Miminka únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2149
18.8.10 22:11

kattty tak to jsem ráda, že máš s tím pozitivní zkušenosti, ptž. jsem četla tady na emiminu diskuzi a převládaly negativní. Právě že přemýšlím nad novým nebo nad tím z toho aukra. Jak často si to budeš dělat, myslíš že to mimi neškodí?
Holky jinak děkuji za přivítání :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
19.8.10 09:02

Ahoj Radčo, taky tě tu vítám, i když já přibyla včera ráno :-) Koukám, že to s mimi nemáš jednoduchý, ale určitě bude vše OK. Mě už naštěstí ranní :poblion: minulý týden přestaly, takže teď už se cítím mnohem líp…
Daanca - ten kočárek je fakt dobrej, díky za ukázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
19.8.10 09:16
Radča píše:
kattty tak to jsem ráda, že máš s tím pozitivní zkušenosti, ptž. jsem četla tady na emiminu diskuzi a převládaly negativní. Právě že přemýšlím nad novým nebo nad tím z toho aukra. Jak často si to budeš dělat, myslíš že to mimi neškodí?
Holky jinak děkuji za přivítání :hug:

no ja jsem prave cetla dobre zkusenosti,spatne -tim asi myslis ty co psaly ze je to zbytecne a staci fonedoskop..atd.ja mam doma i fonedoskop,ale tim nejde slyset lautr nic,takze jsem zvolila tuto variantu,a ja si nemuzuu vynachvalit ,ptala jsem se i doktora na porodnice.cz a rikal ze by to vadit nemelo i ta pani co mi ho prodala rikala ze pposlouchala kazdy den,z toho aukra jsem si chtela koupit dokonce jsem s tim panem mluvila,no ale pak jsem u mela tento tak jsemustoupila od prodeje,nastesti mi neudelil negativnikomentar :lol: …ja bych do toho sla za pul roku ho zase prodas!.jinak a jak vam je holciny,me zase zacinaji trapit prsa ,picha me v nich??..........holky a jak to mate se sexem…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
19.8.10 10:04

Taky Tě vítím Radčo :kytka:
Holky je to možný, včera mě v bříšku, jako kdyby u pupíku něco lehtalo…je to mimčo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
19.8.10 10:09

Ahoj holky i já vítám další těhulku :mrgreen: kkattty já už mám prsa lepší,ale je fakt,že mi začali růst hned od začátku a vzhledem k tomu,že jsem tam nic neměla,tak teď je hlavně manžel spokojenej :mrgreen: a sex máme úplně stejně jako dřív jen jsme samozřejmě trochu opatrnější já sama za sebe na to mám pořád chuť a těhotenství nic nezměnilo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
19.8.10 10:11

katty - tak v prsou mě teda nepíchalo nikdy, já je mám většínou po stranách citlivé a to bradavky taky. Co se týče sexu, tak jsem na tom teď dost bídně… chuť moc není a když už na něj dojde, je mi to celkem nepříjemné. Manžel je z toho dost špatnej a hodně dlouhou dobu to nedokázal pochopit… začal mi říkat frigido, což mě dost mrzí :cry:, ale za každou cenu se přemáhat nebudu. A jak jste na tom ostatní dámy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
19.8.10 10:11
lucinka000 píše:
Taky Tě vítím Radčo :kytka:
Holky je to možný, včera mě v bříšku, jako kdyby u pupíku něco lehtalo…je to mimčo? :think:

jo,jo to bude mimi,teď je to lehtání a pak to bude kopání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
19.8.10 10:21

Ahoj holky, jestli můžu tak se taky přidávám, mám termín 12.2. a na tuto diskusi jsem narazila až teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
19.8.10 10:28

Ahoj Hannys vítám tě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
19.8.10 10:31

Ahoj Hannys, taky pěkně vítám :-) . Dívám se, že jsi mě s termínem o den předběhla. Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
19.8.10 11:02

Ahoj Táni, děkuju za přivítání. Jsem z moravy, Valašské Meziříčí. S tím termínem nevím, mám dva 12 a 13, ale podle UZ to vychází spíš na 12 a když jsem byla na screeningu tak mi to dokonce vyšlo na 11 tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
19.8.10 11:07

Škoda, že nejsme z jednoho města, možna bychom se pak potkaly v porodnici :lol: A jak dlouho jste se o mimi snažili a vůbec, jak vše prožíváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
19.8.10 11:18

Ahoj holky, můžu mezi vás???
Občas sem zajdu na říjen listopad 2007, mám syna budou mu 3 roky a teď jsem těhu a termín máme kolem 21 února. Je mi 29 let, mám manžela a bydlíme v domku, který si pomalu opravujeme. Jsem z Orlických hor a dva měsíce mě trápily nevolnosti, teď už je to lepší, ale ještě to není o.k.
Jmenuji se Míša :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
19.8.10 11:20

Ahoj brubru,vítám tě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.8.10 11:35

MIMI 17 ÚNORA 2011

Ahojky děvčata,já čekám mimi v únoru a moc se těším.Jen doufám že to bude všechno probíhat v pohodě a že porodím zdravé mimi.Mám 11 letou dceru a 6tileté dvojčata taky holčičky tak doufám že ted budu mít chlapečka.Kašlu na lidi co mě odsuzují že budu mít čtvrté mimi,mě ještě nikdo nedal nic ani na ty tři co mám takže at se starají o sebe.!Člověk se musí s tím osudem sám poprat a věřte že vám nikdo nepomůže.Miluji své děti a žiju jen pro ně.Tak se holky mějte AHOJ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí