Miminka únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2789
16.8.10 22:11

Tak pak doufam poreferujes,ci to jde slyset?!jinak nic,ja uz valim hajat,tak dobrou noc… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
16.8.10 22:12

Kebinko, Tobě taky gratulace,…a odkud jsi?
My to budeme mít na zámku ve Velkých Losinách.
V květnu jsme byli na svatbě na Bouzově, krása. :potlesk:
Holky, cítíme už pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
16.8.10 22:21

holky taky valim spinkat paa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
16.8.10 22:42

Dobrou berušky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
17.8.10 07:53
kkattty píše:
kebinko ty jsi o den ode me,no ja bych chtela emicku nebo adamka ale to se jeste asi zmeni,uvidime,a kdy se tak citi pohyby?? kolem 17tt nebo pozdeji!

jojo koukala jsem :-D Mi máme taky jasno ve jméně Matyáš nebo Sára…ale zatím to je pořád jen Sára :dance: s těma pohybama nevím ale po pravdě cítím v bříšku vrnění když ležím…na té diskusi co si píšu s holkama co byly taky na IVF ta mi jedna psala že je to možné že to u prvního měla taky v 15tt což jsem už i já…řeknu vím že je to zvláštní pocit :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
17.8.10 07:57
lucinka000 píše:
Kebinko, Tobě taky gratulace,…a odkud jsi?
My to budeme mít na zámku ve Velkých Losinách.
V květnu jsme byli na svatbě na Bouzově, krása. :potlesk:
Holky, cítíme už pohyby?

Já jsem s Dětřichova to je vesnice u Svitav…ve Vekých Losinách to bude nádhera :potlesk:
Bouzov miluji máme tam rodinu takže jsem tam vyrůtala a je to moje taková srdeční záležitost. Když jsem byla malá tak jsem stála vždy u tety na zahradě a koukala na Bouzov a říkala jsem že tam se jednou vdám…mamka mi nedávno říkala že si myslela že to bylo jen takové dětské poblouznění a ono ne :mrgreen: :mrgreen: moc se na to těším jen doufám že bude pěkě abychom měli foto i z parku a u hradu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
17.8.10 08:17
Kebinka píše:
kkattty píše:
kebinko ty jsi o den ode me,no ja bych chtela emicku nebo adamka ale to se jeste asi zmeni,uvidime,a kdy se tak citi pohyby?? kolem 17tt nebo pozdeji!
jojo koukala jsem :-D Mi máme taky jasno ve jméně Matyáš nebo Sára…ale zatím to je pořád jen Sára :dance: s těma pohybama nevím ale po pravdě cítím v bříšku vrnění když ležím…na té diskusi co si píšu s holkama co byly taky na IVF ta mi jedna psala že je to možné že to u prvního měla taky v 15tt což jsem už i já…řeknu vím že je to zvláštní pocit :dance: :mrgreen:

Jo můžeš cítit pohyby i takkhle brzo já je taky cítím od na konce 15tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
17.8.10 08:40

no chtěla jsem napsat, že co jsem slyšela u druhorodiček, tak zatím nejdřív v 16.tt
No mně se tvoří placenta ve předu, tak uvidíme, kdy je přes ni ucítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
17.8.10 08:54

Jo to je pravda, ale kdy jsem cítila to nejstarší dítko si už nepamatuju už je to moc dlouho :think:, ale holky a tohle mimi jsem vždycky cítila brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
17.8.10 08:56

holky ja nic necitim ,tak jsem zvedava :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
17.8.10 09:07

Vydrž taky se dočkáš :mrgreen: a po čase si budeš říkat proč to mimi nechce být chvilku v klidu hlavně když budeš chtít spát a mimi si bude trénovat fotbalové výkopy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
17.8.10 09:54
kkattty píše:
holky ja nic necitim ,tak jsem zvedava :dance:

neboj už brzo ucítíš taky ještě necítím ale jen když jsem v klidu tak to je takové vrnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
17.8.10 10:52

holky ten domaci ulltrazvuk angelsounds funguje!!!!!!!!! slysela jsem mimiskovo :srdce: bije jako zvon!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
17.8.10 11:53
kkattty píše:
holky ten domaci ulltrazvuk angelsounds funguje!!!!!!!!! slysela jsem mimiskovo :srdce: bije jako zvon!!!

jééééto je dobře já si ho budu po svatbě taky objednávat :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
17.8.10 12:40

Brusku****,
taky mám placentu vepředu, takže si asi trochu počkáme, nebo neznamená to nic horšího, že? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí