Miminka únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9943
15.8.10 19:12

zítra jdu na UTZ jako ve 13.tt - krapet opožděně, páč dr. měl dovolenou. Tak snad bude všechno tentokrát ok a už si to budu moct v klidu užívat. Zatím jsem byla akorát nervozní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
15.8.10 19:13

zavidim tem,co muzou „sezrat“,co chteji a nepriberou 8-o !Ja,nez jsem otehotnela jsem mela jakztakz normalni postavu,pak mimi,neco zustalo,neco se shodilo a jakmile jsem prestala kojit-tak to slo zase „krasne“ :-? nahoru!A ted se opravdu budu hlidat,i kdybych nejedla,tak mimis si ma odkad vzit,tak at bere :mrgreen: :mrgreen: !
Brusek jsi me neuklidnila :lol: !
Jinak,ja mam dobryho chlapa,kterej to chape,nic nevycita,nevadi mu to,takze v tomhle si stezovat nemuze.Vzdycky rika,ze ma aspon na co chytnout 8-o :-D !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
15.8.10 19:15
Brusek píše:
zítra jdu na UTZ jako ve 13.tt - krapet opožděně, páč dr. měl dovolenou. Tak snad bude všechno tentokrát ok a už si to budu moct v klidu užívat. Zatím jsem byla akorát nervozní.

Taky jdu zitra k dr. na kontrolu a v patek jedu na genetiku v 1 trimestru na a to budu 13+2,taky trosku opozdene,ale treba uz pujde videt,co to bude :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
15.8.10 19:28

zítra to máš jako normální poradnu nebo co za kontrolu? To já jdu jenom na UTZ a pak jiný den jak se domluvíme pujdu do poradny. A na tu genetiku musíš kvůli něčemu? Jestli chceš teda napsat…že se tak ptám :oops: Jinak držím teda moc palečky, ať vše dobře dopadne.
Holky nechcete si udělat metříky, ať se trochu orientuju. Sice jsme všechny na únor, ale ten má týdny, že jo. Takže každá máme jiná vyšetření apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
15.8.10 19:35

Tak zitra jdu do poradny!Na tu genetiku v patek,jdu na ty syndromy,mereni NT a pritomnost nosni kustky,to pojistovna neplati a ti dr za to chteji 1400kc :-x,jinak je to jen pro jistotu a moje uklidneni a dekuji!Jinak jake metriky,kde to najdu? A ty jsi ted kolik tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
15.8.10 19:57

ahoj holky ja taky pribiram,no hruza na svatbe jsem vazila 67,pak jsem pribrala kdyz jem mela zamlkle tehu,asi nervy a hormony ..atd na 77 pak jsem zhodila znovu na 73 a ted mam 81 ,achh jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
15.8.10 19:58

Jitino, otázka je jestli ty kila schodím tak jednoduše jako to bylo ve 20ti nebo 32ti letech třeba se budu divit a bude ze mě dobře stavěná ženská a ne dachau bez prsou jako do teď
A já tvrdím, že pokud se ženská cítí dobře tak je jedno kolik váží viz moje kamarádka která je velmi jemně řečeno oplácaná a jak to umí prodat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
15.8.10 19:59

ze svatby

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
15.8.10 20:02

a ted 80 kilo

z rakouska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
15.8.10 20:04

Co řešíš vždyť ti to hrozně sluší nepodceňuj se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
15.8.10 20:08

dekuji ake no nevim jsem takovy spekik jsem zvedava az se brisko vypne zda zmizi,no a ja uz mam screening za sebou a dopadl dobre byla jsem ve fn olomouc a nechtely po me nic ani kc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
15.8.10 20:18

Žádnou skepsi jsi kočka a basta takže žádný pohybnosti :-D
A ten screening mi doktorka ani nenabídla ani o něm nemluvila dověděla jsem se o něm až teď na emiminu takže s ním mám smůlu takže uvidíme jak dopadne tripl test a genetika, ale určo dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
15.8.10 21:06
kkattty píše:
dekuji ake no nevim jsem takovy spekik jsem zvedava az se brisko vypne zda zmizi,no a ja uz mam screening za sebou a dopadl dobre byla jsem ve fn olomouc a nechtely po me nic ani kc :dance:

To mi rikej,ze zadarmo?Co byla kamaradka taky ve FN,tak tam davala za to 1560kc,tak ja jsem sla prave k Polakovi ten to ma za 1400kc,no a 1000kc prispiva pojistovna (metal-aliace),takze me to vyjde jen na 400kc,coz zase neni moc,zaplatis si nejaky % jistoty.

Jinak tohle je moje aktualni fotka,se divim,ze jsem se sem vlezla :oops: :cry: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
15.8.10 21:45

""http://lmtf.lilypie.com/pKhGp2.png:http://lmtf.lilypie.com/pKhGp2.png

zkousim,co z toho bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
15.8.10 23:57

Holčičky to já mám zatím nahoře 2,5 kila a to zítra začínám 16 týden. Já na genetice neplatila kromě regulačnímu poplatku teda…a mimi vidět nebylo, teda jako bylo, mávalo na nás ručičkou :mavam: , ale pohlaví neeee :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí