Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jo sice se tesim na bobiska ze bude s nama asi teda driv ale uz abch byla doma mesic je dlouha doba a zbytecne promarnnena lezenim v nemocnici…jsem tady bez nalady..uz mi ani jist nechutna tady je to hruza je mi tady smutno… ![]()
Zuzi, no to věřim.. vždyť to tam vůbec nemůže utíkat. Já si to nedovedu představit
ale zase co by jsme pro ty naše mimíse nevydržely že? ![]()
Ahojky všichni, my máme termín 16.2., už se moc těšíme. Dnes jsem dostala nějaký kašel, tak doufám, že z toho budu brzy venku.
ahojky snad jo
to ja mam zvysene jaterni testy a skrabu se porad uz je mi z toho do breku…je to hruza…cetla jsem dokonce ze i vyvolavaji pord kvuli tem jatrum…nemate nejaka skusenost nebo vase kamardka?
moje kamarádka rodila dřív asi v 37tt císařem měla taky zvýšené jaterní testy a pořád se škrábala leželi jsme spolu v nemocnici nakonec ji ještě pustili domů a byla na dietě no a potom ji vzali na císaře. má zdravého kluka o 14 dní než já holčičku, ale já jsem v nemocnici ležela 3 měsíce na udržení.Už je to ale 7let, momentálně čekáme chlapečka v březnu. Držím palce a vydržet.
Meggina píše:
ano ano,už aby to bylo..máme termím 5.unora tak uvidíme..
my taky ode dneška 4 týdny ještě ![]()