Miminka únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11202
16.8.10 16:25
lucinka000 píše:
Děkuji moc všem.
Kebinko a kdy ses dozvěděla o holčičce? :kytka:

byla jsem na tom biochem. screeningu v Brně a tam nám to řekl pan dr. byla jsem 12+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
16.8.10 16:29
kkattty píše:
ja jsem holky chodila do 12tt taky co 14dni a ted jdu vlastne za mesic a mezitim byl screening,tak nevim zda pak budou intervaly kratsi nebo co,Kebinko a ty to vis na 100% ze budes mit holcicku,me teda taky rikal holcicku ale nejak si myslim ze je strasne brzy na poznani pohlavi no nevim :nevim:

také jsem chodila do 12 tt hodně často teď už nee jdeme na UZ až 5.10. což jsem myslela že mě bude hlídat víc když to je z IVF ale asi ne :nevim: ale to jsme v pořádku kdyby tam něco bylo tak by nás hlídala víc. Na 100% to nevíme ale já jsem to cítila už od začátku že tam je holka…a po pravdě věřím tomu dr co to říkal…ale uvidíme 5.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
16.8.10 16:29

Mě u druhého syna pořád říkali,že to bude holčička od samého začátku a jaké to bylo překvapení u porodu,když se narodil kluk. Nikdy to není výsledek na 100% až porod rozhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
16.8.10 16:30
lucinka000 píše:
mě doktor dělá ultrazvuk každých 14 dní, vždy poví : " v pořádku rosteme, srdíčko tluče " , takže dobrý :-)
Holky já se vdávám příští měsíc a už se těšíííííím :potlesk:

jůůůů gratuluji já se vdávám 10.9. takže už brzo :dance: máme to na Hradě Bouzov takže se taky těším že aspoň jednou budu jako princezna :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.8.10 18:23

ahojky

ahojky, gratuluju vsem ke krasnym obrazkum z utz, taky pridavam ctvrtecni foto :-) jinak ja se vdavala na konci kvetna, pak jsme zacali zadelavat na mimco a hned se zadarilo :wink: hezky pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
16.8.10 18:46

Hostbeat, ty máš stejný termín jako já, tak jsem zvědavá jak nám to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
16.8.10 18:55

ahoj holky a nově příchozí
tak nám dopadl utz taky dobře, mimi si cucalo prstíky, to jsem u malého nikdy neviděla a pak dělalo dr. takové kotrmelce, že ho nemohl ani změřit. Fotečku mi ale pošle mailem, páč neměl utz propojený s tiskárnou, tak čekám až foto dorazí. Měl tam dneska nějaké fofry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
16.8.10 21:22

Holky a co jmena?Uz mate nejaky vybrany?My mame Tomaska a Gabrielku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
16.8.10 21:35

my zatím nic, ještě je moooře času. Já bych nějaké tipy měla, ale manžovi se beztak zase nebude nic líbit. Mně by se docela líbil Tobiáš, Radim, David-ale toho nechce a na holku Anetka, Romana…a jinak zatím nevím. Ještě jsem nad tím moc nepřemýšlela.
Ale cokoli jem navrhovala u prvního, tak se mu nic nelíbilo. Ale možná to bylo tím, že ho chtěl po sobě, ale pořád tvrdil, že to po něm být nemusí. No nakonec je :mrgreen: a viděla jsem, že se mu viditelně ulevilo :lol: No tak po sobě už má, tak teĎ si budu vymýšlet já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
16.8.10 21:44

Tak u nas to bylo u prvniho taky,ze chtel po sobe,jsem si prosadila svoji,pac Zdenu jsem opravdu nechtela a nikdy chtit nebudu.A ted je to obdobne,taky jsemsi tohle vybrala,on uz se mnou na tohle tema prestal diskutovat :dance: :nevim: ,takze zase po mym :mrgreen: !Ja mam tuseni,ze to bude holcicka a na Gabince jsme se shodli uz pri prvnim,takze ta nam zustala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.8.10 21:48

kebinko ty jsi o den ode me,no ja bych chtela emicku nebo adamka ale to se jeste asi zmeni,uvidime,a kdy se tak citi pohyby?? kolem 17tt nebo pozdeji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
16.8.10 21:55

No s tema pohybama by me to taky zajimalo,pac me to sem tam obcas dloubne a to jsem v 13tt a na netu jsem si cetla,ze druhorodicky muzou uz citit,co?
Jinak kkattty citi tak okolo 20tt.
Ja jsem u prvniho citila 21-22tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.8.10 22:02

uz bych si je prala citit byla bych klidnejsi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
16.8.10 22:04
kkattty píše:
uz bych si je prala citit byla bych klidnejsi :dance:

Tak to nejsi sama,i kdyz ja tam nejakyho pruzkumnika asi mam,pac tohle mi predtim nedelalo.A nebo si streva ze me delaji dobrej den :nevim: :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.8.10 22:09

zitra budumit ten domaci ultrazvuk tak doufam ze uslysilm :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie