekup to ![]()
Tánik hele jak se tváří tvůj mužskej když přijde balíček taky protáčí panenky se slovy už zase auro ![]()
Daanci - tohle předváděl manžel někdy v květnu, kdy jsem propadla mánii na aukru
Ale od konce května jsem nekoupila nic a těhotenský kalhoty pochopil. Navíc, když jsem je koupila tak lacině, na to on slyší… Ty tam nakupuješ často? ![]()
Daanca píše:
Holky nějak jste se rozkecali já to ani nestíhám skoro číst na tož reagovat![]()
Hostbeat, na to jsem taky hoodně zvědavá, ale třeba porodím o 12dní dýl a budu mít dvě děti v jeden den narozky starší dcera je 15.2
![]()
Tak to by bylo moc hezké,pěkně bys to pak měla najednou ![]()
Teď jsem trochu přibrzdila, ale nakupuju tam ráda dá se tam koupit spoustu moc pěkných věcí zalevno hlavně na Haninku protože na ní věci hoří
a manža to bere s humorem právě proto že se dá hodně korunek ušetřit tak to toleruje no upřímě řečeno stejně by měl smůlu
![]()
hostbeat píše:Daanca píše:Tak to by bylo moc hezké,pěkně bys to pak měla najednou
Holky nějak jste se rozkecali já to ani nestíhám skoro číst na tož reagovat![]()
Hostbeat, na to jsem taky hoodně zvědavá, ale třeba porodím o 12dní dýl a budu mít dvě děti v jeden den narozky starší dcera je 15.2
![]()
No a nebo můžu porodit asi tři týdny dřív a pak by to bylo se synem ten je 12.1.
![]()
Přesně, jak říkáš… spousta pěkných věcí
. Protože jsem celkem knihomol, kupovala jsem ve velkým knížky… na poště jsem pak byla pečená vařená. Teď se ale moje pozornost zaměřila na oblečky pro dítko a tak. Daanci, ty jsi zkušená mamina… pro úplného mrňouse mám kupovat jakou velikost oblečení? Č. 56 bude dobrý nebo radši větší vel.?
hostbeat píše:Daanca píše:
![]()
Tak to by bylo moc hezké,pěkně bys to pak měla najednou
Daanca - tak ty to nemáš ale vůbec jednoduchý!
To je fain,když je kde brát oblečení,na mě už je taky vidět bříško,ale jen to,tak včera když jsme jeli nakoupit jsem to řešila svými kalhotami,ale místo zapínání jsem tam dala gumičku
. Jinak doma chodím v teplákách,když je ošlkivě.
Daanca píše:hostbeat píše:No a nebo můžu porodit asi tři týdny dřív a pak by to bylo se synem ten je 12.1.Daanca píše:Tak to by bylo moc hezké,pěkně bys to pak měla najednou
![]()
![]()
![]()
No,tak to máš dost komplikovaný,tak třetí dítko??
Jooo knížky to je samostaná kapitola to už jsem si dala zákaz a zatím se statečně držím ![]()
Těch nejmenších velikostí jen pár kousků rychle z toho vyrostou a já to dělala tak že jsem je průběžně dokupovala podle potřeby jak dítka rostly nemá cenu toho teď zbytečně koupit hodně
Hostbeat nene už čtvrté,ale Hanča je na konci června a tak pozdě opravdu rodit nebudu
![]()
Daanca píše:
Hostbeat nene už čtvrté,ale Hanča je na konci června a tak pozdě opravdu rodit nebudu![]()
Tak to před tebou smekám
my čekáme třetí.
Nemáš proč já to mám s rozestupy Kubovi je 21, Barče 19 a Hanince 9 let takže podička ![]()