Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jak je teplota, chce to dr. Zrovinka lezime v nemocnici, holka vedle 34 tt, a lezi s necim podobnym
@Andy27 píše:
Jak je teplota, chce to dr. Zrovinka lezime v nemocnici, holka vedle 34 tt, a lezi s necim podobnym
Víte už 2krat jsem jela do porodnice a vždy mě poslali domů, takže nevím.. mám tedy zavolat do nemocnice a poptat se?
@Melindaa píše:
Víte už 2krat jsem jela do porodnice a vždy mě poslali domů, takže nevím.. mám tedy zavolat do nemocnice a poptat se?
Myslíte že je to vážně? Nebo že to nějak ohrozí miminko?
@Melindaa píše:
Myslíte že je to vážně? Nebo že to nějak ohrozí miminko?
@Melindaa píše:
Podívej,3 dny je už docela dost. Teplota má určitě nějaký důvod a chce to vyřešit, abys pak v těch teplotách nerodila. Určitě bych si někam zavolala ![]()
Ahoj chci se zeptat připoslední prohlídce mi doktor řekl že jsem na "spadnutí že se mi to blíží, ale už od 3 dny mám průjmy teplotu jsem strašně slabá večer už nemohu pořádně spát bolesti v podbříšku, které vždy ustanou, také trpím na záda a když se procházím tak mám křeče v nohou :/ Máte někdo z tímto zkušenosti?
A co aspon zabere na ty prujmy či teplotu?