Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To buď ráda holka versus tvoje oblečení, šminky a podobně to je nářez
![]()
Daanca - náhodička, už druhého boxera mají naši. Tomu poslednímu je teď 9 měsíců a řeknu ti, tak hyperaktivního boxera jsem ještě neviděla…
jo to jsou miláčci až jednou nebudou tyhle prdelky tak chci zase nějakej ten splácnutej čumáček
Daanca to víš,že se mě lidi ptaj co chceme a ta holčička by se mi líbila,ale na kluky jsem zvyklá,vím,že s holkama je to náročnější ![]()
není je to stejný můžu s kliným svědomím říct mám oboje a na zabití je to stejně ![]()
Holky už kupujete věcičky na mimi? Já zatím nic nemám čekám až po 20 týdnu po UTZ
Nic budu muset padat musím na sociálku vysvětlit, že Hanča je blondýna a že jsme jí opravdu učili že se má rozhlížet než skočí do silnice protože koncem června mi skočila pod auto(měla jen odřeniny, ale to auto má promáčknutou haupnu a rozbité světlo takže ještě platíme škodu opět se mi potvrdilo že to moje dítě je nesmrtelné bohudík)a policajti to předali sociálce ach joo
Vecicky nekupuji,ani kupovat nebudu,jen kombinezu a zimni cepicku,pac mam vsechno po prvnim mimi.A abych Vam pravdu rekla,zatim nemam ani nejak chut neco kupovat
!
Já musím já už nic nemám a jinak už mám kočárek zásadně nakupuju od největšího
![]()
Mě právě po dětičkach nic nezbylo,všechno jsem rozdala s tím,že mimi už nebudeme mít,no a teď to budu shánět nanovo ![]()