Miminka únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22585
26.11.10 09:57

A hlavně s cukrovím to nesmím přehánět.. ohledně těch hodnot z cukru :poblion: asi jo, dárky.. už šílejí :mrgreen: u nás se to pořádá v rámci zájezdu v práci :lol: ale že by se mi chtělo courat po trhách v týhle zimě :roll: to se říct nedá :) a jak nakupuješ pro mimi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
26.11.10 09:59

Jo takhle, no kdyby to pořádala práce, tak se možná do víru trhu i pustím, ale jen tak na hodinu a ne na celej den :mrgreen: Pro mimčo už moc nenakupuju, protože mám v podstatě všechno, takže spíš jen takové drobnosti … no ještě mi teda chybí koupit osušky a plíny a nějaká drogerie, ale to nehrotím, po vánocích je na to dost času :mrgreen: Ale dárky už máme všechny, tak jsem ráda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
26.11.10 10:03

to sis teda pospíšila :lol: já bych řekla, že mně ještě spousta toho chybí :) dárky nemám teda vůbec.. to jsem zatim nestihla řešit :lol: ale až teď budu mít volno, tak se na to vrhnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
26.11.10 13:59

No vidíš, musíš to brát tak, že ty chodíš do práce a já jsem pořád doma, tak stíhám i to, co bych neměla :mrgreen: :lol: Určitě to všechno zvládneš nakoupit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
26.11.10 14:02

určitě se to zvládne :) nemluvně o tom, že mi od úterý začíná dovolená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
4.12.10 10:35

Ahoj ahoj, tak jak si užíváte sněhu a blížících se vánoc, děvčata? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
4.12.10 13:14

ahoj :mavam: tak což užívat si sněhu, ale ta zima tam 8-o dnes máme u nás -16. Pravda, vánoce se zdárně blíží a mě to tak nějak ani nepříjde :mrgreen: a co ty? už máš výzdobu a nakoupené dárečky? :lol: cukroví hotové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
4.12.10 13:28

Ahoj Nastys :mavam: To máš pravdu, ta zima je šílená, trošku se bojím toho, jak budem chodit na procházky, když tam bude taková zima, to vylezem asi až na jaře :nevim: cukroví nedodělané ani zdaleka, dárečky sice nakoupené, ale nezabalené, takže všechno jen tak z půlky, co u tebe? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
4.12.10 13:32

Werus, cukroví ještě nemám, dárky mám tak dva :lol: no já doufám, že se jaro ozve co nejdříve, aby jsme mohli na procházky :mrgreen: protože jestli se takhle zima potáhne tak nevim nevim :roll: to bych byla nerada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
4.12.10 13:42

Ani mi nepovídej, to nemá cenu pořizovat kočár, když člověk stejně nebude moct s mimčem nikam vyrazit :-( Snad se to nějak umoudří a únorem bude třeba zima končit … však je ještě do vánoc spousta času, tak to se všechno stihne, i cukroví, i dárky :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
4.12.10 14:23

álee, si myslim že ta zima nebude zas tak hrozná :wink: no uvidíme, necháme se překvapit co nás v únoru čeká :mrgreen: však já se neobávám, že bych něco nestihla :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
5.12.10 12:48

No, ono s tím stejně moc nenaděláme, s tou zimou :-) Třeba vánoce na sněhu by mi nevadily 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
5.12.10 13:22

špatný by to nebylo :) ale prý mají být na blátě, tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
7.12.10 12:12

Ahoj holky, mám dotaz…včera večer jsem se dost rozčílila a zhruba dvě hodiny jsem byla ve stresu a potom jsem si šla lehnout a číst si a malej v bříšku se tam začal divně točit, byli to takový rychlý a trhavý pohyby a dělal velký boule…řekla bych, že byl neklidný, nebo se něco dělo…nevím…každopádně se mi z toho udělalo špatně…začalo mě hřát v břiše, to po chvilce přestalo, ale šlo mi to směrem k srdíčko, polilo mě horko a celkově jsem se necítila dobře… Sedla jsem si a začala se uklidňovat a pak mě přítel hladil, abych se uklidnila…potom jsem usnula… Mohli by jste mi napsat svůj názor, co by to mohlo být, nebo jestli jste se s tím některá taky setkala?…díky moc. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
9.12.10 14:53

Luci snad to nic hrozného nebude, kope dítko pořád v pohodě? Sice jsem se s tím nesetkala a to se vztekám teda občas pořádně, ale raději bych to nepokoušela a příště se na hádku raději vyprdla :wink: Je třeba myslet na toho drobečka a nepřidávat si zbytečně starosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí