Miminka únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2678
16.8.10 12:39

mě doktor dělá ultrazvuk každých 14 dní, vždy poví : " v pořádku rosteme, srdíčko tluče " , takže dobrý :-)
Holky já se vdávám příští měsíc a už se těšíííííím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
16.8.10 12:44

tady fotečka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
16.8.10 12:57

Lucinko opravdu závidím doktora ta moje čůza jinak ji už neumím pojmenovat nic neřekne a pokud tak na půl pusy a velký UTZ ve 13tt mi dělala tím způsobem,že mi přejela dvakrát po břiše a to bylo všechno nic neřekla prostě úžasná doktrorka :cert: takže od ní upaluju podařilo se mi sehnat jiného doktora kterého chválí tak snad to bude dobrý už aby bylo září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
16.8.10 13:07

Lucinka000 tak to gratuluju a přeju moc moc štěstíčka. A pěkně si svatbz užij. Já jsem tehdy měla vůbec takové stresové období, tak jsem byla tak nějak plná napětí, ale jinak jsem si to taky užila. No už je dooost dlouho, je až neuvěřitelné jak to letí. a děláte nějakou menší svatbu nebo větší?… u nás v okolí je takový standart kolem 60 lidí a nám to taky tak vyšlo. A to jsme to museli docela strouhnout. Njn manža je ze šesti sourozenců, tak to naskáče hned :-) My se brali 5.10.
Daanca taky jsem odešla od svého bývalého dr. Měla jsem nutkání už po porodu a pořád mi to bylo blbé, páč jsem ho znala spíš z profesního hlediska a až pak jsem přešla i jako pacientka, tak jsem se pořád ohlídala-kdybych jen ta řadová pacientka, tak to udělám už dávno. No ale po tom potratu to vyvrcholilo a řekla jsem si: Dost, konec ohlídání, zdraví mám jenom jedno a nebudu čekat, až zase něco přehlídne". A teď jsem nad míru spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
16.8.10 13:12

Ahojky můžu se přidat k vám :?: Máme termín na průkajdě 13.2. ale podle Car v Brně 11.2. ale to mě ještě teď upřesní podle výsledku testů zrenatální diagnostiky. A čekáme holčičku Sáru :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
16.8.10 13:14

Děkujííí, jen takové menší, kolem 25 lidí, jen uzký rodinný kruh, všechno něco stojí, tak to proto…přesně to je 25.9. v 11hod na zámku :-)
Jednou budu konečně jako princezna :-)
Já mám doktora suprovýho…když se mu něco nezdá, hned vyšetřuje…takže super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
16.8.10 13:20

Brusek já měla úžasného doktora, ale jelikož jsem se přestěhovala a dojíždět jako těhu skoro 50km na kontroly to by byl záhul tak jsem šla k téhke čůze když jsem tam byla poprvé tak to byla ochota sama pak už ne :-( a doktora můžeš měnit bohužel až po třech měsících, ale už se dočkám :-D Ona si ani nevyžádala mojí kartu od bývalého doktora, že je to zbytečnýač jsem jí nabídla že jí přivezu a už jsem zas vytočená :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
16.8.10 13:23

Lucinko gratuluji a přeji hodně štěstíčka :kytka:
Já se vdávala loni 28.11. aspoň si to bude manža pamatovat protože 1.12. mám narozky teda doufám, že si to bude pamatovat :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
16.8.10 13:46

Tak nejdriv lucinko,moc gratuluji…

Jinak,dneska jste se teda hodne rozkecali,no,ja nejdu na fakultku,ale k Polakovi do Olomouce,pac jsem vedela od te moji kamaradky,ze tam se plati vic,jak u Polaka,ale ono je to jedno,ja to zase neberu jako vyhozene penize a pokud mi da pojistovna 1000kc,tak ty 4 stovky jsou nic,se mi bude aspon potom dobre spat,kdyz budu vedet,ze je vsechno v poradku :wink: !
Jinak,dnes jsem byla v poradne,tak vsechno v poradku,jen se mi vysli jakysi tepelny protilatky,dr mi vysvetlil,ze to zadnym zpusobem neohrozuje,jen,kdyby mi davali transfuzi,tak by mi museli nakrizit krev :nevim: !No a moje kamaradka,co ma za manzela doktora,tak se ho ptala a prej je to nejaka alergie na teplo,ty protilatky,coz tomuhle uz vubec nerozumim,ze bych byla alergicka na ty vedra,co jsou?! 8-o ,to jsem jako slysela poprve!
A k tem prohlidkam,ja chodim kazde 3 tydny na poradnu-kontrolu a pokazde mi dela ULZ,takze to male prdolatko vidim,i kdyz dneska mi delal pres bricho,tak to bylo takove rozmazane,pac pres ten muj „uzasnej spek“ :oops: :lol: ,tam nebylo toho moc videt!A hlava me bolela jen jednou,ale za to poradne,ono chce hodne pit a kdyz zacne bolet,tak si vzit aspon 2 tablety magneska-to pomuze! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
16.8.10 14:13

a tohle je muj bobisek v 9 tydnu :huban: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
16.8.10 15:31

Děkuji moc všem.
Kebinko a kdy ses dozvěděla o holčičce? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
16.8.10 16:13

Ahoj,tak já se k vám také přidávám,mám termín 3.2. zatím ještě nevíme co to bude na UTZ jdu v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.8.10 16:17

ja jsem holky chodila do 12tt taky co 14dni a ted jdu vlastne za mesic a mezitim byl screening,tak nevim zda pak budou intervaly kratsi nebo co,Kebinko a ty to vis na 100% ze budes mit holcicku,me teda taky rikal holcicku ale nejak si myslim ze je strasne brzy na poznani pohlavi no nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.8.10 16:18

ahojj hostbeat vitame te tady :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
16.8.10 16:25

Děkuji za přivítání :-D