Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A hlavně s cukrovím to nesmím přehánět.. ohledně těch hodnot z cukru
asi jo, dárky.. už šílejí
u nás se to pořádá v rámci zájezdu v práci
ale že by se mi chtělo courat po trhách v týhle zimě
to se říct nedá
a jak nakupuješ pro mimi? ![]()
Jo takhle, no kdyby to pořádala práce, tak se možná do víru trhu i pustím, ale jen tak na hodinu a ne na celej den
Pro mimčo už moc nenakupuju, protože mám v podstatě všechno, takže spíš jen takové drobnosti … no ještě mi teda chybí koupit osušky a plíny a nějaká drogerie, ale to nehrotím, po vánocích je na to dost času
Ale dárky už máme všechny, tak jsem ráda ![]()
to sis teda pospíšila
já bych řekla, že mně ještě spousta toho chybí
dárky nemám teda vůbec.. to jsem zatim nestihla řešit
ale až teď budu mít volno, tak se na to vrhnu ![]()
No vidíš, musíš to brát tak, že ty chodíš do práce a já jsem pořád doma, tak stíhám i to, co bych neměla
Určitě to všechno zvládneš nakoupit ![]()
určitě se to zvládne
nemluvně o tom, že mi od úterý začíná dovolená ![]()
Ahoj ahoj, tak jak si užíváte sněhu a blížících se vánoc, děvčata? ![]()
ahoj
tak což užívat si sněhu, ale ta zima tam
dnes máme u nás -16. Pravda, vánoce se zdárně blíží a mě to tak nějak ani nepříjde
a co ty? už máš výzdobu a nakoupené dárečky?
cukroví hotové?
Ahoj Nastys
To máš pravdu, ta zima je šílená, trošku se bojím toho, jak budem chodit na procházky, když tam bude taková zima, to vylezem asi až na jaře
cukroví nedodělané ani zdaleka, dárečky sice nakoupené, ale nezabalené, takže všechno jen tak z půlky, co u tebe? ![]()
Werus, cukroví ještě nemám, dárky mám tak dva
no já doufám, že se jaro ozve co nejdříve, aby jsme mohli na procházky
protože jestli se takhle zima potáhne tak nevim nevim
to bych byla nerada ![]()
Ani mi nepovídej, to nemá cenu pořizovat kočár, když člověk stejně nebude moct s mimčem nikam vyrazit
Snad se to nějak umoudří a únorem bude třeba zima končit … však je ještě do vánoc spousta času, tak to se všechno stihne, i cukroví, i dárky
![]()
álee, si myslim že ta zima nebude zas tak hrozná
no uvidíme, necháme se překvapit co nás v únoru čeká
však já se neobávám, že bych něco nestihla ![]()
No, ono s tím stejně moc nenaděláme, s tou zimou
Třeba vánoce na sněhu by mi nevadily ![]()
Ahoj holky, mám dotaz…včera večer jsem se dost rozčílila a zhruba dvě hodiny jsem byla ve stresu a potom jsem si šla lehnout a číst si a malej v bříšku se tam začal divně točit, byli to takový rychlý a trhavý pohyby a dělal velký boule…řekla bych, že byl neklidný, nebo se něco dělo…nevím…každopádně se mi z toho udělalo špatně…začalo mě hřát v břiše, to po chvilce přestalo, ale šlo mi to směrem k srdíčko, polilo mě horko a celkově jsem se necítila dobře… Sedla jsem si a začala se uklidňovat a pak mě přítel hladil, abych se uklidnila…potom jsem usnula… Mohli by jste mi napsat svůj názor, co by to mohlo být, nebo jestli jste se s tím některá taky setkala?…díky moc. Lucka
Luci snad to nic hrozného nebude, kope dítko pořád v pohodě? Sice jsem se s tím nesetkala a to se vztekám teda občas pořádně, ale raději bych to nepokoušela a příště se na hádku raději vyprdla
Je třeba myslet na toho drobečka a nepřidávat si zbytečně starosti ![]()