Miminka únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3819
18.8.10 16:25

Jitina krev mi brali 10+4 a to bylo v pořádku,ale musel se ještě udělat UZ až po 11tt podle dr to je v pořádku,ale oni to dělaj nějak dohromady jak mi to vysvětlovala a na ten výsledek stále čekám jak jsem psala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
18.8.10 16:27

A na UZ hlavně kontrolujou nosní přepážku,to mi řekla dr a myslím,že na krvi by se něco projevilo pokud by to nebylo v pořádku,ale buď klidná a žádný stres!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
18.8.10 16:28

Aha,no me brali taky krev na hiv a pod a na tu genetiku,vsechno bylo v poradku,ted zase cekam na ten ULZ!Jinak,ja prave nevim,jak to je,pac s prvnim jsem na tom nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
18.8.10 16:30

To já jsem na tom taky dřív nebyla,ale opravdu mám skvělou doktorku a ta mi všechno vysvětlí,pokaždé udělá fotečku mimi,radost tam jít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
18.8.10 16:32

tak to se mas,to ja jsem ted chtela fotku a dr mi chtel udelat,ale jaksi se mimi mlelo,tak prej at si pockam do genetiky,tam mi udelaji :-? !Jinak,taky mi vsechno vysvetli,ale on je malinko naladovy,takze jak kdy se mu chce :roll: §

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
18.8.10 16:36

zrovna včera jsem diskutovala na toto téma náladovost lékařů,je to smutný,když člověk ví,že jsou tady pro nás a hlavně jsou na to odborníci,my tomu nerozumíme a samozřejmě,že to chceme vysvětlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
18.8.10 16:40
hostbeat píše:
zrovna včera jsem diskutovala na toto téma náladovost lékařů,je to smutný,když člověk ví,že jsou tady pro nás a hlavně jsou na to odborníci,my tomu nerozumíme a samozřejmě,že to chceme vysvětlit

presne tak a za to,ze se spatne vyspi,my nemuzeme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
18.8.10 16:56
jitina píše:
Daanca píše:
Koupila jsem ho na bazoši za píše: Více
To mi rikej,vubec na to nevypada!Jinak bily kocarek bych teda nechtela,porad dokola prat a deti jsou cunatka :lol: !

Já když jsem ho viděla tak jsem taky nevěřila,že je 10 měs.používanej a z paní pak vypadlo,že hlubokou korbu použila asi 5× a sporťák asi 10× že hlavně požívali autosedačku takže super nákup jinak je to Oxford tady je i odkaz http://www.kocarky-tom.cz/kocarek/oxford

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
18.8.10 16:59

Jo a bílý kočárek už jsem měla na Barču jestli si pamatujete Romanci s modrobílou košatinou a jinak dalo se v pohodě :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
18.8.10 17:44

mooooooc pěknej kočárek, takovej nějak chci taky, akorát miluji zelenou, tak v zelenočerné kombinaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
18.8.10 19:12

jee ahoj holky tady se to pekne rozkecalo :dance: to je super!!ja jsem chtela kocaerk novy ale nakonec me kamoska nabidla takypouzity taska korba sportak a autosedacka z 11000 asi na 3000 tak pohoda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
18.8.10 20:09

nooo něka vás dneska nestíhám dočíst. Já budu mít hluboký kočár stejný jako na první (pokud manžu ukecám na koupi většího auta, které plánujeme už dva roky)-páč do felicie se mi to prostě nedá a řekla jsem mu, že se na to můžu vyprdnout se dvěma dětma ještě montovat všechny 4 kola. A pak koupím pořádný sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2149
18.8.10 20:28

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, sice chodím i do té druhé únorové diskuze, ale tady se povídá zase úplně o něčem jiném, tak doufám, že mě mezi sebe vezmete :oops:
Něco málo ke mě, je mi 23, čekám 1.miminko(původně jsem přirozeně otěhotnět nemohla, mám endometriozu a tak jsem byla na červenec objednána na IVF a v červnu ejhle // :potlesk: přirozeně). Termín máme 9.2. Po celou dobu těhu mě trápí :poblion: , ležela jsem i v nemocnici, ale mimišek je zatím v pořádku.
Moc mě nadchla ta věc na poslech miminka, hned si to koupím, děkuji za tip :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
18.8.10 21:21

Radčo ahoj,vitame te tu!Tak to je skvele,ze se vam to podarilo prorozene! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
18.8.10 21:56
Radča píše:
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, sice chodím i do té druhé únorové diskuze, ale tady se povídá zase úplně o něčem jiném, tak doufám, že mě mezi sebe vezmete :oops:
Něco málo ke mě, je mi 23, čekám 1.miminko(původně jsem přirozeně otěhotnět nemohla, mám endometriozu a tak jsem byla na červenec objednána na IVF a v červnu ejhle // :potlesk: přirozeně). Termín máme 9.2. Po celou dobu těhu mě trápí :poblion: , ležela jsem i v nemocnici, ale mimišek je zatím v pořádku.
Moc mě nadchla ta věc na poslech miminka, hned si to koupím, děkuji za tip :huban:

ahoj tak te tady vitam :dance: angelsounds doporucuju ,je to vyborna vec ,pokud mas penizkymuzes koupit novy ,alemyslim ze staci pouity ja ho taky za pul roku prodam dal,je to opravdu super vec!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí