Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak pak doufam poreferujes,ci to jde slyset?!jinak nic,ja uz valim hajat,tak dobrou noc… ![]()
Kebinko, Tobě taky gratulace,…a odkud jsi?
My to budeme mít na zámku ve Velkých Losinách.
V květnu jsme byli na svatbě na Bouzově, krása. ![]()
Holky, cítíme už pohyby?
kkattty píše:
kebinko ty jsi o den ode me,no ja bych chtela emicku nebo adamka ale to se jeste asi zmeni,uvidime,a kdy se tak citi pohyby?? kolem 17tt nebo pozdeji!
jojo koukala jsem
Mi máme taky jasno ve jméně Matyáš nebo Sára…ale zatím to je pořád jen Sára
s těma pohybama nevím ale po pravdě cítím v bříšku vrnění když ležím…na té diskusi co si píšu s holkama co byly taky na IVF ta mi jedna psala že je to možné že to u prvního měla taky v 15tt což jsem už i já…řeknu vím že je to zvláštní pocit
![]()
lucinka000 píše:
Kebinko, Tobě taky gratulace,…a odkud jsi?
My to budeme mít na zámku ve Velkých Losinách.
V květnu jsme byli na svatbě na Bouzově, krása.
Holky, cítíme už pohyby?
Já jsem s Dětřichova to je vesnice u Svitav…ve Vekých Losinách to bude nádhera ![]()
Bouzov miluji máme tam rodinu takže jsem tam vyrůtala a je to moje taková srdeční záležitost. Když jsem byla malá tak jsem stála vždy u tety na zahradě a koukala na Bouzov a říkala jsem že tam se jednou vdám…mamka mi nedávno říkala že si myslela že to bylo jen takové dětské poblouznění a ono ne
moc se na to těším jen doufám že bude pěkě abychom měli foto i z parku a u hradu
Kebinka píše:kkattty píše:jojo koukala jsem
kebinko ty jsi o den ode me,no ja bych chtela emicku nebo adamka ale to se jeste asi zmeni,uvidime,a kdy se tak citi pohyby?? kolem 17tt nebo pozdeji!Mi máme taky jasno ve jméně Matyáš nebo Sára…ale zatím to je pořád jen Sára
s těma pohybama nevím ale po pravdě cítím v bříšku vrnění když ležím…na té diskusi co si píšu s holkama co byly taky na IVF ta mi jedna psala že je to možné že to u prvního měla taky v 15tt což jsem už i já…řeknu vím že je to zvláštní pocit
![]()
Jo můžeš cítit pohyby i takkhle brzo já je taky cítím od na konce 15tt
no chtěla jsem napsat, že co jsem slyšela u druhorodiček, tak zatím nejdřív v 16.tt
No mně se tvoří placenta ve předu, tak uvidíme, kdy je přes ni ucítím.
Jo to je pravda, ale kdy jsem cítila to nejstarší dítko si už nepamatuju už je to moc dlouho
, ale holky a tohle mimi jsem vždycky cítila brzo
Vydrž taky se dočkáš
a po čase si budeš říkat proč to mimi nechce být chvilku v klidu hlavně když budeš chtít spát a mimi si bude trénovat fotbalové výkopy
![]()
kkattty píše:
holky ja nic necitim ,tak jsem zvedava
neboj už brzo ucítíš taky ještě necítím ale jen když jsem v klidu tak to je takové vrnění
holky ten domaci ulltrazvuk angelsounds funguje!!!!!!!!! slysela jsem mimiskovo
bije jako zvon!!!
kkattty píše:
holky ten domaci ulltrazvuk angelsounds funguje!!!!!!!!! slysela jsem mimiskovobije jako zvon!!!
jééééto je dobře já si ho budu po svatbě taky objednávat
![]()
Brusku****,
taky mám placentu vepředu, takže si asi trochu počkáme, nebo neznamená to nic horšího, že? ![]()