Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jitina krev mi brali 10+4 a to bylo v pořádku,ale musel se ještě udělat UZ až po 11tt podle dr to je v pořádku,ale oni to dělaj nějak dohromady jak mi to vysvětlovala a na ten výsledek stále čekám jak jsem psala ![]()
A na UZ hlavně kontrolujou nosní přepážku,to mi řekla dr a myslím,že na krvi by se něco projevilo pokud by to nebylo v pořádku,ale buď klidná a žádný stres!
Aha,no me brali taky krev na hiv a pod a na tu genetiku,vsechno bylo v poradku,ted zase cekam na ten ULZ!Jinak,ja prave nevim,jak to je,pac s prvnim jsem na tom nebyla.
To já jsem na tom taky dřív nebyla,ale opravdu mám skvělou doktorku a ta mi všechno vysvětlí,pokaždé udělá fotečku mimi,radost tam jít ![]()
tak to se mas,to ja jsem ted chtela fotku a dr mi chtel udelat,ale jaksi se mimi mlelo,tak prej at si pockam do genetiky,tam mi udelaji
!Jinak,taky mi vsechno vysvetli,ale on je malinko naladovy,takze jak kdy se mu chce
§
zrovna včera jsem diskutovala na toto téma náladovost lékařů,je to smutný,když člověk ví,že jsou tady pro nás a hlavně jsou na to odborníci,my tomu nerozumíme a samozřejmě,že to chceme vysvětlit
hostbeat píše:
zrovna včera jsem diskutovala na toto téma náladovost lékařů,je to smutný,když člověk ví,že jsou tady pro nás a hlavně jsou na to odborníci,my tomu nerozumíme a samozřejmě,že to chceme vysvětlit
presne tak a za to,ze se spatne vyspi,my nemuzeme!
jitina píše:Daanca píše:To mi rikej,vubec na to nevypada!Jinak bily kocarek bych teda nechtela,porad dokola prat a deti jsou cunatka
Koupila jsem ho na bazoši za píše: Více!
Já když jsem ho viděla tak jsem taky nevěřila,že je 10 měs.používanej a z paní pak vypadlo,že hlubokou korbu použila asi 5× a sporťák asi 10× že hlavně požívali autosedačku takže super nákup jinak je to Oxford tady je i odkaz http://www.kocarky-tom.cz/kocarek/oxford
Jo a bílý kočárek už jsem měla na Barču jestli si pamatujete Romanci s modrobílou košatinou a jinak dalo se v pohodě
![]()
mooooooc pěknej kočárek, takovej nějak chci taky, akorát miluji zelenou, tak v zelenočerné kombinaci ![]()
jee ahoj holky tady se to pekne rozkecalo
to je super!!ja jsem chtela kocaerk novy ale nakonec me kamoska nabidla takypouzity taska korba sportak a autosedacka z 11000 asi na 3000 tak pohoda ![]()
nooo něka vás dneska nestíhám dočíst. Já budu mít hluboký kočár stejný jako na první (pokud manžu ukecám na koupi většího auta, které plánujeme už dva roky)-páč do felicie se mi to prostě nedá a řekla jsem mu, že se na to můžu vyprdnout se dvěma dětma ještě montovat všechny 4 kola. A pak koupím pořádný sporťák.
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, sice chodím i do té druhé únorové diskuze, ale tady se povídá zase úplně o něčem jiném, tak doufám, že mě mezi sebe vezmete ![]()
Něco málo ke mě, je mi 23, čekám 1.miminko(původně jsem přirozeně otěhotnět nemohla, mám endometriozu a tak jsem byla na červenec objednána na IVF a v červnu ejhle //
přirozeně). Termín máme 9.2. Po celou dobu těhu mě trápí
, ležela jsem i v nemocnici, ale mimišek je zatím v pořádku.
Moc mě nadchla ta věc na poslech miminka, hned si to koupím, děkuji za tip ![]()
Radčo ahoj,vitame te tu!Tak to je skvele,ze se vam to podarilo prorozene! ![]()
Radča píše:
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, sice chodím i do té druhé únorové diskuze, ale tady se povídá zase úplně o něčem jiném, tak doufám, že mě mezi sebe vezmete
Něco málo ke mě, je mi 23, čekám 1.miminko(původně jsem přirozeně otěhotnět nemohla, mám endometriozu a tak jsem byla na červenec objednána na IVF a v červnu ejhle //přirozeně). Termín máme 9.2. Po celou dobu těhu mě trápí
, ležela jsem i v nemocnici, ale mimišek je zatím v pořádku.
Moc mě nadchla ta věc na poslech miminka, hned si to koupím, děkuji za tip
ahoj tak te tady vitam
angelsounds doporucuju ,je to vyborna vec ,pokud mas penizkymuzes koupit novy ,alemyslim ze staci pouity ja ho taky za pul roku prodam dal,je to opravdu super vec!!!