Těhotenství po císaři

1750
13.7.11 20:15

těhotenství po

ahoj, chtěla bych s vámi probrat, před dvěma dny jsem objevila // a jsem po císařském řezu 14 měsíců. Mám se bát jít zítra k lékaři??? Kamarádka mě vyděsila kvůli problémům s jizvou… Snad to od nás není nezodpovědné, že jsme se nechránili. Další mimi si moc přejeme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2806
13.7.11 20:29

když si mimčo přejete tak to určitě není problém, 14 měsíců není tak strašné. nevím jaký máš problémy s jizvou??? každopádně si myslim že další porod u tebe bude opětně císařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
13.7.11 20:30

Ahoj,po císaři by jsi neměla otěhotnět min.1 rok,takže teoreticky už by to mělo být v poho,možná tě budou jen častěji posílat na UZ kontroly jizvy :wink: Tak ať se prckovi daří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
13.7.11 20:32

Oni to dřív nedoporučují,protože by jizva na děloze ještě nemusela být úplně zhojená a hrozila by ruptura,ale po roce už by to mělo být O.K.

Příspěvek upraven 13.07.11 v 20:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
13.7.11 20:37

s Jizvou jsem neměla problém, ale kamarádka mě jen děsila, že by mohl nastat. JInak po porodu se vše hojilo super, žádný problém ani extra bolesti. Tak snad i u lékaře zítra bude vše v pohodě :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
13.7.11 20:47

určitě bud v klidu, když si žádné problémy s jizvou neměla. jsou i takové, které mají po císaři mimčo ještě dřív. a doktor co ti na to může říct, vcelku snad nic. držím palce a žádný stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
13.7.11 20:58

Ahojky, take pridam svoji trosku do mlyna. Prvni dcerku jsem rodila akutnim cisarem a bylo mi pred propustenim kladeno na srdce, ze bych nemela otehotnet drive jak po roce. Otehotnela jsem tri roky po prvnim porodu a hadej jak skoncil porod, opet sekce pro hrozici rupturu delohy a to jsem nemela cele tehotenstvi sebemensi problem s jizvou, nebolela proste nic, a to byla pry hodne tenka. Muj doktor to zjistil na UTZ den pred prvnim terminem a hned druhy den jsem sla na planovanou sekci.
Takze se nestresuj, cele tehotenstvi Te budou jizvu hlidat a pri sebemensich potizich urcite nemeskej informovat doktora.
Preji krasne tehulkovani a trochu Ti zavidim, i kdyz moje malinka vykoukla z briska nedavno, zase bych si to zopakovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
13.7.11 21:02

Ahoj, já jsem otěhotněla půl roku po císaři. Dr se mě akorát ptal jestli si chci mimi nechat, jinak kontroly jsem měla normální, žádné speciální prohlídky. Jo a rodila jsem začátkem května přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
13.7.11 21:08
janinka81 píše:
Ahoj, já jsem otěhotněla půl roku po císaři. Dr se mě akorát ptal jestli si chci mimi nechat, jinak kontroly jsem měla normální, žádné speciální prohlídky. Jo a rodila jsem začátkem května přirozeně.

Tak to je super, ze Ti vysel prirozeny porod, to jsem si moc prala, bohuzel u me nebyl mozny. No a dalsi tehu uz mi muj doktor nedoporucil. Tak ja mam nadobro vybrano :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
13.7.11 21:15

:think: a jak dlouho jsi v tom, že už razíš k doktorovi? A kámoška měla taky císaře, že tě tak děsí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
faj
396
13.7.11 22:00

Nebezpečné by bylo, pokud by byl další porod po roce, pokud se otěhotní po roce a žádná komplikace nebyla, tak je to v pohodě. Kontroly jsou normální, jenom se kontroluje jizva, hlavně případné ztenčení, ale pokud by tam bylo, určitě se projeví bolestí, pícháním v místě toho ztenčení a nejčastěji až ke konci těhotentsví. Rodit přirozeně se dá, pokud nedošlo k ztenčené jizvy, nejsou to dvojčata, miminko má polohu hlavičkou a není moc velké, ale to je předčasné, bohužel většina maminek po císařském řezu, rodí opět císařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
14.7.11 08:30

podle mých propočtů jsem v 6 tt. Raději jdu k Dr, abych byla klidnější… JJ, kamarádka má za sebou 3 císaře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
14.7.11 08:33

hodně simě uklidnila :-) Kdyby to šlo, zkusila bych také rodit přirozeně. Ještě bych si přála v pozdějším věku jednoho mazánka :-OO, tak abych tu dělohu neměla uplně poničenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
14.7.11 10:03

tak jak u doktora????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
14.7.11 11:59

6+3 :-)))) Řekl mi, že s tím problém nemá, že je to po 14 měsících. Jen podotkl, že doporučuje max. 3 císařské řezy… Ještě se divil, jak vše rychle jde. První těhotenství bylo po IVF, ale narodila se mrtvá holčička. Tu jsem rodila přirozeně. Druhé těhu přirozeně a porod císařem. třetí těhu přirozeně a porod???? ještě daleko :-) vše jsme stihli za necelé 3 rokÿ :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí