Od kdy těhotenské oblečení?

809
13.7.11 09:27

odkdy těhotenské oblečení?

Odkdy jste uz zacly nosit teh. obleceni? Jsem podruhe tehotna a poprve jsem zacla nosit az nekdy v 7.mesici, ted podruhe jsem ve 4. a uz me kalhoty pri sezeni tlaci, tak asi budu muset na nakupy:)) Kde se nejlepe nakupuje krom klasiky C&A…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13.7.11 09:31

No asi tehdy kdy ti je malé klasické oblečení jak píšeš :wink: Já začala nosit v 6.měsíci. Nakupovala jsem v krámku pro těhotné (jen džíny) a jinak jsem nosila co mi bylo..na tričkách tolik nezáleží. Vždycky seženeš nějaké co ti sedne a nemusí byt ani z těhu-módy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
13.7.11 09:33

Ahoj,tak já ho nezačla nosit nikdy :-) těšila jsem se jak budu nakupovat atd ale nakonec se pořád krásně vlezu do všech kalhot,triček jsem měla spoustu volných tak jsem si nakonec koupila poze spodní kaůlhotky..ty mi byly opravdu těsné a pořádný kvalitní podprsenky :-) jo a ještě boty ty jsem měla všechny s podpadkem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
13.7.11 09:34

ahoj, já těhu oblečení neměla nikdy a to jsem fakt malý břicho neměla! Stačily mi volnější tuniky, na léto šaty a termín jsem měla v prosinci, takže jsem si vystačila s elastickými kalhotami, nikde mě netlačily a cítila jsem se v nich v pohodě, vlastně je nosím dodnes, protože jsem se nedostala na původní váhu a staré kalhoty mě trochu mačkají. Jinak je zcela na tobě kdy ho začneš nosit, až se prostě nebudeš ve starých cítit, tak si kup něco v čem ti bude fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
13.7.11 09:34

U prvního v 6-7 měsíci, u druhého na začátku třetího, byly mi nepříjemné kalhoty přes břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.7.11 09:39

Já doporučuji HMko… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
13.7.11 09:41

těhu džíny sem si pořídila cca ve 3 měsíci - jakékoliv kalhoty mi byly nepohodlné přes podbřišek, a protože jsem silnější, tak bylo složité shánět něco pěkného ve větších velikostech běžné konfekce.
Teď mám dvoje těhušortky, dvoje těhukalhoty, hromádku „obyčejných“ tunik, tepláků a „legín“ a asi troje plátěné volné šatičky.

v tomhle počasí je fakt nejlepší vzít si volné krátké šaty a k tomu nějaké legíny (moje špekatý nohy nemusí vidět celé město :mrgreen: )

nakupuju hlavně po pěkných prověřených sekáčích, a teď vymýšlím, kde koupit těhu prádlo - doteď jsem si vystačila se svým a tím, že jsem nakoupila pár kousků babičkovskejch bombarďáků :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551

já si musela koupit těhu gatě už na začátku 3měsíce :oops: šíleně mě moje tlačily a nemůžu si to vynachválit.
Ohledně nákupu záleží na tvojí tělesný konstituci - pokud jsi štíhlá, nakoupíš kdekoli, pokud jsi při těle, nemá ani do HMka význam chodit, minimálně do CA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
katule9 píše:
Ahoj,tak já ho nezačla nosit nikdy :-) těšila jsem se jak budu nakupovat atd ale nakonec se pořád krásně vlezu do všech kalhot,triček jsem měla spoustu volných tak jsem si nakonec koupila poze spodní kaůlhotky..ty mi byly opravdu těsné a pořádný kvalitní podprsenky :-) jo a ještě boty ty jsem měla všechny s podpadkem :-D

Já jsem se taky těšila a nakonec nic, všechno mi bylo. :-( :lol:

• Citovat
  • Upravit
41882

loka já nejsem štíhlá a v HMku nakoupím vždycky.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
13.7.11 09:42
lyrica píše:
loka já nejsem štíhlá a v HMku nakoupím vždycky.. :nevim:

no já když tam vytáhla ty kalhoty jejich označení 46 tak jsem se musela smát, to odpovídalo sotva Lku :lol: a rozhodně bych to nenavlíkla ani do půlky stehen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
13.7.11 09:42

To je podle toho, jak se cítíš. Já třeba začala nosit těhu kalhoty snad ve třetím měsíci. Před těhotenstvím jsem trochu přibrala a všechny moje rifle mi byly trochu těsnější a jak jsem otěhotněla, měla jsem jako příznak strašně citlivé břicho. Takže jsem koupila těhotenské rifle ze sekáče a nosila je, protože byly pohodlné. Taky to bylo v prosinci a bylo fajn mít ten vysoký úplet přes břicho a přes záda. Bylo v tom teploučko ;) Poznat to ale nebylo. Trička jsem nosila normální až skoro do poslední chvíle. Na konci už mi byly dobré jenom takové ty nabírané. Z C&A jsem si koupila jenom jedny šatičky a jedny kalhoty, asi v šestém měsíci, takže celá má opravdu těhotenská výbava činila 4 kousky. Dvoje rifle ze sekáče a ty dvě věci z C&A. Pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.7.11 09:44

loka fakt? 8-o No já jsem tam teď koupila pěkný bílý těhu kalhoty, mají gumku v pase, takže se to dá apřes stehna mají dost místa..je to velikost 42 a měli až 48 myslím..a to jsem si blbec samo nevyzkoušela, protože mi tam bylo děsný vedra, tak jsem pak zjistila, že bych mohla mít i o číslo menší..ale co..ještě pupík naroste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
13.7.11 09:44

já teď byla párkrát za sebou v CA a peklo šest, teda… :zed:
když to bylo velké na „normální lidi“ (vel. 44 :mrgreen: ) tak to bylo ošklivé jak noc a na starý báby, a nebo na hubenější…
a když pěkné střihově i velké, tak zase jen v černé barvě (a já jako těhule nechci lítat jen v černém).

Já teď minulý týden vykoupila krám v tescu - F&F měli pěkný věci a i slevičky…velikosti 46-50

Příspěvek upraven 13.07.11 v 09:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
13.7.11 09:45
weruuunka píše:
katule9 píše:
Ahoj,tak já ho nezačla nosit nikdy :-) těšila jsem se jak budu nakupovat atd ale nakonec se pořád krásně vlezu do všech kalhot,triček jsem měla spoustu volných tak jsem si nakonec koupila poze spodní kaůlhotky..ty mi byly opravdu těsné a pořádný kvalitní podprsenky :-) jo a ještě boty ty jsem měla všechny s podpadkem :-D
Já jsem se taky těšila a nakonec nic, všechno mi bylo. :-( :lol: [/c
weruuunka píše:
katule9 píše:
Já jsem se taky těšila a nakonec nic, všechno mi bylo. :-( :lol:

já pořád koukala do výloh a tak no a když to přišlo tak jsem to nepotřebovala..ale má to taky jednu výhodu ušetřili jsme :-D tak jsem místo věcí na sebe koupila víc pro mimi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí