38tt - svědění těla a vyrážka :-(

438
14.7.11 14:32

38tt.....svědění těla a vyrážka....:-(

ahojte maminy…
začínám 38tt a udělala se mi na rukách od zápěstí až nad lokty a na stehnech taková krupička-moc malinkých pupínků,strašně mě to svědí…nikdy jsem na nic alergická nebyla,jsem kosmetička,ale tohle fakt nevím o co jde…myslíte,že to může být vlivem těhu a mám to řešit?
děkuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3641
14.7.11 14:45

A nejsou to jen potničky? Na konci těhu mě taky všechno svědilo, prý je to tím, že játra nestíhají odbourat odpad z těla, tak to jde přes kůži. Zkus potřít černým čajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
14.7.11 16:38

dojdi si k doktrovi ať ti udělá jater.testy…případně nasadí prášky na lepší funkci jater…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
14.7.11 16:39

ahojík, já jsem ve 37tt a sice nemám tu krupičku ale každou noc mě svědí celé tělo :pocitac: četla jsem,že pokud to není celodenní svědění, tak to je příčinou jater v pozdním stádiu těhot. tudíž je to normální ale dr. by to měl i tak vědět..
já jdu k němu zítra tak se ho schválně zeptám a kdyžtak ti písnu ju? nebo nemáš to po nějkém kyselém ovoci? či po nějkých vitaminech? v těhot. se hodně stává, že tělo reaguje jinak než před těhotenstvím, tudíž se objevují i alergie :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
14.7.11 17:20

právě,že jsem nic takovýho z čeho by to mohlo být nejedla,kosm.přípravky nezměnila…a v prvním těhu jsem vůbec nic neměla,ale každý těhu je jiný…tak newím,tak mi zítra pisni prosím tě co ti řekl…děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
14.7.11 18:09

Já jsem to měla taky. Játra to naštěstí nebyli, prý těhotenská kopřivka. Málem mě to přivedlo k šílenství, protože mi na to dali akorát tekutý pudr, který mi vůbec nepomáhal. Byla jsem rozdrápaná do krve, nemohla jsem spát, bylo to šílené. Prý to je vinou nějakých hormonů a do měsíce po porodu to zmizí. Mě to trvalo další 4 měsíce, i když to začlo hodně ustupovat.
Měla jsem to přesně jako ty… začlo to na částech rukou a stehnech a pak se to teda obhužel rozlezlo na zbytek nohou i rukou, prsa i břicho… záda, krk, obličej a podobné části těla kupodivu nic.
Když jsem se poškrábala, tak ty pupínky jakoby opuchly… když jsem se nějakou dobu nepoškrábala, tak se to uklidnilo a byla to zase jen taková krupička.
Držím palce, ať to hlavně nejsou ty játra, protože to je pak problém a většinou to končí vyvolávačkou nebo císařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
14.7.11 18:18

Vkládám jednu fotku stehna pro představu… to bylo v té klidovější fázi - neopuchlé, jen červené podrážděné z min. škrábání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
14.7.11 19:21

no je to hodně podobný,a taky mi to opuchne když to škrábu,normálně si dám zápěstí na hranu stolu a jedu…protože tam je to nejhorší…a to mám jít na gyndu nebo na kožní?na gyndu jdu až příští čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
14.7.11 19:45

No, řešila jsem to na gyndě, tam mě poslali na kožní. Ale myslím, že můžeš klidně i k obvodní. Kamkoliv, kde tě vezmmou nejdřív, aby tě přetestovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
14.7.11 20:03

asi zítra zavolám gynekologovi.....jsem teď četla nějaký diskuse na tohle téma a jedné kvůli tomu i vyvolávali porod 8-o
možná jen psychuju… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
14.7.11 21:05
fontea píše:
asi zítra zavolám gynekologovi.....jsem teď četla nějaký diskuse na tohle téma a jedné kvůli tomu i vyvolávali porod 8-o
možná jen psychuju… :roll:

Radši psychovat, než zanedbat. Pokud to bude játrama, tak tě vyvolávání asi nemine. Ale taky to být nemusí. Rozhodně moc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
14.7.11 21:32

děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
17.7.11 20:04

Ahojky, tak jak to s tebou vypadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
18.7.11 10:32

ahoj,díky za optání :-) asi dobře.....nakonec jsem to neřešila,protože vyrážka začala mizet…ale každopádně ve čtvrtek jdu na gyndu,tak se raději zmíním :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
18.7.11 10:49
fontea píše:
ahoj,díky za optání :-) asi dobře.....nakonec jsem to neřešila,protože vyrážka začala mizet…ale každopádně ve čtvrtek jdu na gyndu,tak se raději zmíním :roll:

Tak to je super, že mizí ;-) Tak to nejspíš mohla být nějaká reakce na potravinu :-) Držím palce, ať se ti to už nevrátí a užiješ si zbytek těhu v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí