Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky těhulky, tak se k vám taky přidávám…termín mám stanovený na 1.2., taky ještě nevím, jestli nosím holčičku, nebo chlapečka, ale vzhledem k tomu, že už mám skoro čtyřletého chlapečka, tak bych teď rada holčičku, ale nejdůležitější je, aby bylo miminko zdravé…Jinak já jsem z Rakovníka… ![]()
Ahoj holky, já nevidím žádný problém v tom,aby jste se k nám přidaly.Co vy na to? Vím,že už to máme rozjeté,ale čím víc tím líp. únor 2011
Ahoj,tak se taky pridavam,termin mam stanoveny na 22.2,coz urcite nevyjde
,ale to nevadi!A bydlim kousek od Olomouce-Uničov!
holkyja uz mam ale asi kousek bude spek
a co vy??? to je super ze jste tk z okoli, ![]()
no me ted boli prsa ohodne meene ale kdyz snim neco tezkeho,jako treba ted gyros v pite ak semi cghce
a asi pujdu ![]()
noo tak na mně je to vždycky vidět moc brzo a s každým těhu dřív-takže teĎ jsem byla nafouklá už v půlce druhého měsíce, což se mi moc nehodilo-kvůli tomu předchozímu potratu jsem to chtěla ututlat co nejdýl-no jak na dědině
a teĎ mám břicho jak pomalu na šstý měsíc. I s malým jsem byla jak slonice, to se mě furt každý ptal, jestli opravdu nečekáme dvojčata a už mi to hodně lezlo krkem. Jinak já jsem teda trochu bokem-já jsem kousek od Kyjova.
Tak ja bricho asi nemam zadny,me to pripada porad stejne
!A to u prvniho jsem mela uz pekne brisko,tak uvidime,kdy vyskoci
!Jinak nevolnosti zacaly ted,prave,kdy je obdobi,kdy konci-coz je zajimave,ja bych
,ale vubec to nejde,porad to jenom tlaci a nic
a jinak trpim strasne na zacpu,za cely muj dosavadni zivot nevim,co to zacpa je ,tak ted si to pekne „uzivam“!
no tak ja uz mam brisko:-)) ake chtela jsem se vas zeptat jak tomate s prsam me bolely pak zas nebolely a tedboli min tak doufam ze je vse vporadku jinak,nevolnosti mam hlavne po mastnym jidle,vecer jsem si dala gyros a
takze taky mi zacinaji z to a do 12tt jsem brala utrogestan,a holky kolem olomouce kde se chystate rodit??, uz vite??
já jsem brala Duphaston, asi před dvěma týdny jsem lehounce „zakrvácela“-ono se to moc ani krvácením nedá nazvat, bylo to pár růžových kapek, ale už vyděšená z minula jsem radši dr. volala a mám se teda samozřejmě šetřti, netahat s malým a odpočívat…no kromě toho tahání s malým, což on už docela chápe a ani moc nevyžaduje mi to ostatní moc nejde. Ne že bych se předřela-žádné pole naštěstí nemám
jen ty běžné domácí činnosti, ale už když jsem dýl na nohách, tak to bříško cítím, že si chce odpočinout. Včera jsem sice nějaké práce nepodělala, ale i tak jsem si za celý den skoro nesedla a večer mě pobolívalo bříško, tak už jsem zůstala sedět u telky a na žehlení se opět vybodla ![]()
Jinak teĎ vyloženě příznaky nemám už-nemůžu tead ani cítit cibuli (já ji teda ani běžně nemusím, ale teĎ extrémně), uzeniny mi nějak nedělají dobře-to jsem měla chuť na rohlík se salámem a pak mi z něj bylo zle, zato zmrzlinky…
![]()
holky a co ty prsa?? mam zase obavu ze me boli min ze je to spatne ![]()
Buď ráda, že tě už tolik nebolí, mě u těch prvních těhu vůbec neboleli a teď se můžu zbláznit jak pořád bolí ach jo jak já bych ráda aby trochu přestali