Chuť na sladkosti v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5476
15.8.10 13:55

Ahoj holky, tak já mám úplně ty samý chutě, a to jsem nikdy na sladký nebyla. Zrovna před chvilkou jsem dojedla Studentskou pečeť, kterou jsem otevrela už předevčírem (ale to jsme vcera byli s manželem v cukrárně:-). jsem ve 30. týdnu a mám 10 kg nahoru, tak doufám, že se do konce udržím na nějaké rozumné váze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
15.8.10 15:11

mooch mě v poradně říkaly že nemůžu v těh.ani dia sušenky,už teda nevim proč :nevim: Už se mi v kuchyni chladí punding s jahůdkama :-P

• Citovat
  • Upravit
205
17.1.13 20:26

Také bych chtěla napsat, že jím hodně sladké v tomto těhotenství. Nevím, zda je to normální, nebo je něco v nepořádku. Ať jsem doma nebo v práci, pořád nosím u sebe sladkosti.Doma musím pravidelně kakao a zajídám to neuvařeným párkem s hořčicí :mrgreen: :mrgreen:.Jindy bych to nesnědla ani omylem jen tak :))První těhu mi tato sranda stála 40 kilo nahoru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
17.1.13 20:26

Také bych chtěla napsat, že jím hodně sladké v tomto těhotenství. Nevím, zda je to normální, nebo je něco v nepořádku. Ať jsem doma nebo v práci, pořád nosím u sebe sladkosti.Doma musím pravidelně kakao a zajídám to neuvařeným párkem s hořčicí :mrgreen: :mrgreen:.Jindy bych to nesnědla ani omylem jen tak :))První těhu mi tato sranda stála 40 kilo nahoru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
17.1.13 21:35

Ahojky těhulky, já tedy nejsem těhotná ale když si tak vzpomínám na mé těhoten. s Terinkou tak ze začátku jsem neměla chuť absolutně na nic a zhubla jsem asi kilčo za 3měsíce jsem pak nic nepřibrala, zkraje 7mého měsíce jsem měla asi jen 6kg nahoře, no ale pak to šlo jak na běžícím páse, uplně jsem podlehla svým chutím a divným kombinacím jídel jako byl banán s kysel. rybičkami, vánočka s paštikou atd..a najednou před porodem z toho bylo 19kg nahoře :zed: milovala jsem totiž večer k telce sítku pomerančů a před den alespoň 2 Lipánky :jazyk: a také si pamatuji co jsem nesnášela- vykostění, porcování jakého-koliv masa to jsem používala plenku přes noc a ještě jsem nesnášela když měl někdo v puse mentolovou žvýkačku :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: cítila jsem jí u jednou pána přez celej autobus a tak jsem musel ihned na další zastávce vystoupit a jít pěškobusem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.18 18:54

Holky nemuze nejak ublizit miminku vecne pojidani sladkeho? Nemuzu si pomoct… denne snim klidne 3 dortiky, zmrzku, cokoladu… nastesti moc nepribiram ale aby to nemelo nejak spatny vliv na prcka nebo abych ho nevykrmila na 5 kg :lol: vzdy kdyz si neco dam citim jak v brisku ozije.. tak aby nebyl hyperaktivni kvuli moji nenazranosti :lol: ale hlavne jde o to jeho zdravicko :?

• Citovat
  • Upravit
Verun83
1.5.18 19:01
@Anonymní píše:
Holky nemuze nejak ublizit miminku vecne pojidani sladkeho? Nemuzu si pomoct… denne snim klidne 3 dortiky, zmrzku, cokoladu… nastesti moc nepribiram ale aby to nemelo nejak spatny vliv na prcka nebo abych ho nevykrmila na 5 kg :lol: vzdy kdyz si neco dam citim jak v brisku ozije.. tak aby nebyl hyperaktivni kvuli moji nenazranosti :lol: ale hlavne jde o to jeho zdravicko :?

Uz mas za sebou test na cukrovku?
Misto sladkosti bych volila neco vyzivove vhodnejsiho. Snis toho opravdu dost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.5.18 19:06
@Verun83 píše:
Uz mas za sebou test na cukrovku?
Misto sladkosti bych volila neco vyzivove vhodnejsiho. Snis toho opravdu dost.

Ano mam.. vse v poradku.. no ja jsem jedla takhle snad cely zivot.. vzdycky jsem mela to stesti ze sem jedla jak prasatko a nepribrala ani kilo… ale ted mi jde hlavne o mimco abych mu nejak neublizila

• Citovat
  • Upravit
6100
1.5.18 19:07
@Anonymní píše:
Holky nemuze nejak ublizit miminku vecne pojidani sladkeho? Nemuzu si pomoct… denne snim klidne 3 dortiky, zmrzku, cokoladu… nastesti moc nepribiram ale aby to nemelo nejak spatny vliv na prcka nebo abych ho nevykrmila na 5 kg :lol: vzdy kdyz si neco dam citim jak v brisku ozije.. tak aby nebyl hyperaktivni kvuli moji nenazranosti :lol: ale hlavne jde o to jeho zdravicko :?

Mám to skoro stejně. V prvním těhotenství sem měla chuť na same zdravé věci a teď bych furt jedla sladký. Snažím se krotit na jednu, dvě sladkosti denně. A zajidat ty chutě ovocem atd. Ale není nad tu čokoládu no :lol: taky ale netloustnu. Test na cukrovku v pohodě. Zrovna dnes už jsem měla jeden donut a teď tu slintam nad druhým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.18 19:13
@Boudová píše:
Mám to skoro stejně. V prvním těhotenství sem měla chuť na same zdravé věci a teď bych furt jedla sladký. Snažím se krotit na jednu, dvě sladkosti denně. A zajidat ty chutě ovocem atd. Ale není nad tu čokoládu no :lol: taky ale netloustnu. Test na cukrovku v pohodě. Zrovna dnes už jsem měla jeden donut a teď tu slintam nad druhým.

Jeej jeden donut :lol: co bych za to dala… ale ja snim za den fakt treba celej dort a uz myslim na cokoladu co mam ve skrini :think: katastrofa :cert:

• Citovat
  • Upravit
6100
1.5.18 19:14
@Anonymní píše:
Jeej jeden donut :lol: co bych za to dala… ale ja snim za den fakt treba celej dort a uz myslim na cokoladu co mam ve skrini :think: katastrofa :cert:

No tak já si jdu dát ten druhej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.18 19:19
@Boudová píše:
No tak já si jdu dát ten druhej :mrgreen:

Ja si jdu dat rajce :lol: :lol: at mam aspon lepsi pocit :lol:

• Citovat
  • Upravit
1.5.18 19:19
@Anonymní píše:
Jeej jeden donut :lol: co bych za to dala… ale ja snim za den fakt treba celej dort a uz myslim na cokoladu co mam ve skrini :think: katastrofa :cert:

Já se celé těhotenství zas od rána do večera prolévala Coca Colou a to je ještě větší humáč než dortík. Prostě jsem si nemohla pomoct. A v pohodě. Jinak jsem devět měsíců byla živa pouze o borůvkových jogurtech, zapečeném rohlíku se sýrem a anglickou a Kinder Buenu. A v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
1.5.18 19:22

Mam to uplne stejne taky toho sladkeho snim hodne ale ja mam to stesti ze priberu jen se na cokoladu podivam :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.18 19:25
@LimitedEdition píše:
Já se celé těhotenství zas od rána do večera prolévala Coca Colou a to je ještě větší humáč než dortík. Prostě jsem si nemohla pomoct. A v pohodě. Jinak jsem devět měsíců byla živa pouze o borůvkových jogurtech, zapečeném rohlíku se sýrem a anglickou a Kinder Buenu. A v pohodě :)

Ten pocit ze si nemuzes pomoct je nejhorsi no :roll: tak snad mimcu neublizim a nebude to nejakej aktivista :dance: ani bych se nedivila kdybych porodila pytel cukru :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky