Miminka únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
73
13.8.10 14:38

Ahojky těhulky, tak se k vám taky přidávám…termín mám stanovený na 1.2., taky ještě nevím, jestli nosím holčičku, nebo chlapečka, ale vzhledem k tomu, že už mám skoro čtyřletého chlapečka, tak bych teď rada holčičku, ale nejdůležitější je, aby bylo miminko zdravé…Jinak já jsem z Rakovníka… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
13.8.10 15:56

Ahoj holky, já nevidím žádný problém v tom,aby jste se k nám přidaly.Co vy na to? Vím,že už to máme rozjeté,ale čím víc tím líp. únor 2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
13.8.10 16:24

Ahoj,tak se taky pridavam,termin mam stanoveny na 22.2,coz urcite nevyjde :mrgreen: ,ale to nevadi!A bydlim kousek od Olomouce-Uničov!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2678
13.8.10 19:23

Holkyyy, máte už bříška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
13.8.10 19:27

holkyja uz mam ale asi kousek bude spek :dance: :dance: a co vy??? to je super ze jste tk z okoli, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
13.8.10 19:28

no me ted boli prsa ohodne meene ale kdyz snim neco tezkeho,jako treba ted gyros v pite ak semi cghce :poblion: a asi pujdu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
13.8.10 19:34

noo tak na mně je to vždycky vidět moc brzo a s každým těhu dřív-takže teĎ jsem byla nafouklá už v půlce druhého měsíce, což se mi moc nehodilo-kvůli tomu předchozímu potratu jsem to chtěla ututlat co nejdýl-no jak na dědině :roll: a teĎ mám břicho jak pomalu na šstý měsíc. I s malým jsem byla jak slonice, to se mě furt každý ptal, jestli opravdu nečekáme dvojčata a už mi to hodně lezlo krkem. Jinak já jsem teda trochu bokem-já jsem kousek od Kyjova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
13.8.10 19:37

a jaky mas ted priznaky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
14.8.10 06:30

Tak ja bricho asi nemam zadny,me to pripada porad stejne :-? !A to u prvniho jsem mela uz pekne brisko,tak uvidime,kdy vyskoci :mrgreen: !Jinak nevolnosti zacaly ted,prave,kdy je obdobi,kdy konci-coz je zajimave,ja bych :poblion: ,ale vubec to nejde,porad to jenom tlaci a nic :-( a jinak trpim strasne na zacpu,za cely muj dosavadni zivot nevim,co to zacpa je ,tak ted si to pekne „uzivam“!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.8.10 08:45

no tak ja uz mam brisko:-)) ake chtela jsem se vas zeptat jak tomate s prsam me bolely pak zas nebolely a tedboli min tak doufam ze je vse vporadku jinak,nevolnosti mam hlavne po mastnym jidle,vecer jsem si dala gyros a :poblion: takze taky mi zacinaji z to a do 12tt jsem brala utrogestan,a holky kolem olomouce kde se chystate rodit??, uz vite??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
14.8.10 10:12

já jsem brala Duphaston, asi před dvěma týdny jsem lehounce „zakrvácela“-ono se to moc ani krvácením nedá nazvat, bylo to pár růžových kapek, ale už vyděšená z minula jsem radši dr. volala a mám se teda samozřejmě šetřti, netahat s malým a odpočívat…no kromě toho tahání s malým, což on už docela chápe a ani moc nevyžaduje mi to ostatní moc nejde. Ne že bych se předřela-žádné pole naštěstí nemám :-) jen ty běžné domácí činnosti, ale už když jsem dýl na nohách, tak to bříško cítím, že si chce odpočinout. Včera jsem sice nějaké práce nepodělala, ale i tak jsem si za celý den skoro nesedla a večer mě pobolívalo bříško, tak už jsem zůstala sedět u telky a na žehlení se opět vybodla :-?
Jinak teĎ vyloženě příznaky nemám už-nemůžu tead ani cítit cibuli (já ji teda ani běžně nemusím, ale teĎ extrémně), uzeniny mi nějak nedělají dobře-to jsem měla chuť na rohlík se salámem a pak mi z něj bylo zle, zato zmrzlinky… :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.8.10 10:42

holky a co ty prsa?? mam zase obavu ze me boli min ze je to spatne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
14.8.10 10:50

Buď ráda, že tě už tolik nebolí, mě u těch prvních těhu vůbec neboleli a teď se můžu zbláznit jak pořád bolí ach jo jak já bych ráda aby trochu přestali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.8.10 11:13

a kolik mas deti?? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
14.8.10 11:22

Teď už to bude čtvrté :lol: