Miminka únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3138
17.8.10 22:08
jitina píše:
kkattty píše:
http://www.youtube.com/watch?…
Tak to bylo uplne skvely!!!! :srdce:

dekujiiiiiii :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
17.8.10 22:12

Kattynko,
to je super, ted budeš pořád vědět, že mrcek je živý :kytka: Kolik stojí taková věcička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
18.8.10 06:55

Ahojky ráda se k vám přidám mám termín 18.2 už aby sme věděli zda je vše ok na kontrolu jdu až 30.8 ale asi změním dr protože moje doktorka nikdy nedělá ultrazvuk musím se vždy objednat ale fotka nic moc musím jít si jinde..Měj te se krásně těhulky :huban: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
18.8.10 08:14

Ahoj Karinko,
vítej! Odkud jsi a víš, co nosíš v bříšku? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
18.8.10 08:46
lucinka000 píše:
Kattynko,
to je super, ted budeš pořád vědět, že mrcek je živý :kytka: Kolik stojí taková věcička?

no to prave bylo pro me dulezity po tom zamlklym tehu je to super vecicka k nezaplaceni,me stala 1000 mam ji od jedne pani ta ji koupila v lednu 2010 a mam na ni jeste 2 roky zaruku,novy stoji kolem 1600 s postovnym ale jety klidne staci,ted se zrovna prodava na aukru,ale psala jsem tu uz i odkazy mrkni se o stranky pozadu

Karinko taky te vitam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.8.10 09:36

Ahoj holky, mohla bych se k vám taky ještě přidat? Já mám TP na 13.2. 2011. Minulý týden jsem byla na UTZ, který společně s krví dopadl skvěle. Měla jsem obrovský strach (3 potraty spontánní) :cry: No ale teď se snad na nás stěstí usmálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
18.8.10 09:42

a odkud jsi?? vitame te tady!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.8.10 09:46

Děkuji, jsem z Prahy, ale původem z Vysočiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
18.8.10 10:00

ahoj-tak to přeju moc štěstíčka :palec: :kytka: Já mám za sebou „jen“ jeden potrat a vím, jak jsem se teď klepala, aby bylo všechno v pořádku, takže sis docela dovedu představit, jak je tobě. Já se klepala do pondělka a i přímo u toho utz to byla snad věčnost, než dr. prohlásil, že je to v pořádku. Mimčo mu tam furt dělalo kotrmelce, tak ho nemohl poměřit, takže to opravdu docela trvalo a já jen netrpělivě čekala na ortel :-) Ale je to taky super, tak už mi spad obrovský kámen ze srdce :jazyk: Akorát dneska ráno mi malý na posteli ze stoje skočil rovnou na břicho, tak zas troška nejistoty, ale doufám, že je mimi dostatečně chráněné a nic se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
18.8.10 10:05
Daanca píše:
Hostbeat, ty máš stejný termín jako já, tak jsem zvědavá jak nám to vyjde :-)

A k našemu termínu se ještě jedna přidala :potlesk: ,tak to jsem také zvědavá jak nám to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
18.8.10 10:44

Holky tak já jsem z Ostravy tam jsem se narodila ale už bydlím kousek od Mošnova s přítelem.Jinak miminko je vymodlené :hug: skoro dva roky ..Už sme nevěřily a je to tady :huban: ZATÍM JEŠTĚ NEVÍM CO TO BUDE JÁ BYCH CHTĚLA AŤ JE TO ZDRAVÉ HLAVNĚ ALE HOLČIČKU TAKOVOU MALOU PRINCEZNIČKU ALE CHLAPEČKA CHCE MŮJ :lol: ALE UVIDÍME UŽ ABYCH ZASE MIMI VIDĚLA NA ULTRAZVUKU OPATRUJ TE SE :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
18.8.10 10:45

Holky nějak jste se rozkecali já to ani nestíhám skoro číst na tož reagovat :mrgreen: :mrgreen:
Hostbeat, na to jsem taky hoodně zvědavá :-), ale třeba porodím o 12dní dýl a budu mít dvě děti v jeden den narozky starší dcera je 15.2 :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
18.8.10 11:07

Holkyyy, to jsme se rozkecali :lol: Nám se zadařilo dá se říct takřka hned, druhý cyklus po snažení :lol:
Už bych ale chtěla cítít pohyby, abych věděla, že je zdravé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.8.10 12:17

luci - to jsme na tom úplně stejně, jen já o tom do dévátého týdne vůbec nevěděla a myslela si, že mám rozhozenou MS po vysazení HA. Jj, pan doktor se prostě sekl :lol:
Já se klepala v ordinaci před výsledky taky pěkně, navíc, aby to bylo ještě napínavější, doktorovi pořád padal program, takže jsem tam seděla jako trubka asi 15 min., ale odměnou mi byla radostná zpráva, že je vše, jak má být a navíc fotka mimi zdarma :-)
Holky řekněte, už vám rostou bříška a koukáte už na nějaké těhu oblečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
18.8.10 12:25

Tánik začíná růst a ještěže starší dcera má o dvě čísla větší velikost tak jí začínám probírat šatník má z toho hrooooznou radost tak jsem jí s připoměla dobu nedávnou kdy mě mizeli věci ze skříně a objevovali zázračně u ní :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí