Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Foxinka píše:
Holky, máte nebo budete mít či uvažujete o kojícím polštáři?
…moje sestra ho mela a nemuze si ho vynachvalit! Jejich malymu je pul roku, tak uvidime, jestli ho v unoru jeste budou potrebovat, ze bych si ho pujcila… asi zalezi, kdo si na nej jak zvykne, no
tak ja mam termin 17.2 cekam prvni mimi a asi to bude holcicka
bořková píše:Foxinka píše:…moje sestra ho mela a nemuze si ho vynachvalit! Jejich malymu je pul roku, tak uvidime, jestli ho v unoru jeste budou potrebovat, ze bych si ho pujcila… asi zalezi, kdo si na nej jak zvykne, no
Holky, máte nebo budete mít či uvažujete o kojícím polštáři?
já ho mám už na poště, v těhotenství se dá využít víc
http://www.ceskedite.cz/….368x550.jpg
Krásný den všem, čekám třetí mimi - v únoru 2011, v pátek jsem byla na amniu, čekáme chlapečka, termín máme kolem 25.2.2011. Žádala jsem o vstup do Vaší uzavřené skupiny, ale asi mi byl zamítnut! ![]()
Ahoj holky..:-) Tak se taky přidávám,termín podle ultrazvuku máme na 8.2. a podle pm na 25.1. tak uvidíme,jak nám to vyjde..:-D Jinak budeme mít chlapečka ![]()
Ahoj holky
jste se sem nějak nahnaly
tak tu vítejte i přesto, že jsme si založily uzavřenou skupinu. Mně vychází termín 8.2. dle pohybů
a podle PM 12.2. ![]()
Ahoj holky, tak jsem včéra byla na druhém UTZ, vše O:K: ale mimi se nám neukázalo, takže stále nevíme co nosíme pod srdíčkem, tak snad příště.
všem krásný víkend
Ahoj holky, tady nikdo není ![]()
my dnes udělali gulášek a teď Pepča chrní, pak jdeme ven na písek, objevil bagra co jsme mu koupili k narozeninám o 14 dní dříve, tak ho pak půjdeme zajet.
Manže šel přezout gumy na všech autech ať to máme z krku, kdoví kdy tu nachumelí, loni už bylo po prvním sněhu.
Jinak počasí škaredé, jako asi všude.
hezkou neděli všem
Zdravím všechny budoucí maminky, ráda bych se mezi Vás připojila
,mám termín kolem 20.2.,bude to mé první miminko a už na 100%vím, že to bude chlapeček. Můžu se jen zeptat, kolik jste zatím přibraly kg? Mě teď poslední dva týdny přijde, že se mi bříško zvětšuje den ode dne, mám zatím navíc dohromady 5 kg, ale teď poslední dobou to jde nahoru nějak rychleji-za poslední tři týdny od poslední poradny u Dr. jsou to 2kg…tak snad to je normální…Mějte se všechny zatím moc hezky ![]()
Ahoj holky, taky bych se mezi vás ráda přidala, tak jestli mě ještě vezmete mezi sebe, budu moc ráda
Měla jsem docela strach z velkého utz, tak jsem se dlouhodobě diskuzím s termínem porodu vyhýbala, ale teď už mám strašáka za sebou, tak se můžu s klidem na duši pustit do tlachání
![]()
Ahojky náš drobek se má taktéž vyloupnout v únoru
Už se nemůžeme dočkat
Mám pocit, že to vůbec neutíká, ale zase když si vezmu, že je to jako včera co jsem viděla ty překrásné // a teď už 6. měsíc tak je to síla ![]()
Ahoj holky vítám i nově příchozí. Většinou jsou všichni už v uzavřené skupině,kde nové už nepřibírají,ale tady si taky poklábosíte ![]()