Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
J.A.R.K. - a ty už máš vážně skoro všechno nakoupené, i kočárek? Já ještě určitě počkám, kromě 3 bodýček jsem mu zatím nic nepořídila…
Já chci jít taky na hřiby, ale nikdo se mnou nechce jít a sama se v lese bojím ![]()
Tak já mám kluka Damiána a holčičku Valerii, měla to být Viktorie, ale tu má sestřenice ![]()
Já už mám půltík vybraný
http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
mám i zbytek nábytku kombinaci s modrou a je i celkem levný a velký.
Díky za přivítání
Abych pravdu řekla, tak ani nevím jak se mi podařilo otěhotnět
a o dvojčátkách nemluvě
Bylo to tak trošku neplánové ale teď jsme šťastní, že je to tak jak to je
O dvojčátkách jsem se dozvěděli až po 12. týdnu, takže to pro nás bylo hustý překvapení ![]()
A sranda bude až nám řeknou, že čekáme dva kluky
Protože s manželem jsme chtěli vždycky holčičku
No co, teď to prožívám jinak, důležitý je, abysme byli všichni zdravý! Ale jsem na rizikovým a začínám se doma lehce nudit
děti nemám, jenom psa ![]()
Ty máš děti? Nebo je to tvoje první? Já se každý den modlím, aby manžel přijel brzo z práce ale jak na potvoru toho má teď dost, takže do večer tvrdnu doma sama
už jsem přemýšlela jakou zábavu bych si mohla najít… ale bohužel jsem zatím na nic nepřišla ![]()
Já mám dva kluky,ale už jsou velcí tak mě moc nepotřebujou Markovi je 15 a Danielovi je 10 let,taky se modlím,aby manžel přijel dřív z práce,ale měli jsme dovču a po té toho má hodně tak se taky vrací až večer ![]()
S tou samotou jsme na tom skoro všechny stejně, koukám. Pavli, já mám zatím taky jen psa a hodně pracujícího manžela. Teď jsem byla zrovna drezúrovat toho našeho pejska na vodítku. Má ho teprve po třetí, takže občas se ještě vzpouzí… ![]()
Brusek- tak to máme opravdu hodně a hodně stejné. ![]()
sex - u prvního těhu jsem ´manželovi nedala pokoj celý měsíc, byla jsem jak nymfomanka, ale byl to super zážitek a prožitek. Nyní to nenastalo, takový standard, ale je to také lepší než normálně, ale né o tolik jak u prvního těhu. Také to je tím, že tu mám nastarosti 3 kloučka.
neschopenka- do konce října budu na mateřské pak půjdu na neschopenku, ale v práci mi řekli, že pro mě nemají práci, že si budu muset psat dopisy řediteli a že nevědí co se mnou, je to tam takový bordel no hamba blut.
jména- ještě jsme nějak neřešily, chlapečk Jakub, Michal, holčička Eliška, Michaela.
přebalovák je krásný a určo praktický, ale já budu zase přebalovat na pračce jako u Pepíka. Jde také u nás o místo
holky tady v Orlic. horách leje jak z konve
holky musím se vám svěřit, tatínek mě a Pepikovi koupil nové auto, nové jako do rodiny, je ojeté samozřejmě, není to čím by se člověk mohl chlubit, ale já mám takovou radost, měli jsme už plečku, nebylo na to vůbec zpolehnutí, ale manža s tím nejezdil, tak si pořád myslel že je to v cajku. No nic auto jsem si vybrala a manža je z něho nakonec víc vypeskaný než já. Jsem tak ráda, protože právě přes zimu budu jezdit často na gynek. a tady v těch opičích horách se někam dostat to je mazec, měla jsem strach už letos, raději jsem s Pepikem ani na nákup nevyjela.
jedna fotečka na začátek