Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No my máme takové drobnosti, třeba oblečení mám všechno, postýlka už je doma taky, ale jako jinak nic moc už nemám
Snažím se to kupovat nějak postupně, ale mám dojem, že se nám to moc nedaří
![]()
no taky jsem si řikala, že postupně začnu.. a zatim to vypadá tak jak to vypadá..
a koukám, že čekáš holčičku viď ![]()
Jo jo, prý čekáme holčičku, tak doufám, že jim to v tom únoru vyjde
Vy víte, co to bude nebo jste to vědět nechtěli?:)
no tak jako zajímalo by nás to, ale bohužel.. byla nožka přes nožku a vůbec se mrně nechtělo ukázat
tak počítám s tim, že na tom 3D se předvede
sice MUDra řikala, že něco zahlídla.. jako že asi pindika, ale že to je tak na 70 %.. ![]()
Asi čekáš nějakého stydlína
To nám už Dr. říkal v 16tt, že to vypadá na holku, tak my budeme mít asi nějakou exibicionistku
Ale snad se vám tedy mrně ukáže v celé kráse ![]()
tak já na pořádným respektive větším utz byla minulý měsíc.. v tom 20 tt .. tenhle taky nejdu.. to jdu jen skrz tu cukrovku.. takže další půjdu až v listopadu ve 30 tt.. zatím jsem chodila ob měsíc no
to je vždycky doba.. ![]()
Já chodím většinou na kontroly co tři týdny, plus třeba na ten velký utz jsem byla u jiného dr, takže jsem teď chodila častěji - ale doba je to stejně
Ale já mám takového hodného Dr., tak i obyč. prohlídka trvá docela dlouho, za to minulá Dr. v Praze, ta byla na zabití
![]()
tak já jako každý měsíc.. jen ob na ty utz
ty jsi bydlela v Praze?
Jo, bydlela jsem asi dva roky v Praze, šla jsem tam za prací, ale pak jsme začali plánovat rodinu a tak, takže jsme se přestěhovali zase zpátky ![]()
Praha je výborná, ale pro nás finančně nereálná, kdybychom tam chtěli mít rodinu … nelíbila se nám představa do smrti bydlet v pronájmu ![]()
tj, v Praze je blaze.. a teď teda bydlíte kde? jestli to neni tajný? ![]()
Není
Teď bydlíme na opačné straně republiky ve Frýdku-Místku
Ty jsi odkud? ![]()
Mělník, tak to máte do Prahy kousíček
A v rodinném domku nebo v paneláku? ![]()