Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky od pondělí začínám 38.týden a mám strup na bradavkách vznikl od doby kdy mi vyrostly prsa a začly se mi loupat dvorce. Vše se dobře oloupalo ale na bradavce je stále strup. Chci se zeptat jestli s tim mám něco dělat nebo jestli to do doby kojení bude v pořádku díky moc za rady
A je to přímo krvavý strup? Či je to takové spíš bílé? Já měla na bradavkách jakoby zaschlé mlezivo, v termínu jsem si bradavky odrbala a odrolila, nic příjemnýho, ale vypadalo to děsně ![]()
Jinak je můžeš už teď namazat bepanthenem, stejně ho budeš asi kupovat či ho už doma máš.
nene naštěstí krvavé srupy ne takové hnědě se žlutými místy občas mi z pravého prsa vyteče mlezivo
moninka199 píše:
nene naštěstí krvavé srupy ne takové hnědě se žlutými místy občas mi z pravého prsa vyteče mlezivo
Tak to mívám už od22tt(teď31)a stačí se ve sprše namydlit,a ono se to rozpustí..mydlím se tedy přípravkem,co mám na intimní hygienu-je tam trochu i přídavek tea tree..
Aojky holky, dnes jsem si vsimla, ze mam na jedne bradavce neco zaschleho a bileho. Vxloupavala jsem to ale nic neteklo. Co to muze byt? Suchapokozka?:D