Miminka únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
18.8.10 12:49

Daanco - to máš dobrý, když máš kde brát a navíc, když je to v rodině :lol: Já jsem včera vydražila na aukru jedny senzační džíny za 355,–, vypadají jak nový, takže za ty peníze… no nekup to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.8.10 12:54

A tady přikládám toho našeho smějícího se lebkounka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
18.8.10 12:57

Tánik hele jak se tváří tvůj mužskej když přijde balíček taky protáčí panenky se slovy už zase auro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.8.10 13:05

Daanci - tohle předváděl manžel někdy v květnu, kdy jsem propadla mánii na aukru :-D Ale od konce května jsem nekoupila nic a těhotenský kalhoty pochopil. Navíc, když jsem je koupila tak lacině, na to on slyší… Ty tam nakupuješ často? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
18.8.10 13:17
Daanca píše:
Holky nějak jste se rozkecali já to ani nestíhám skoro číst na tož reagovat :mrgreen: :mrgreen:
Hostbeat, na to jsem taky hoodně zvědavá :-), ale třeba porodím o 12dní dýl a budu mít dvě děti v jeden den narozky starší dcera je 15.2 :think: :mrgreen:

Tak to by bylo moc hezké,pěkně bys to pak měla najednou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
18.8.10 13:18

Teď jsem trochu přibrzdila, ale nakupuju tam ráda dá se tam koupit spoustu moc pěkných věcí zalevno hlavně na Haninku protože na ní věci hoří :mrgreen: a manža to bere s humorem právě proto že se dá hodně korunek ušetřit tak to toleruje no upřímě řečeno stejně by měl smůlu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
18.8.10 13:20
hostbeat píše:
Daanca píše:
Holky nějak jste se rozkecali já to ani nestíhám skoro číst na tož reagovat :mrgreen: :mrgreen:
Hostbeat, na to jsem taky hoodně zvědavá :-), ale třeba porodím o 12dní dýl a budu mít dvě děti v jeden den narozky starší dcera je 15.2 :think: :mrgreen:
Tak to by bylo moc hezké,pěkně bys to pak měla najednou :-D

No a nebo můžu porodit asi tři týdny dřív a pak by to bylo se synem ten je 12.1. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.8.10 13:22

Přesně, jak říkáš… spousta pěkných věcí :lol: . Protože jsem celkem knihomol, kupovala jsem ve velkým knížky… na poště jsem pak byla pečená vařená. Teď se ale moje pozornost zaměřila na oblečky pro dítko a tak. Daanci, ty jsi zkušená mamina… pro úplného mrňouse mám kupovat jakou velikost oblečení? Č. 56 bude dobrý nebo radši větší vel.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.8.10 13:24
hostbeat píše:
Daanca píše:

Daanca - tak ty to nemáš ale vůbec jednoduchý! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
18.8.10 13:25

To je fain,když je kde brát oblečení,na mě už je taky vidět bříško,ale jen to,tak včera když jsme jeli nakoupit jsem to řešila svými kalhotami,ale místo zapínání jsem tam dala gumičku :-D . Jinak doma chodím v teplákách,když je ošlkivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
18.8.10 13:26
Daanca píše:
hostbeat píše:
Daanca píše:
No a nebo můžu porodit asi tři týdny dřív a pak by to bylo se synem ten je 12.1. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No,tak to máš dost komplikovaný,tak třetí dítko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
18.8.10 13:27

Jooo knížky to je samostaná kapitola to už jsem si dala zákaz a zatím se statečně držím :-)
Těch nejmenších velikostí jen pár kousků rychle z toho vyrostou a já to dělala tak že jsem je průběžně dokupovala podle potřeby jak dítka rostly nemá cenu toho teď zbytečně koupit hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
18.8.10 13:29

Hostbeat nene už čtvrté,ale Hanča je na konci června a tak pozdě opravdu rodit nebudu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
18.8.10 13:35
Daanca píše:
Hostbeat nene už čtvrté,ale Hanča je na konci června a tak pozdě opravdu rodit nebudu :mrgreen: :mrgreen:

Tak to před tebou smekám :potlesk: my čekáme třetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
18.8.10 13:37

Nemáš proč já to mám s rozestupy Kubovi je 21, Barče 19 a Hanince 9 let takže podička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí