Miminka únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3819
18.8.10 13:39

Tak to jo. To si teď mimi náramně užiješ viď. Já mám dva kluky Markovi je 15 a Danielovi je 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
18.8.10 13:41

to si piš :lol: , ale ty určo taky a jak tak koukám taky si užíváš puberty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
18.8.10 13:44

Hrozně se na mimi těšíme,hlavně teď je to úplně jiné než to bylo před pár lety,ta medicína se posunula hodně dopředu. Jo a o pubertě mi ani nemluv :zed: ,ta mi dává taky pěkně zabrat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.8.10 13:48

:pankac: Daanca, hostbeat - tak to před váma smekám já a můžu se jít zahrabat :-D My se chystáme teprve na první dítko a můžu vám říct, že je to směsice pocitu strachu a štěstí zároveň. Je to krok do neznáma, tak si říkám, jestli všechno zvládnu. Ale těmito pocity určitě netrpím jen já… prostě, napsat jsem to ale musela. Jako nácvik mám teď dvouměsíční štěně bordeauxské dogy. Taky celkem záběr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
18.8.10 13:48

Hele puberta se dá přežít taky jsem jí přežila sice s občasnými výkřiky, že ty haranty zabiju jestli mi nepřestanou štvát, ale přežili jsme všichni :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
18.8.10 13:52

Tánik tyhle obavy jsou normální,neboj zvládneš občas se u toho zapotíš , občas budeš přímo šílet, ale bude to v pohodě neboj :mrgreen: :mrgreen:
Ty máš Bordo dogu to je můj sen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
18.8.10 13:52

Já jsem dřív taky měla záchvaty typu,že jsem ječela jako viktorka a nebo bulila jako malá,ale vzdala jsem to nějak to nepomáhalo :mrgreen: Teď se snažím mluvit v klidu a dávat opatrně rady oni si stejně myslí své,ale já jsem alespoň klidnější. Snažím se být víc kamarádkou než matkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
18.8.10 13:54

Tánik neboj to zvládneš,jsou to normální obavy,já u prvního syna taky šílela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
18.8.10 13:55

Ahoj,vitam novy,kdo k nam pribil.Jinak dneska mam silenej den,uz asi tak po 100 jsem pcikla,coz uz me zacina pekne otravovat.A to nejsem na nic alergicka,tak to proste nechapu,oci svedi,nos svedi,no hruza! :cry:
Jinak,jak jste tam psali,za jak dlouho se vam zadarilo otehotnet,tak pri prvnim jsem otehotnela hned asi po 1 mesici a pul,ale jela jsem 2 x do nemocnice,pac jsem krvacela-nastesti to bylo v poradku.A pri druhym jsem otehotnela po 3 mesicich,takze se da rict taky hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
18.8.10 13:57

Jééé nejsi moje sestra já jsem to samé v bledě modrém :mrgreen: kamarádka jsem jim taky,ale jsou hranice po kterých je pak srovnám do latě i teď :mrgreen: je fakt, že když zavelím a dost tak je jim jasný, že přeťápli a je klid :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
18.8.10 14:00

No,ty máš opravdu povahu jako já,taky jim nedovolím vše no prostě jako ty zavelím a hned je jasno. No sestru fakt nemám,ale jsi hodně podobná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.8.10 14:04

Mít bordinku jsem chtěla taky vždycky a teď se mi přání splnilo. Protože musím být doma, pořídili jsme si Arnošta, aby mi dělal společníka. Manžel bývá hodně času v práci, takže nebylo co řešit… ani jsem nemusela moc přemlouvat.
Já vím, že to zvládnu (zvládly to jiné, tak by bylo, aby ne já). Ale vy tu nejistotu znáte samy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
18.8.10 14:05

:mrgreen: :mrgreen: hele taky ti občas dítka říkaj že jsi matka sadistka, to mi ted zas řekla Barča když jsem jí vybrakovala šatník prý maj maminky kupovat dětem věci a ne jim je brát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
18.8.10 14:07

Tánik já dřív měla Boxerku Arinku a teď mám dva Americké kokry a ještě starám o jezevčíka(tchánův pes)takže další pes by mi neprošel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
18.8.10 14:07

:mrgreen: :mrgreen: ne,tak takový problém nemám,ale vždy,když po nich chci,aby uklidili svůj pokoj,tak mi ten starší říká a to musíme pořád uklízet?? tak to mě taky pobaví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí