Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lucinka000 píše:
Děkuji moc všem.
Kebinko a kdy ses dozvěděla o holčičce?
byla jsem na tom biochem. screeningu v Brně a tam nám to řekl pan dr. byla jsem 12+6
kkattty píše:
ja jsem holky chodila do 12tt taky co 14dni a ted jdu vlastne za mesic a mezitim byl screening,tak nevim zda pak budou intervaly kratsi nebo co,Kebinko a ty to vis na 100% ze budes mit holcicku,me teda taky rikal holcicku ale nejak si myslim ze je strasne brzy na poznani pohlavi no nevim
také jsem chodila do 12 tt hodně často teď už nee jdeme na UZ až 5.10. což jsem myslela že mě bude hlídat víc když to je z IVF ale asi ne
ale to jsme v pořádku kdyby tam něco bylo tak by nás hlídala víc. Na 100% to nevíme ale já jsem to cítila už od začátku že tam je holka…a po pravdě věřím tomu dr co to říkal…ale uvidíme 5.10.
Mě u druhého syna pořád říkali,že to bude holčička od samého začátku a jaké to bylo překvapení u porodu,když se narodil kluk. Nikdy to není výsledek na 100% až porod rozhodne.
lucinka000 píše:
mě doktor dělá ultrazvuk každých 14 dní, vždy poví : " v pořádku rosteme, srdíčko tluče " , takže dobrý
Holky já se vdávám příští měsíc a už se těšíííííím
jůůůů gratuluji já se vdávám 10.9. takže už brzo
máme to na Hradě Bouzov takže se taky těším že aspoň jednou budu jako princezna ![]()
ahojky, gratuluju vsem ke krasnym obrazkum z utz, taky pridavam ctvrtecni foto
jinak ja se vdavala na konci kvetna, pak jsme zacali zadelavat na mimco a hned se zadarilo
hezky pondeli
Hostbeat, ty máš stejný termín jako já, tak jsem zvědavá jak nám to vyjde ![]()
ahoj holky a nově příchozí
tak nám dopadl utz taky dobře, mimi si cucalo prstíky, to jsem u malého nikdy neviděla a pak dělalo dr. takové kotrmelce, že ho nemohl ani změřit. Fotečku mi ale pošle mailem, páč neměl utz propojený s tiskárnou, tak čekám až foto dorazí. Měl tam dneska nějaké fofry.
Holky a co jmena?Uz mate nejaky vybrany?My mame Tomaska a Gabrielku ![]()
my zatím nic, ještě je moooře času. Já bych nějaké tipy měla, ale manžovi se beztak zase nebude nic líbit. Mně by se docela líbil Tobiáš, Radim, David-ale toho nechce a na holku Anetka, Romana…a jinak zatím nevím. Ještě jsem nad tím moc nepřemýšlela.
Ale cokoli jem navrhovala u prvního, tak se mu nic nelíbilo. Ale možná to bylo tím, že ho chtěl po sobě, ale pořád tvrdil, že to po něm být nemusí. No nakonec je
a viděla jsem, že se mu viditelně ulevilo
No tak po sobě už má, tak teĎ si budu vymýšlet já.
Tak u nas to bylo u prvniho taky,ze chtel po sobe,jsem si prosadila svoji,pac Zdenu jsem opravdu nechtela a nikdy chtit nebudu.A ted je to obdobne,taky jsemsi tohle vybrala,on uz se mnou na tohle tema prestal diskutovat
,takze zase po mym
!Ja mam tuseni,ze to bude holcicka a na Gabince jsme se shodli uz pri prvnim,takze ta nam zustala.
kebinko ty jsi o den ode me,no ja bych chtela emicku nebo adamka ale to se jeste asi zmeni,uvidime,a kdy se tak citi pohyby?? kolem 17tt nebo pozdeji!
No s tema pohybama by me to taky zajimalo,pac me to sem tam obcas dloubne a to jsem v 13tt a na netu jsem si cetla,ze druhorodicky muzou uz citit,co?
Jinak kkattty citi tak okolo 20tt.
Ja jsem u prvniho citila 21-22tyden.
kkattty píše:
uz bych si je prala citit byla bych klidnejsi
Tak to nejsi sama,i kdyz ja tam nejakyho pruzkumnika asi mam,pac tohle mi predtim nedelalo.A nebo si streva ze me delaji dobrej den
!